Отговори
# 150
Деси, аз нещо пропуснах купона, но нали съм твой верен оръженосец, нядявам се, че не си ме забравила, и си ми запазила по малко от всичките вкусотии.

Алвера, аз си мислех, че ти си на около 27, а дъщеричката ти е почти бебешок...а тя работата била съвсем друга.   bouquet

НСЕ, много кофти момент, но това не ми поречи да се посмея от сърце. Споделяй напредъка си с диетата, за да вдъхваш кураж на слабохарактерни душици като мен. Ако не смяташ въпроса за особено личен, откъде точно ги свали тези килограми?...Всъщност интересува ме от къде е най-вероятно да започнеш да се топиш, и сваля ли се лесно от корема при разделното хранене.

Шилан, да е жива и здрава още дълго прабабата, да припка все така пъргаво, да ви хока отвреме навреме, и най-важното да хвърля неподходящите ти дрехи на боклука....

# 151
добро утро да ви кажа аз как свалих
месо само пилешко .хляб никакъв само може по 1/4 арабски питки и то много рядко .салатка от домат краставичка лук и малко сиренце.зеленчуци на скара или на тиган но без грам мазнина картофи да ама варени   Naughty  абе всички видове зеленчуци и плодове но без мазнини  Naughtyсутрин без закуска обяд до насита вечерта малко  никви сладкиши и захари а алкохола е табу (аз да ви кажа не се гласях да отслабвам ама кат се зарибих по тея зеленчуци на скара и като видях че така се чувствам по добре вкусни са съдържат достатачно витамини и са бързи за приготвяне а аз се нуждая точно от това ) да не се изхварлям ама си влязох в панталона от преди 3 години  Naughty онемях така се зарадвах и това за около 2 месеца    Laughing  и спорта е важен ама аз понеже съм скарана с него и наблягам на секса  Mr. Green много помага  Naughty услех на всички
аз днес се прибирам в софия там като съм ми е мъчно за еди тук като съм ми е мъчно за любимия незнам вече какво искам
айде чао от мен да стягам куфарите  Hug

# 152
НСЕ, много кофти момент, но това не ми поречи да се посмея от сърце. Споделяй напредъка си с диетата, за да вдъхваш кураж на слабохарактерни душици като мен. Ако не смяташ въпроса за особено личен, откъде точно ги свали тези килограми?...Всъщност интересува ме от къде е най-вероятно да започнеш да се топиш, и сваля ли се лесно от корема при разделното хранене.

Монсун, не съм НСЕ, но като чела(и още 4етяща) много литература по въпроса за здрав. хранене и спортуване...ще каже, че се отслабва не в зависимост от на4ина на хранене, а от структурата (организма) на всеки от нас. Правилото е по скоро – First In Last Out- за съжаление, там където най лесно и най бързо натрупваме – ще се махнат гадните мазнини последни  Confused

НСЕ, Алла, подтравления от мен, 4е не само сте отслабнали, но най ве4е, 4е сте се мотивирали достатъ4но за един по сдравословен живот.   bouquet
НА4алото е трудно, но вижда ли 4овек добри резултати, 4уства ли се по свободен в дрехите се – хехе, тогава става по–лесно

# 153
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Здравейте  момичета!
Алвера, аз си мислех, че ти си на около 27, а дъщеричката ти е почти бебешок...а тя работата била съвсем друга.   bouquet
Благодаря!  bouquet Ама наистина е съвсем друга работата. То не че съм поумняла много, но все пак съм си понатрупала годинки, дано да има още да трупам.Но съм си и още млада майка- нали най-малкото ми е на 6.5 години.
С разделно хранене наистина се отслабва,аз така преди години свалих 5-6 кг за една седмица. Обаче това им е лошото на диетите- после не трябва да се отпускаш. Но пък цял живот на диета и да се лишаваш от някои сладости...
Най-добре е след това да се спазва лунната диета-полезно е и за целия организъм. Една бивша колежка казваше че се е избавила от глабоболие с лунната диета,ако не си въобразява.
Даже четох книгата на Демис Русос "Как отслабнах".Помните ли този певец от гръцки произход- той си беше направо дебел.После на снимките беше неузнаваем. Но се чуха слухове, че пак е надебелял. То в тази книга имаше промерни диети, подобни на менюто на Алаа-само варени храни без мазнини или печени, също без мазнина, много зеленчуци и плодове и вода. И най-вече физически упражнения.
Сега така ми се дояде, добре че вече не съм на диета( от моята несериозна диета нямаше никаква полза)
Приятен ден на всички !!!

# 154
ди верни ми оръженосеца ,за къде без теб  Hug ,и понеже сме на вълна диети ,ето нещо диетично  Grinning

алаа какво стана с девера ти  newsm78

# 155
ами в къщи си и  е ок за сега въстановява се лошото мина дано не се повтаря повече че големи мъки бяха

# 156
Голяма скука  Thinking

Алла, хубаво, че девер ти се подобрява, не всички имат неговия късмет  Sad
Кажи за зеленчуците на скара. Навита съм да пробвам, въпреки, че ми звучи доста постнооо  Tired  В нас се тачат вкусните манджи- т.е мазни и вредни  Embarassed
3-4 колелца тиквички и патладжан, съвсем не са достатъчни  Confused  
В някаква марината киснеш ли ги?

Нашата скара е електрическа , прилича на тефлонов тиган, само че огромен и с ребра...  Не съм доволна. Кюфтаците нямат онзи хубав аромат дето се носи от пазарищата и сергиите  Mr. Green

Деси, ами пропуснала си за котките. Абасо нали е командирован при мама и баба  Mr. Green Той нали по произход е от работата ми  Mr. Green та сестра му родила котета и си взехме 2, уж за приятели, пък накрая си останаха в нас. Душички.  Само дето всяка сутрин в 6 започват да се активират  #Cussing out

Лили къде си сега, моренце, пирамидки , дюни и т.н удоволствия  Simple Smile

Мързи ме ужасно  Embarassed

П.П.   Току-що имах пряко включване от Магдето, те са в Сирия сега, пътешестват, поздравява всички  Simple Smile

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 15:53 от Шилан & Шиар

# 157
Ето нещо смешно, за подобряване на настроението

http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2065731

# 158
  • сред маслини и портокалов цвят
Втори ден не мога да вляза в албума. Вчера си помислих, че е от сайта, ама вече се съмнявам, че причината е друга.
Моля, който има информация, да я сподели.
Лека нощ!

# 159
jasmin-и аз немога да вляза,най-вероятно е изтрит или е сменена паролата

# 160
  • София
Госте или както си се назовал Стринка Омега,
Сеирджийско е единствено твоето поведение. WinkЗащо не изкажеш мнението си открито, било то и негативно, с никнейм ...100% имаш такъв( при положение, че се изказваш по темата с албума, значи си запознат със случващото се тук) Crossing ArmsИли не можеш да си го позволиш, защото никът ти е сред тези на дамите, нарочно запалващи фитилите и приканващи към кавги?!
Момичета, мисля, че най-добре на въпроса с албума ще отговори Другарче. HugПри затварянето на предходната тема, като негов създател, тя го пое обратно в свои ръце. PeaceТ.е ще знае има ли промяна в паролата или незправността му се дължи на нещо друго. Peace
На всички ви пожелавам успешен и хубав ден! Heart Eyes

# 161
НСЕ  bouquet  bouquet  bouquet Няма какво да добавя като коментар-добре си го казала.
То ние сме си гостоприемни,но и мъдри и търпеливи-такава ни е темата. Така ,че мила ми стринко омега, ето почерпи се едно кафенце и хайде поживо, поздраво.

Нали преливам от гостоприемство, щах да забравя кафето за домакините

Приятен ден ,мили дами!!!

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 09:21 от alvera

# 162
добро утро и от мен имам малко време преди да отида на работа и реших и аз да се запиша а не само да чета
Деси честит рожден ден мила (малко на патерици ама извинявай) Simple Smile
явно някой го дразни темата и пак иска да я затворят
стринка омега не така
лек и успешен ден от мен

# 163
Алвера, не съм по кафетата, взимам си топъл шоколад, ама днес машината ми глътна стотинките и не ми  пусна нищичко в замяна  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

И сега кво, играеме си с албума, тука има , тука нема.

Деси, добре, че издаде ключа навреме, да  не те хулят тебе сега  Simple Smile

# 164
Добро утро   bouquet

Имам едни  въпрос – наро4но ли линковете към старите теми са само по номер (правило на форума с цел по кратък на4алн пост) или можем да направим едно малко преговор4е и в следващата тема имената на вси4ки изминали теми да се 4етат.
4е то такава поезия и кративност 120 пъти не трябва да се крие.  Mr. Green
Аз имам желанието да пусна следващата тема, ако позволите  Heart Eyes

Стринке, жал ме е за теб  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт