Отговори
# 165
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Шиланче, спомням си че предпочиташ Кока Кола.Имаш една студена от мен.

На мен кафе машината в нашия офис ми дължи вече 2.60.А тече и лихва...
Може някой пак да си играе на провокатор, но като гледам освен присмех друго няма да постигне. Laughing  Laughing  Laughing
То хубава работа, ама стринкина...

# 166
Така като ви четях и огладнях,но след поста на гостенката ми се сгади  Rolling Eyes
какво и я касае нея тоя албум не разбирам!?

Още не съм качила снимките от Северния бряг на Египет(да видите каква липса на фотографски талант имам),обаче ще ви кажа,че по-красиви тюркуазени цветове на морето не съм виждала,субханАлла!
Невероятно спокойствие,интересни скали и липса на медузи и миди и други боцкащи работи в пясъка.
Плувах само два дена,стана доста ветровито,но се наплувах и се гмурках също.
Децата почерняха,а мъжо стана като Робинзон Крузо-брадат и черен  Crazy

Града Матрух много ми хареса-типично курортно градче с най-вкусния сладолед ,,фустук,, и ,,манга,,;най-красивата лагуна-Плаж Ромел(на известния германски генерал Ромел) и най-интересната забележителност: банята на царица Клеопатра в скала в морето. Heart Eyes
И египтяните-бедуини ми бяха много инересни,и се подсетих за нашата шехерезада Олд Спорт къде се затри по широкия свят или пак е сърдита за нещо  Thinking.
Ела шехино-руйно вино, да поговорим за децата на пустинята,смокините и още нещо  Hug

Алвера-на Шилото само Дайет Пепси,че съвсем ще се ошишка с това нездравословно хранене.
Да ви кажа моята диета:лапам всичко,но по малко и когато искам.Ям домати или диня със сирене най-вече и съм -5 кг вече,пия хапчета за апетита и съм щастлива Flutter

Шилан-язък за арабското име на котарака ти Аббас!САМО ДВЕ да направи!?Личи си,че няма арабска кръв Crossing Arms  Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 12:13 от Water Lily

# 167
хихихи, Лили, новите 2 котета са племенници на Абасо  Mr. Green  А той повече се интересува от големия котарак, отколкото от мацки  Tired  Сигурно щото майка му и сестрите му го изгониха като мъничко коте и живееше отшелнически в стола на работатат ми  Confused  намразил е женския род... Но на комшийката котката роди малки абасчета, дано само не предявят иск за бащинство, че мн котки ще ни станат вече  Laughing

Чакаме снимки от Египет  Laughing

Гладна съм какво да правя, яде ми се  Confused а според нашите и сега съм била слаба....  за тях никога не е достатъчно, винаги ми казват, че съм клечка , дебелина = здрав вид  Laughing

# 168
Здравейте,
благодарско за кафето и колата (Шилан дава не дава, ама аз ще си сръбна малко)

И за моите баби хубост беше равно на дбелина плюс белота...Жалко че не могат да ме видат сега как отговарям на критериите им, толкова съм бяла и дебела, че се пръскам от хубост.

Лили, къде ще ги качваш тия снимки? Нали уж има проблеми с албума..вече не мога да и хвана края на тази албумна афера...давай снимките тук, та всички да се насладим на красотата.

Да ви се оплача за една моя прясна излагация от тази сутрин....Бях на лекар, ама нещо почнаха много да закъсняват, моят час отдавна мина, и почна да не ме свърта...та въртя се аз, правя недоволни физиономии, поемам въздух дълбоко, и изведнъж както си бях надула бузите....пъррррррр,  издадох един пърдящ звук с уста, ама толкова достоверен се плучи, че другите чакащи почнаха да поглеждат крадешом към мен...викам си как да замажа сега, ако го повторя за да демонстрирам, че е било с уста ще се получи още по-тъпо...в крайна сметка реших да седя кротко и да се правя на невидима....още ми е кофти.

