Отговори
# 195
хайде и аз да се запиша за варненската среща, стига мойто чудо да ми позволи, де че сме като скчени съдове и е голяма фурия. бързо й омръзва всичко и все сме в движение.
днес например ходихме до Пикадили парк- уж да  поиграела в къта а аз да напиша на спокойствие 2 платежни. е да ама не. седна детето до мене и каза че и тя щала да пише като мама и си драскаше на една бланка за има няма 20 ина минути и писна всичко- и в къта, и на масата на заведението и в банката овърша. и заяви че няма да се прибираме и да сме ходели на центъра. Shocked аз съответно шах и мат бях. а като се прибрахме от центъра каза че искала до Пикадилито да сме пазарили, ама аз вече и сили и нерви нямах.
Кате Марокита- поздрави и от мен. то и аз съм от четящите повече, ама не ви забравям.
Рафаелка къде си? пиши ми как е Анту, ти как си на работното място?
просто съм в чуденка какво да го правя това мойто чудо-шило.... на ясла ли да го давам, къде да го дяна не знам, че септември наближава и ще има пак бач.
а за албума просто нямам думи- чак и не вярвам някой просто ей така да го е изстрил. аз щях да слагам снимки от рожденния ми ден, но щом казвате че не може да се влиза, значи няма да стане сега. последно влизах след рожденния ден на Ивка и се 1удех дали дасложа снимки от нейното парти, но ми заби компа и се бях отказала за по нанатъка.
хайде ставам да се организирам, че днес ми е ден за гладене, нищо че ми е жега и ме мързииии.

# 196
  • сред маслини и портокалов цвят
Мигче, благодаря за усилията!  bouquet Дано има резултат!
И приятно прекарване с гостенката!

Аз също чакам скъпа гостенка другата седмица. Не съм я виждала 2 години, и то последния път се видяхме на софийското летище за няколко часа. Нямам търпение да я видя.

Гледам за море си говорите. Аз нашто море тая година няма да го видя, защото заминаваме в края на месеца. Но пък ще се топна в Средиземното море. Купих си и нов бански за целта след няколко часа обикаляне да намеря някой, който ще ми побере кърмаческия бюст. Mr. Green Накрая си напазарувах от Триумф, хубаво си мислех от там да почна, ама нали не ми се дават много пари. Обаче имаше някакво намаление, та сумата не е 3-цифрена. Simple Smile

Отивам да пера, на ръка. Мойта пералня сдаде багажа.
Тая седмица се оказа "черна" за ел.уредите в къщи. Протече бойлера, добре че беше в гаранция, та го сменихме. Единият телевизор не ще да се включи, не страдам много от липсата му, обаче Каруми беше свикнал да му пускам мизикалните канали, сега само го обикаля и вика "Баххх".(това му е първата дума, ако не броим мама и бау, на арабски проговори детето, това е положението Mr. Green).

Лек ден ви желая. Аз отвам при прането, докато дребния спи. Hug

# 197
  • Varna
Опаааа, Шехерезадкитееее Grinning
Надявам се да се оправят нещата със албума, че имам нови снимки Wink
МАКТУБЧЕ- недей така бе Душа я пиши, че интересни неща пишеш.  Hug
Варненките да оставите нишан кога ще имаме среща ей.
Като видя черна котка и си казвам-котето черно аз черна на късмет ми е Wink
САИДА- какви такива ремонте самичка правиш ти беййй newsm78 Вече започвам да си мисля, че наистина съм Принцеса Wink Не ме оставят да се мъча със ремонти. Винаги сме двамата за това. Не правя такива изненади аз Grinning Весело искарване на Балкана Hug
Хайде момичета, споменати и неспоменати по едно сокче във това горещо време Simple Smile

# 198
  • In a surreal moment!
Момичета, ето отговора , който получих :

Здравейте,
За съжаление не мога да предоставя информацията, която искате.
Такава информация се предоставя само на МВР и при поискване по официален път.
Моля, оставете някакъв ваш контакт (телефон) за да се чуем.
Ще се опитаме да върнем част от изтритата информация и ще сменим паролата на
акаунта.
Ползването на един акаунт от много различни хора е силно непрепоръчително и често води до злоупотреби.
Ако успеем да върнем акаунта, ви съветвам да не предоставяте паролата на други лица или един контролирано да качава албумите на всички.
--
Bozhidar Bonchev
Poject Manager Aha.bg and Snimka.bg

Както разбирате , акаунта е изтрит и лошото момиче ще се измъкне от ситуацията и ще остане да лицемерничи с нас...жалко , много жалко....
Моля ви споделете да поискам ли възстановяване на албумите или да откажа.
Ако успеят да ни ги възстановят , ясно, е че по стария начин не можем да продължим и трябва да измислим нещо друго , но ще си имаме ли доверие вече .....

# 199
  • сред маслини и портокалов цвят
Аз мисля, че това е края на албума ни. Ако решим един човек да ни качва албумите, това си е доста занимавка. Ако продължим както досега, пак ще има злоупотреба, сигурна съм.
Този, който я свърши тая работа си постигна целта. За мен това е окаян човечец, постъпката му е жалка.
Не ми се коментира повече, от създаването на тази тема на какво ли не се нагледах, може би и това  е причината да не пиша редовно.
Има обаче и хора, които много харесвам. Hug
Лека нощ ви желая!

# 200
  • София
И аз съм на мнението на Ясмин.Зложелателната дама постигна своето. Twisted EvilДа й е честито, доволно до потрива ръце! #Cussing out
Не виждам смисъл от възстановяването на албума в стария му формат, тъй като това ще предразполага към нови злоупотреби.В същото време сам човек да се нагърби със задачата да качва множество снимки на различните потребителки ми се струва твърде трудоемко.Освен това дори и някой да поеме товара, то за да го разглеждат албума, потребителките отново трябва да имат паролата.Т.е пак някоя "доброжелателка" може да сътвори подобна мизерия.Единственият вариант е да си разменяме снимки помежду си или да даваме паролата към личните си албуми само на избрани от нас съфорумки.
Миг,благодарности за положените усилия да изясниш случая!  bouquet

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 22:13 от not stubborn enough

# 201
Еееех жалко!!! Таман получих паролата и стана така  Cry Е какво да се прави някои хора живеят единствено от злобата си и от желанието да правят мръсно на другите. Но има една приказка че всичко се връща.
Важното е че форума си остава и все още искащите помощ да узнаят нещо могат да я получат  Hug   bouquet на всички арабелки.
Лека и само хубави сънища на всички!!!

# 202
тъжно е че албума вече го няма.имах снимки там.....Хора, събудете се, осъзнайте се, стига злоба и фалш, извадете
на показ доброто , което носи всеки човек.

Миг благодаря ти за положените усилия.
и да знаете арабелки -макар и отскоро тук обичам си ви и без снимки

# 203
 елидивка, здрасти!!!
Аз се бях присетила за вас наскоро, че е време за детската градина, а ти каза, че щерка ти е много активна, а и май не е свикнала с други хора, пък и много интересна е точно сега. Сигурно те изумява с нещо всеки път!

Дружината на магдето е на път, а близначкова сигурно е във вихъра на летните приключения.

Хайде и на мене вече ми е време да ставам доброволец - мама. Искам, много искам!

Къде е надето? Сега покрай работата с американци, много я мисля.

Делтаааа, здрасти. Ти големи пътувания, големи процедури, но нали пак си си в къщичката!

Жасмин
, Каруми все така ли е спокоен и засмян, както като беше бебешор?

Преди седмица някъде говорих с Амал по телефона. Бебка била много красива и не обичала да седи сама - веднага се разплаквала.

# 204
  • В един зелен, неспирен поглед, там далеч...
Добро утро, арабелки!
Миг, и аз ти благодаря за усилията.!
Жалко,че не може да се разбере кой е "приятеля" с албума.Но който и да е той, няма да злорадства задълго.Злобата и гадорията не носят щастие.
Винаги, когато ми беше нещо криво си влизах в албума и като гледах щастливите ви лица ми ставаше по-леко. Но НСЕ е права.Дори само 1 човек да качва снимки и знае паролата, пак само този човек може да гледа снимките.Иначе няма гаранция, че историята няма да се повтори, или потрети, доколкото разбирам. По-добре да се изтрие албума, за жалост.
Като не успя да ни предизвика с тази мизерия, какво ли ше измисли "доброжелателката" следващия път? Защото аз мисля, че няма да се спре , то злобата ще я тика към правенето на гадости.
Дон Кихот, колко сполучливо си избрала име на темата - арабско търпение и БГ мъдрост   bouquet

Дано въпреки всичко да ни бъде хубав деня! Желая ви го от все сърце.

Сетих се нещо-дали е възможно всеки, който има паролата да може да гледа снимки, но за да се качат снимки или изтрие албума да се иска допълнителна парола, която да знае само 1 човек.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 09:52 от alvera

# 205
Добро утро и от мен   Hug

Делтич,
тъкмо пия кафенцето с парче от “твоя“ бискветено–йогуртов сладкиш....ммм...с пресни праскови стана вълшебен, хем сладък, хем освежаващ, хем лек! Определено пак ще го правим   bouquet

Миг, благодаря имаш и от мен за положените усилия. Само едно не разбирам, защо са изтрили снимките...аз като качвах моите, си мислех, че ако някой злоупотреби, то ще е като даунлодне снимки и полсе ги показва напред–назад (мен от това ме беше страх, добре , 4е не се случи  Praynig) . Но само да изтиреш си е чисто заяждане и избиване на комплекси. Sick

Доня, знам за правилата, може да съм нова, ама колко теми съм ви изчела  #Crazy
Аз почти я направих темата (мерси за личното), така че, спокойно изписвайте тази  Mr. Green

# 206
Добро утро и от мен   bouquet

алвера просто няма начин да стане това което предлагаш ,защото щом имаш паролата можеш да направиш всичко с албума  Mr. Green
А този който го е направил ,по всяка вероятност е стара муцуна и има опит в тези неща-защото предният път пак с триене на албуми от темата бяха извадени момичетата пишещи от Емирствата.Но сега като се замислих ,не е задължително,може да е подражател взел пример ,след като е изчел старите теми  Thinking

Както и да е ,  аз и още няколко момичета имаме регистрация в нетлог ,който иска да ме види просто трябва да се регне там-така всеки ще контролира ,кой има достъп до снимките му Peace

беба не съм искала да те засегна  Naughty,просто предложих помощ .

# 207
дОБРО УТРО,

Мислех да не се исказвам по темата за албума защото моя отдавна го изтрих, но вече трети ден обсъждате, а закъде без моето мнение  Grinning  Всъщност исках да уточня нещо...ако само един човек има паролата това не означава, че само той ще може да разглежда снимките. Всички други ще могат, но трябва да си пазят поотделно линковете към всеки албум...доста по-трудоемко е, но не невъзможно....примерно на някоя страничка си пазиш 20 линка (или само на тези, които най-много харесваш  Laughing) и когато някое момиче каже, че е качило нови снимки, просто отваряш нейния линк.....Дано само се намери навитак със свободно време да качва снимки....Ако само са изтрити добре..малкия дявол. Аз като трих моя май споменах, едни познати се видяха творчески 'разкрасени' с фотошоп...нямат си работа някои хора.

Аз сега имам ново старо хоби. Купих на малкия едно кубче на рубик за 75 евроцента и го уча на цветовете, той много се радва, а аз пак се зарибих...навремето не можах да се науча да го редя цялото, само донякъде...и сега гледам по сайтовете инструкции, искам да се науча. Лудостта избухна като бях 4-ти клас, но се искаше май връзки да имаш....дълго гледах децата със завист, накрая родителите ми намериха 'връзка' (един продавач на сергия по панаирите) и изтрещях от радост като се сдобих с кубче, а първия ден на училище като го занесох другарката по изобразително изкуство ми го ВЗЕ. Ей, че бещше хълцане, сълзи и сополи.....

# 208
честит рожден ден Деси на патерици .Пожелавам ти всичко най-хубаво
Аз докато видя,че има нова арабска тема вие сте изписали 14 страници Hug
Кате-не съм в България,и не ям банички  Embarassed още съм на баклавички в Сирия.Тази година няма да мога да стигна до там с това бебе Blush
Жасминка-жалко за албума -исках да видя Каруми колко е порастнал.Как сте иначе,ще идвате ли насам?

# 209
  • In a surreal moment!
Момичета , всичките 30 албума са въстановени!
Горещо благодарих на г-н Бончев , който лично ми се обади за да ми го каже !
Радвам се , че доброто победи в някаква степен. Новата парола я генерирах чрез мейла, с който съм създала акаунта и ....не знам какво да правя по нататък.....Всеки има частица от себе си в тоза акаунт и нямам смелост да взема сама решение.

У мен възникна и едно друго съмнение ...да не би някой да е искал да изтрие само собствения си албум , а да е затрил целия акаунт ....защото и това е въпрос на 2 бутона....все ми се иска случката да не е толкова черна...

Днес пак ходих до Плевен във връзка с операцията ...малко ненадейно и се разминах с Марси....голяма гадост...тююююххх...язък

Общи условия

Активация на акаунт