Отговори
# 180
  • Варна
Варненки, мене да не ме забравите  Naughty
Марси добре дошла   bouquet моята половинка живо се интересува защо твоята я няма Mr. Green

# 181
Е хайде де крайно време е варненки да си спретнем една срещичка!!! Делтичка къде се загуби душата?
На всички лека вечер и приятни сънища

# 182
  • In a surreal moment!
мдааааааа...както винаги ...една хубава идея се изражда в нещо чудовищно, защо ли не съм изненадана....
Момичета , нищо не съм правила във връзка с пароли и прочие . Оставих нещата да си отшумят и албума си беше отворен доскоро. Пратих мейл за нова парола , но т.к. и аз имам албум там не съм съвсем сигурна от кой мейл съм създала нашия....ще пробвам ще видя какво може да се направи.
Сигурна съм в една много нелицеприятна истина и тя , е че някоя от нас , влизащите там и имаща албум е променила паролата и сега се кефи на развиващия се отново скандал ....
Позорно за тази личност , позорно ....за жалост никога няма да разберем коя е ...или може би ще можем....има си ай пи та и ...ще пиша на сайта  и ще видим що за хора има сред нас.

# 183
                          Здравейте момичета.Набързичко пиша,че имам много струпана работа.По повод албума,и аз не можах да вляза преди време с дадената ми парола.Помислих че е изцяло изтрит,защото бяхме останали малко момичета.Дано  наистина някой си прави шега , и скоро да можем отново да влизаме в албума.                                                   Аз днес заминавам при децата и мъжо.Не можах да завърша ремонта в къщи докрай,щот мойто голямо "бебе",ме побърка със своята ревност  Mr. Green.Мисля да ги изненадам с това което успях да свърша досега/мъжо не знае че правя ремонт  Sick/.Добре е поне, че ми остана да сложа само ламината на детската .Стискам палци да не "гърми"много когато се приберем заедно от балкана.Ще ви разкажа подробно когато се върнем.А сега ще бягам на работа,че после и автобус ще гоня .Ако там където заминавам има интернет,ще пиша.Ще ми липсвате арабелки  Hug Hug Hug

# 184
  • Варна
айде  либри4ка. добре заварила! до септември! свиркай !

Фю Фюююю тръбач на черноморска зона свири сбор  Grinning, мда  Thinking срамота ще бъде ако не отразим една среща, най удобно е в някоя петъчна прохладна вечер , когато на следващият ден не сме на работа  bowuu кой ще поеме културно-масовата дейност  Flutter

Днес в офиса цари затишие (дали пред буря ще се разбере по късно), всички шефове се изнесоха по посока на София, благодат цари в моите уши и душа, дай боже да изкараме един спокоен работен ден,че напоследък хич не ми се идваше на работа  ooooh! искам отпуска  Crossing Arms ако може месец  Peace

# 185
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро девойки. да ни е добър и деня!!
Saidah ,приятно изкарване на балкана!
Миг, надявам се да успееш да разбереш кой е вредителя, гадно е да съществува подозрение между нас, нали всеки,който  си е сложил снимките очаква коректност от другите.
Монсун, заради твоята случка в болницата и аз попаднах в подобна ситуация.Вчера си тръгвам от работа, какчвам си се в автобуса, сядам си прилично и си пътувам .А автобуса почти празен, 5-6 човека, никой не говори. И по едно време се сещам за теб и като се разсмях,ама  на глас се изхилих и всички се обърнаха към мен. А аз ухилена до уши ,но се държа естествено т.е. като теб- правя се на невидима. И въпреки срама не можах да си предам сериозен вид сумати време. Но какво да се прави, важното е весело.
Хайде само цветя и рози днес...,
,

# 186
Добро утро!

Географски съм доста встрани от темата - не съм от Близкия Изток, затова и не пиша вече,но чета, и мама не съм, така че не се вписвам, но не пропускам постинг.

Марси, добре сте дошли във Варна. Ех, дребосъчка сега ще си отиграе и ще научи нови думи.
От мен пожелавам интересна и приказлива среща. Съжалявам много, че моите рубенсови форми няма да присЪСТВУВАТ, но за да не губя трениг, изяжте един сладолед от мен, а аз - ще изям 3-4 заради вас.

Весело и топло лято пожелавам. Тази година няма да видя море или какъвто и да е било "воден басейн", освен душа в банята, но пък сласоледец - на корем!
то от написаното излезе, че съм във Варна. Не, не съму така че няма да ви видя!

Ашли, либра, хелуа, делфина, НСЕ, миг незабравим   bouquet  bouquet

Шилан, изпращаме една красива шоколадова американка в твоя pоден град като доброволка. Върна се от града вчера, много е доволна. Харесало й засега. Дано се справи с коментарите и подмятанията, но такива ще има винаги.

bouquet  bouquet          

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 09:00 от safar_maktoub

# 187
Кате, хубаво, че се разписа  Simple Smile 
Каква е тая доброволка-шоколадка, от Корпуса на мира ли? Ще учителства ли?  Ах, как ми липсват тези времена, когато бях в гимназията  Cry

Ди, освен с уста, подобни пръцкащи   звуци се получават и когато седиш на кожен стол  Tired  и аз от опит знам  Mr. Green  много е скунфузно

АЗ отпуска скоро няма да видя....  поне до 10ти трябва да избутам.  Но като си мисля, ще е добре да се напъна и да изкарам и целия август, докато в СФ е тихоо и спокойно, няма задръствания и тълпи, пък и шефовете ги няма  Laughing  и да ползвам отпуската септември, когато ще е напечено  Laughing   Embarassed

# 188
  • София
Добро утро, момичета! Hug
Миг,за жалост твоето обяснение звучи най-логично... Sad Жалко ,че сред нас има такъв човек...Седи към момента отстрани, наблюдава самодоволно и максимално се кефи на сътворената гадост. Sick Не му прави чест подобна постъпка!
Саида, приятно изкарване на балкана!С написаното от теб за ремонта ме върна  към спомените ми за миналогодишното, неблагополучно  мое ремонтно лято... Mr. Green И аз така исках да изненадам девойките с ремонтирана детска стая, ама барабар с ремонта на последната се наложи докторите и мен да ремонтират... hahaha Joy
Алвера, Монсун,вие просто се смеете и "пръцкате", а аз досущ като лудите  някой път си пея без да се усетя на глас.Някоя мелодия като  ми се загнезди в главата, първоначално си я тананикам"наум", ама после се отнасям и се развихрям  и на глас.. Mr. Green В подобни случаи щерките ме предупреждават, че ги е срам да вървят редом с мен. WinkПрави са си децата... Peace
Марси, добре дошла на родна земя!Пожелавам ви страхотно прекарване!Поздрави на морето от моята особа, тази година, освен морето в Гръцко/в Атина последното е повече от гадно за плаж/, Мъртво море/което не ми е по сърце от край време/ и едно заливче Акаба от Червено море/виж там определено ми харесва/ - друго няма да видя.Някои ще кажат, че и това е много, ама аз съм си върла фенка на нашето моренце, особено на крайно южните му части - Резово, Синеморец, Ахтопол, Царево,Варвара... PeaceПо-спокойни са някак местенцата, дават чувството, че наистина си на почивка. Thinking
Нещо много се размечтах, а имам  още месец и половина работа дотогава..Ама нищо де, мечтите са безплатни! Mr. Green
Сега ще ходя да поработя,а после пак ще намина насам.Пожелавам ви хубав ден, с много приятни емоции! Heart Eyes

# 189
НСЕ, ти има да 4акащ месец и половина, а аз цяла година  Sad Моето моренце беше през юни, тогава ми беше хубаво, ама сега .... ако не беше какаовия тен, съвсем щях да съм забравила, 4е съм била  Rolling Eyes Искам пак, ама няма на4ин – тук сесията ми е винаги целия август, юли трябва да се подготвям... и ето лято е свършило  #Crazy

То не беше трудно да се досетим, 4е някой знаещ паролата я е сменил. Хубавото е, 4е не постигна о4аквания резултат – арасбките мами показват мъдрост и търпение, и ве4е не се поддават на такива жалки провокации така лесно  newsm10 smile3533
Миг, дано от сайта дадат ай пи–то, или може би виновника ще има доблестта да си признае доброволно  newsm78

Сафар, всеки тук 4ете с голям интерес твоите постове и преживявания...аз тъкмо си мислех, 4е си някаде на супер секретна мисия, и за това не пишеш, а то какво било  Thinking  Надявам се да промениш мнението си...то Близкия Изток и на моята геогр ширина не е (само сърцето ми натам ме води  Heart Eyes)!

Аз тези дни нещо  ooooh! първо с4упих едно огледало на съвсем мъни4ки пар4енца, след това сънувам само някакви символи4ни сънища. Сега про4етох в един онлайн съновник какво зна4ат, и уфф не са много хубави... Така 4е ми е някакво подтиснато и притеснено ... уж не съм суеверна, но като ми се събраха толкова лоши поли4би наведнъж  Embarassed
Вие имате ли го този проблем, вярвате ли в зна4ението на сънищата си, плюете ли си в пазвата или пък подска4ате ли 3 пъти, ако 4ерна котка ви мине пътя...или аз съм единствената луда тук  Mr. Green

П.п. Доня, сега се заем, може и да “звънна“ за мнение, 4е аз съм един перфекцинист и искам вси4ко, което правя да е иделано!

# 190
бебо не ми пука от суеверията,като имаш и деца съвсем пък няма да се впечатляваш ако се счупи нещо  Laughing
беба знаеш ,че нова тема се пуска след 20 стр нали  newsm78 

сафар добре дошла  Hug ,пък минавай по често  bowuu

миг с албума не е за първи път-помниш предишните скандали ,но пределено не е шега този път,целено е друго  #2gunfire ,но явно тези които останахме в тема сме със здрави нерви и ясна представа,та скандала не се получи  Grinning

саида п-уснах ти меила ми на лични,дай ми покана за нетлога  Praynig

лек ден на всички   bouquet

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 12:34 от дон Кихот

# 191
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Сафар, радвам се че си тук   bouquet  bouquet  bouquet
Не си и мисли такива неща, супер е че пак ще можеш да ни разкаваш за ежедневието си. Ние едва ли някога ще се докоснем до твоя интересен живот.
Беба момо, аз си проверявам в съновника когато помня съня си, но после веднага забравям какво е писало. Така и с хороскопите-иначе всеки ден чета какво ми пише, но забравям на минутата. А за черните котки-като видя такова коте ми се иска да го нагушкам и не го свързвам с лош късмет.И за огледалото едва ли е вярно- то по тази причина всики хора по целия свят да са нещастни. Така че просто не вярвай в тези неща и толкова. Има си дни в които не ти върви, но и те отминават.

# 192
beba_momo, мина вече голямата секира над информацията, по-спокойно е, в края на месеца и в двете страни доброволците ще минат "клетва" и вече не са обучаеми, а доброволци.  

Сега ги изцеждаме от въпроси и финални интервюта. Все пак не е приятно някой да е решил да си иде и да го каже СЕГА.

А за моите преживявания - на мен ми се иска да разказвам за деца и храни, училище е възпитание, понеже това е присъщо, а и това ми е мечтата, но пък още се случва така, че говоря за работа толкова неадекватно към общата тема, че 100% на много от вас им се струва, че не съм си взела хапчетата и си фантазирам. Ама не е въпрос на 'апчета, непоправимо е! Simple Smile

Кате, не е учителка. Права си, че образование е една много разпространена програма, но тя ще работи в НПО. Дано само се справи с подмятанията. Тя сега не се обучава в България - подготвя се с нас, но има много опит при работата в Африка и е много силно и мотивирано момиче. Другите плакаха от бълхи, тоалет на двора, това, че им казват "ей, черен"... тя преживя нещо доста сериозно и не каза и ДУМА - поне не пред нас.  

Има една организация - никога не случват на доброволец - в последните години или си тръгват по-рано хората, или се разболяват. Тази организация се грижи за деца, лишени от родителска грижа. И тази година така. С премеждията тръгнаха. не злорадствам,,, просто така се случва.

Има друга организация, която кандидатства за 7-ма година, но много специфични изисквания имат за квалификацията на хората и току-така 2 години, че и повече никой няма да си "отдаде" от времето - активен трудов стаж в своята страна, за да се премести в другия край на света.

Прави ми впечатление, че заради кризата МНОГО казват "каквото и да е... Босна, еди коя си страна,... България, ще седим докрай, в Америка вече стана трудно!"  

# 193
Аз пък съм меко казано бясна. Колко трябва да си нещастен и недоволен от собствения си живот, и колко ограничен и низш духом, за да изтриеш албум, който с нищо не ти пречи или пък да го направиш недостъпен. Следя темата от много отдавна, и това че от известно време не пиша и не споделям разни неща, не означава че, не уважавам всички които са редовни тук, които изразяват мненията си. Умът не ми го побира. Колко пъти скандали, затваряне на теми, страници с обяснения и какво ли не. Много пъти даже писах и след това не публикувах постингите си, просто реших, че няма смисъл да си губя времето.
Никой не е задължен да пише тук, нито пък да си държи снимки в общ албум. И въобще не ми пука за самите снимки. Пука ми за отношението към хората, към труда им, към писанията им. Не мога да повярвам, че хора, които са решили да свържат живота си с друговерец по презумция и които очакват и търсят толерантност към семействата и децата си, могат да направят такова нещо. Глупаво, детинско, тъпо и ... Мисля да спра до тук, ако модераторът прецени да ми изтрие постинга. Просто ми е мъчно и болно.

За сънищата или каквито и да е суеверия, аз съм на мнение, че винаги доброто побеждава, в смисъл положителната нагласа, утвърдителните положителни мисли и оптимизмът.

Радвам се, че повечето сте в добро настроение.

Лично за мен все пак да споделя - един път годишно е добре да ви държа в течение  hahaha

Управлявам няколко фирми, няколко бизнеса, в няколко континента. Физическата ми възможност не може да догони мозъчната ми дейност за съжаление. Децата са добре. През август месец се местим в Макси. Тази година оставаме в България. Джой ще учи във Френския лицей, приеха го за мое щастие. Приеха го и в Атина, но решихме, че много ще го объркаме с езиците. Така поне ги намалихме с един. Мари ще е на ясла. Пак си пътуваме, но краткосрочно. Това е от мен, за да не ме забравите съвсем.

И както винаги ви поздравявам
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart

# 194
  • In a surreal moment!
Мелани - толкова си права и изчерпателна , че се подписвам и аз под всяка твоя дума. Жалко , е че има и такива хора , но ги има - факт , че и по-лоши.
Радвам се, че сте добре, целувки за теб и децата !  Heart Eyes Hug

А.Кате - Поздрави и целувки и за теб, пиши ни , не се притеснявай , аз и надявям се и другите те четем с интерес и всичко ни е интересно , ако и да е свързано с др. регион .  Heart Eyes Hug

Писах на администраторите на снимка.бг , писмото се отвори преди малко , чакам отговор , дано да е положителен. Писах и до главния мениджър , обясних за емоционалното значение на това , което ни се случи , дано има техническата и законовата основа да получим отговор.

Утре имам гостенкааааа ша-ля-ля-ляяяяяяяя  Heart Eyes Joy

Общи условия

Активация на акаунт