# 169
  • София
Поредна самолетна катастрофа... Sad Този път в Северен Иран, загиналите са 150.
Шилан,по тази логика аз трябва да съм със завидно здраве.. Mr. GreenАма  истината е, че само габаритите са ми завидни WinkА пък и каквато съм бяла - значи съм и хубавица неземна! Mr. Green
Нищо де, поне се хванах на хорото за отслабване, да видим обаче до кога ще удържа фронта Thinking
3 седмици без хляб и без Кола за мен са си  направо огромен героизъм! Mr. Green
Нещо ми е много скапано и подтиснато, наоколо всички са забегнали на почивка, само аз си седя и очаквам с нетърпение края на август.Насъбрала ми се е явно много физическа и психическа умора, затова имам спешна нужда от релакс LaughingАма ще чакам, какво да правя.. Sad
Лили,по повод броя дечурлига, които прави един арабин, има виц...Ама тъй като последният не го представя в най-добрата му светлина, не смея да го пусна, току виж някой се засегнал, знам ли вече,много чувствителни станахме всички.. Peace
Монсун, някъде назад беше питала за турския сериал.Вманиачената по Онур  моя колежка ме светна, че освен във vbox го има качен и в Замунда.Предполагам, че нея можеш да отваряш.Но там, както знаеш са само торенти, трябва предварително да сваляш и едва после да гледаш... PeaceМале, само повод й дадох с питането си. Mr. Green Пак заговори за чаровника, в чийто син поглед искала да се удави.. #CrazyКазах й, че няма да стане, бивша състезателка по плуване е.. WinkШегувам се ,разбира се! Peace
Едно питане, преди всичко към Дон Кихот...Пътувала ли си с децата с рейс от или до Сирия по време на Рамадана?Зная, че на път човек може да си спести постенето, но същевременно съм убедена, че болшинството пътуващи ще го спазват.Мисълта ми, по време на движение като дразнител за околните постещи ли ще се възприема фактът, че децата се хранят или пият вода?Не се смейте, ей, сериозно питам... Peace

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 13:41 от not stubborn enough

# 170
хахаха, имаме едни комшии- бели и дебели, 2 сестри и брат, имат прасе с бебета, и като избягат малките по улицата и цялото дебело-бело фемили тича да ги гони. Как съм се смяла  Laughing  ама те малките мн сладки, ровозки, пъргавки, с едни муцунки.

А бабите от махалата ходят на минерални бани и говорят за въпросните момичета " аууу, прелестни са, какви тела само,който се ожени за тях, ше е голям късметлия ,  като две бели гълъбици са"  Joy Joy Joy

Аз колкото и дебела да ставам, бяла не мога да съм  Confused  ох, колко само съм ревала като малка, че съм черна. Брат ми пък е бял и непрекъснато ме дискриминираше  Laughing

НСЕ, казвай вица, който  иска да се сърди, който иска да се смее  Mr. Green

# 171
Айде и аз в клуба на хубавиците

нсе миналата година ,точно през Рамадана се прибрахме,понеже когато пътуваш се освобождаваш от пост ,много от пътуващите не постиха-било то деца или възрастни-така ,че споко  Peace

За албума питах миг каза,че не тя ,та който и да е да си признае  bowuu

беба позна,темите се дават като номера защото са много и иначе ще претоварят темата ,ако искаш помощ с новата свирни  Whistling

Момичета-забравяте нещо,при постинги на такива гости-има си опция информирай модератор ,аз сега това и направих  Grinning

Лек ден на всички  Hug  bouquet

# 172
  • София
Деси, мерси за инфото!  bouquet
Цитат
НСЕ, казвай вица, който  иска да се сърди, който иска да се смее    Mr. Green

Ми добре..

Затворили в отделни килии един европеец, един китаец и един арабин...Пуснали във всяка килия по една маймуна.Обяснили на хората, че  за период от 10 години ще се погрижат в килията нищо да не им липсва, нито на човека, нито на маймуната..Точно след 10 години обаче, ще направят ревизия на  увеличението на броя населяващи килиите, т.е ще отчетат броя наследници на съответния килийник и маймуната, т.е колко дечурлига са избачкали.. Party
Минали 10 години...
Влязли първо в килията на китаеца.Верен на  законите на великия китайски народ, господинът за 10 години създал с маймунката си едно единствено чедо.После влязли в килията на европееца.Там освен него и госпожа Маймуна намерили и двете им  поотраснали отрочета.Дошъл ред на килията на арабина.Влезли, огледали се внимателно, бре...На пръв поглед  не се виждали никакви дечурлига вътре.Накрая мернали в единия ъгъл на килията новородено бебе.Останали смаяни, как така за цели 10 години арабинът и маймуната направили само една бебе, при това явно относително скоро.. newsm78 Пресрамили се и го попитали, на какво се дължи това.
А той, завалията им отговорил гордо, че и това е много, при положение, че по погрешка са му отредили за партньор мъжка маймуна.. Mr. Green

# 173
Благодаря на модовете ,за бързата намеса   bouquet  bouquet  bouquet

# 174
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Клуб на красавиците ли има? Айде и аз член. Но не претендирам за първото място- не съм бяла, и съм само красиво пухкава.Като модел на Рембранд и много повече навсякъде.
http://freenet.am/~neosvan/art/rembrand/rembran2.jpg

А вица си го бива.Но не разбрах кой точно е родил детето  Joy  Joy  Joy ( да не се засегне някой?Само се закачам!)

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 16:00 от alvera

# 175
Mr. Green Mr. Green Mr. Green вица кърти мивки!
Който го може-го може! Laughing

Моята баба пък е слаба,стегната и мургава и се храни изключително здравословно.
За съжаление не съм наследила нищичко от нея и ето ме в клуба на Рембрандските модели Grinning

Хайде успех с диетуването на НСЕ и да се хвалиш с резултати-да ни стимулираш   bouquet

Рейн-тука ще ги качвам ми къде другаде,то са пейзажи де Wink.Забравих да се снимам по бански,ако се бях снимала щях да кача и мои снимки,но пусто забравих  Twisted Evil

Иранския самолет пък защо е паднал!?
Ние на морето бяхме в една малка къщичка без тв и нищо не знам.. даже не знаехме за силната буря в Гълфа,а мъжа ми днес летя,алхамдулилла без проблем.

Докато пишех поста една комшийка звънна на вратата-съседа ни току що починал  Cry.....
а е само на 25г рахиму хула!Бог  да го прости!Правете дуа за душата му!
Преди два месеца започва да чувства отпадналост,отива на доктор:ракови разсейки по цялото тяло...на химиотерапията не реагира...шанс за оцеляване:нула.
А наскоро се ожени,година дали мина и има бебенце...
Давахме кръв...беше неподвижен вече,парализиран...жена му не знаеше къде се намира-толкова бързо всичко се случи...Аллах да им помага!
Правете дуа!

# 176
  • по пътеката
привет  от бг земя! приятно е да си у дома!

ако албумът е създаден от миг4ето, то тя може да смени паролата 4рез емайла си! опитах сега не успах да вляза в албума, но нали последно някой ка4ваше снимки там?всеки имал паролата може да си я смени -остана си както си беше!но мисля само миг може да поиска паролата от забравена парола!

# 177
  • Варна
Айде и аз в клуба на хубавиците

Моля моля   Naughty ще ме прощавате но аз съм една от най личните хубавици  Mr. Green по бабин аршин  , да не ни се надява човек една от друга по Убави  hahaha

привет  от бг земя! приятно е да си у дома!

Марси добре дошла,за колко време сте тук   bouquet

# 178
  • по пътеката
айде  либри4ка. добре заварила! до септември! свиркай !

# 179
ихаа супер,трябва пак да си направим среща  Party

Общи условия

Активация на акаунт