Отговори
# 135
Деси, Честит Рожден Ден   bouquet   bouquet   bouquet!!!

С пожелания за упоритост, за да следваш мечтите си;
смелост - да ги осъществяваш;
търпение, за да ги постигаш;
и много любов, за да дава смисъл на всичко това!

Лек ден на всички.

# 136
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ДЕСИ!!!

ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ ЩАСТИЕ И МНОГО МНОГО ЛЮБОВ!!!

# 137
  • сред маслини и портокалов цвят
Деси, честит рожден ден! Бъди много щастлива! Много здраве и късмет ти желая!

# 138
Благодаря на всички за пожеланията  Hug Heart Eyes .Лека и успешна седмица   bouquet

# 139
Деси, Честит рожден ден!!!
С пожелание за упоритост, за да следваш мечтите си,
смелост - за да ги осъществиш,
търпение за да ги постигнеш,
и много любов за да дава смисъл на всичко това!

# 140
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Момичета, сменена ли е паролата за албума?

# 141
  • сред маслини и портокалов цвят
Момичета, сменена ли е паролата за албума?

И аз не можах да вляза, обаче подозирам че е от сайта. И преди ми се е случвало.

# 142
  • София
Дон Кихоте,безумецо Mr. Green Hug
Честит ти празник, желая ти много здраве, щастие, дълголетие, любов и прекрасни емоции покрай децата!  bouquet
Поднасям ти и скромен  подарък от сърце! Grinning

# 143
  • Varna
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДЕСИ!!! Сърдечни пожелания!!! newsm10

# 144
Леле съвсем откачам.Една носталгия ме е налегнала днес не е за приказване.Намерих един сайт които ме върна в детските ми години.Ще пусна link ама ако съм в грешка моля модераторите да го изтрият.Та седя си тук и гледам и спомени връхлитат....
Помните ли филмчето за къртичето?Умирах си от кеф да го гледам.Купих си играчка къртиче от Чехословакия-бях там на конкурс с хора.Ехх спомени спомени
http://www.sibir.bg/index.php?page=videoAlbumPreview&albID=1 … 4004&others=5           <-къртичето

това е сайта
http://detstvoto.com/index.php

# 145
Ало арабелките къде сте бре!!!  Изпокрихте се от жега или от дъжд? newsm78
Аз вече малко се пооправих от вчерашното гадно настроение, обаче бях наистина много бясна на един колега който се прави на велик и ме докара почти до мисълта да напусна работа(едната от работите). Но засега ще изчакам и ще видя какво ще стане по-нататък.
Хайде вече позахладнява така че давайте по-активно моля. Ето и нещо за разхлаждане и активност или

# 146
Честит рожден ден на Дон Кихот

Пожелавам ти една ръка, на която да се облегнеш,
едно рамо,на което да стихват тревогите,
една обич, която да носиш в сърцето си,
един път,който да те води към хората,
една цел,която да те води в живота,
за да бъдеш истински щастлива!
newsm59 baloni hbday bdbaloni

и ПЕСНИЧКА за тебе  http://www.youtube.com/watch?v=lo9u88U4wwo

# 147
до4ух , 4е сме имали рожденници днес, та се домъкнах за авантата, пардон за по4ерпката  Laughing 

мойта баба пък става на 90  Simple Smile  мн хилаво бебе е била, та не  не я записали веднага, 4акали да умре   Laughing  затова е записана  на 14 юли, а се е родила вероятно седмица по-рано.

Пъргава е все още, припка след правнука, издокарва се, чете книги- любими са й за бг царе , и не спира да дава наставления на домочадието  Laughing  ама нейните наставления са със задължителен характер  Laughing  ако не харесва моя дреха, просто я скрива  Mr. Green

Та Деси, Алвера и всички съфорумки, дано имате щасттието  да  срещнете 90 си РД заобиколени от внуци и правнуци  Simple Smile  амин

Алвера, на колко става щерката?

Вчера  едното ново коте се натрови с тия за хлебарките, къщички дето им казват.  Доктора взе 35лв, само за да ни каже , че щом е повърнало , значи е ОК   #2gunfire #2gunfire #2gunfire  пладнешки обир.
Аз чаках арабина да избухне и да се скара с доктора, той чакаше същото от мен и тъй като никой не се скара с доктора, накрая се карахме само ние двамата  Laughing 

АЙде 4ао, 4е хич не съм на кеф....
И телефонните сметки са по 50лв всяка....   и незнам си кво си... Изобщо забелязала съм гадната закономерност, когато парите са на привършване  да изскачат още и още допълнителни наложителни разходи  ooooh! ooooh! ooooh!  да му се не види

# 148
 nbirthday Деси, честито и от мен!  bouquet
пожелавам ти много здраве, хубави моменти с близките и много  сбъднати мечти!

# 149
Момичета благодаря на всички за пожеланията  Hug  bouquet .Ние преди малко се прибрахме ,изкарахме си супер,само дето дреби 2 пъти пристигна разревано от детският кът ,но след като си порева ,пак се върна там  Laughing

катенце да ти е жива и здрава бабата още много години   bouquet  bouquet  bouquet .А какво е това ново коте  newsm78 newsm78 newsm78,него съм го изпуснала  Thinking

никито по леко със снимките,ще отнесеш някой бан -2 големи в един постинг не се слагат
И нещо смешно -около масите се въртеше една котка ,Муфи и изписка ,звяра оба4е не и обърна внимание-а то защо на съседната маса ядът пиле- котарака продължи да ги следи до момента в който мъжа стана  и му хвърли кокал  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт