Лятото дойде с магребинки на море - 18 път

• 28 566
  • 289
  •   1
Отговори
# 150
ААААААААААА булка ,по далеч,ша вземе да те конвертира,и ша си развалиш дружбата с шакиту

# 151
ААААААААААА булка ,по далеч,ша вземе да те конвертира,и ша си развалиш дружбата с шакиту

Е, аз съм до тук в този разговор... Mr. Green

smile3524

# 152

Е, аз съм до тук в този разговор... Mr. Green

smile3524

друг път да знаеш и да не откликваш въобЩе ,ти първо намери петролния шейх пък за дружбата с шакитУ да не ти пука  Laughing,ти гледай да намериш такъв който да  дава ,а не да взема ,Щото ако е такъв двойна работа трябва да си намериш ,за да го издържаш ,както се вика -нож с 2 остриета  Laughing .Както и да е на тебе тия работи са ти повече от ясни  Peace

Мале хора да се пофаля ,детето почна да говори ,ама вече доста добре и разбираемо .Казва- же соаф (днес),шапо и си слага каскет или шапка ,почна да вика децата по име ,брей за няколко дена такава промяна ,знае ляво и дясно ,и цветовете вече взе да разпознава и тн и тн ,все по-интересно става след оЩе някой друг месец може и да водим сериозни разговори  Joy hahaha.Имаме си едно борче в парка от нашти и ни е страх от него много  и като го видим ,че идва към нас хвърляме играчки и всичко и бягаме към мама  Laughing.Деца кво да ги правиш всяко е толкова различно и уникално ,толкова са сладки като се надвикват по имена и се търсят ,тичат ,гонят се ,за втори път имам Щастието да порасна(изживея за 2 ри път детството) с дъЩеря ми ,пожелавам на всеки това Щастие  Hug .Ония ден питам мъжът ми колко деца иска и той 1 Laughing ,а преди беше силен и вилен за 3-4  Joy hahaha ,аз винаги съм искала 1 ,може би 2 след време .А ако не използваме другата година сладоледчетата ,всичко наново трябва да се прави след време ,а дали Ще имам този кураж  Rolling Eyes,един Господ знае newsm78 .Да сме живи и здрави само всички ...

Лина, надявам се развоя при тебе да е добър и въпреки това много внимавай и ако стане неЩо директно на първия полицай(военен) който видиш пред очите си моли за помоЩ .Поне там са на всеки 5 метра ,сега незнам по туристическите местности и райони беше така ,ти в кой град Ще ходиш ?

Лекичка

Белла ,Алба къде се загубихте днес ,не се вклучихте във великите дебати  Laughing.

Лекичка   bouquet

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 01:30 от Shakira26

# 153
Добро утро от мен Simple Smile

Току-що се прибирам и съм толкова изморена но не можах да не сложа закуската ,Делта се изгуби и аз по заместване  Simple Smile

Далка , дано всичко мине добре и скоро да ни зарадваш с радостни новини,съжалявам че не мога да помогна но нямам опит и не съм най-добрият съветник   bouquet

Ра Hug

Шаки , какво да се включвам ,дето има една приказка "Прекаленият светец и Богу не е драг".....то смешна работа .....ще ме разбереш какво имам предвид ,децата така са ,растат като гъбки и ни изумяват всеки ден да им се радваме милите чисти същества  bouquet

Ох,отивам да лягам че пиша и трия,не виждам и клавиатурата така ми се спи ,хайде до после, на всички усмихнат ден  Hug

# 154
момичета

в застой е положението....води текат лека-полека...болки пак няма!

Шекинце-много хубава новина.Да ти е честита малката  бърборана  Hug  bouquet

Ра-стой на далеч от посредствеността. не можеш да се пребориш...Ти бягаш -то нахално през прозореца пак ще се натъкми -да го забележиш!.На времето имаше една игра-Прескочи Кобила...ще е въведем и във форума както върви.
Хоп-Подскок-ПРЕСКОК
Момичета....излизам за глътка въздух..че не мигнах и аз
пОСЛЕ СЪМ ПАК тук...Държа ги пред Скайпа....
Брата не отиде на работа....
Чакаме  Praynig

# 155
  • In a surreal moment!
Далка - молим се и стискаме палци! Една крехка подкрепа имате и от нашата къща! Едни страхотии слушах в Горещо миналата събота , не  е за разправяне ....дано всичко завърши благополучно !   Heart Eyes  Hug Praynig

# 156
  • Varna
Фарашкитеееее Hug
ДАЛЧЕ- виждам, че още вашето момиче не е родило Sad  Моля се за нея във момента. Дай Боже да мине всикчо по вода!!! Наближава да си идваш и се радвам. Ще ти се обада по телефончето като си дойдеш да ти чуя гласчето Hug
ОЧЕНЦЕ- бе Душко моя е българче и си ме гледа- не съм на  работа и аз такава редовна. От време давам смени във залите но това не е да кажеш бачкане. Така, че дори да не е шейх пак си ме гледа. Да ти се падне един ей такъв който ще те разбира когато нямаш работа във момента. Абе аз нали на тебе и на Белчето бях ви казала като идвате насам да ми се обадите да ви пипна за късмет smile3503
ШАКИРЧЕ-много се радвам за Коприненото дупе. Гледай сега какви въпроси ще ти задава и ти ще се чудиш как да и отговориш-такива сложни въпроси задават, че се чудиш как да им обясниш, че да им стане по ясно.
ЛИНЧЕ- притеснено ми е за тебе. Аз съм курназ обаче за другите ми е все притеснено когато ги очаква неизвестното. Дано всичко да е ОК но ако на мене ми обещаят нещо но шикалкавят и се опитват да ме успокояват ще съм същата като тебе- бясна. Незнам какво да ти кажа за успокоение-прости ми  bouquet
За всички споменати и неспоменати Фарашки Hug Да си наквасим гърлата, че горещо

# 157
здравейте момичета Hug
ДАЛКА -МИЛА  моля се всичко да мине добре и най накрая да чуем радостната новина  Praynigна тръни съм от както разбрах.......дано господ е с нея и да и помага
Миг незабравим -таман го бях позабравила това предаване..... Thinkingмоля се по малко бременни да са го гледали #Crazy

# 158
Далке ,доколкото разбирам не са и изтекли всичките води и затова са я върнали ,да ходи и днес да я видят пак  ,Щото амниотичната течност  като тече  е бавно и сигурно ,дано всичко мине благополучно за двамата и да си гушкат здраво бебенце  Praynig Praynig Praynig

Делтич ,като идвам задължително Ще дойда да ме пипнеш ,белким ми потръгне и шейха почне да ми дава по повече  Joy hahaha(майтапя се ,много смешно ми стана това с пипането за късмет  Laughing хихихихи ),пък представяш ли си оЩе по -невероятен късмет да ме застигне ,да намеря друг  Joy hahaha

А за въпросите на децата ,има сега едни книги с всички заЩо-та и какъв отговор се дава ,Ще си я купя ,за да съм подготвена ,че буля ви Лина ,Ще е истинска госпожица отсега се фръцка и танцува , а за харктер да не ви говоря ,можете да си представите какъв меланж става алжиробългарски ,доста е темпераментна и импусилвна ,уж за известно време беше спряла ,сега пак почна с номерата и кризите ,няма отърване май  Tired.Даже днес при подобна сценка я игнорирам и отиде да търси утеха при моята приятелка ,представяте ли си  #Crazy #Crazy #Crazy и туй доживях  Laughing ,никога не е правила  така ,дори и в такива моменти или идва при мене да се гунча за извинение ,за да се успокои или продължава да реве ...Вече почвам да се радвам ,че нямаме баби около нас ,та представятели си какви манипулации можеха да стават ,а и като има много хора които развяват байрак детето така се обърква и незнае кой всъшност да слуша ,особенно пък като няма дакор между въздрастните ,какъвто е нашият случай с бабите  Joy hahaha

Айде лек и спорен ден на всички   bouquet

# 159
Далка,не се безпокой имай вяра,че всичко ще е наред.
Делта,да ти кажа честно и на мен ми е притеснено,но нека да видим какво ще стане,дано всичко е наред.
Моничета помогнете кажете ми каво точно представлява ей това нещо: gawaz orfi .Някакъв вид брак е ама немога да разбера какво точно представлява.

# 160
Лина , Gawaz Urfi- Customary marriage means a marriage which is not officially registered

виж тук

http://www.unhcr.org/refworld/type,QUERYRESPONSE,,EGY,3ae6ab8910,0.html

и тук

http://www.egyptsearch.com/forums/Forum2/HTML/005869.html

на всички   bouquet ,после ще пиша че сега станах . Blush

# 161
момичета

към пет часа запона да усеща вече леки контракци.....до сега са през половин час общо-мзето..но не са силни.
Обадиха се в болницата-ПАК им казал да си седи в къщи и да чака да станат силни през 10минути
Ще се гръмна вече...
От нерви се изпокарахме с брата-аз  настоявам да е води в болницата...
Той ми казва и като идем там-ще ни държат в коридора....докъто станат на 10 минути-ти да те си мислиш че някой там само нас чака....
Ий такива ми ти работи...
тя се държи-мъжко момиче е! За сега са си още у тях-...в стартова готовност за болницата.
мисля че е хубаво че сами са започнали контракциите.....обаче продължава все да изтича вода newsm78 #Crazy
така усеща тя!-може ли така...какво е това изтичане-от вчера сутринтта newsm78

Извинете ме че не отговарям на Скайпа!

Другаря и него го е стегнала шапката и ми пробва нервите...правих почистване на компа -вие знаете...и без да искам съм му сдухала сума ти пароли...
Ми то кат се трие Хистори-всъщност аз знаех,ама нямаше как....ама така ме издразни значи,че като викнах и чак пяна ми излезе от устата.Стресна се чак и ....се усети.сега отиде да купува кус-кус да вечеряме.
мен ми се е свило сърцето...чудя се вече какво да говоря на снахичката-радвам се че ми се е доверил и се опитвам....да е успокоя
той ми се лепнал на компа и музика от пан Афа търси....
Мъжка му работа...какво да кажа?!Единия оттам се неви и вика-другия оттук......само нерви да има човек

# 162
дала успешно раждане на снаха ти  Praynig Praynig Praynig

И сега понеже отдавна не сте пускали притчи да ви пусна една басня

Лисицата и гроздето
Една изгладняла лисица попадна под лозница с надвиснали червени узрели гроздове.
- Харесва ми цвета на това грозде - промърмори си лисицата. Ще се опитам да го стигна с един скок. И тя направи един скок, ала гроздето беше много нависоко и колкото и да повтаряше опита, не успя дори да го докосне с муцуната си.
Тогава, за да се утеши, гдето не е могла да го стигне, каза ядосана: Гроздето е много кисело... Не заслужава вниманието ми.
Лафонтен

лина ако ти предлага това-по добре без него-практически в такъв брак нямаш никакви права  Peace

# 163
Ихааа....една от любимите ми басни,на която Джани Рудари прави следното продължение
........а друга лисица все-пак успяла да опита гроздето и то НАИСТИНА се оказало КИСЕЛО за нейния вкус

Най-гМарки и Опасни са еврейските лисици-като видове екземпляри
всъщност те са най-сексуалния образ...вообще в литературата.Символ на полово желание-странна басня е използвана..със странно използвне на Сиволиката  newsm78 newsm78 #Crazy
Ето...в книга на
П-р Димитър ЛУЧЕВ
http://www.blagovremie.com/2008god/decemvri/amv2008-12.htm

Хванете малките лисици

Загубим ли любовта, всичко останало се осуетява

Любимият, който вижда, че любовта се заражда, такава, каквато той я иска, казва на своите приятели – хванете ми лисиците, малките лисици. Тук има едно пояснение – малките лисици. В Израел има един характерен вид лисици, които са големи колкото котка. Аз имах възможност да видя една такава лисица в зоопарка в Стара Загора. Другото характерно за тези лисици е, че имат твърде големи уши.
 Този вид лисица се храни с насекоми и плодове и най-много обича дини, пъпеши и грозде.
Този род лисица е била изключително страшна за хората, които са се изхранвали с отглеждане на грозде и винарство. Поради една проста причина. Има години, в които популацията на малките лисици е неконтролируема. Второ, тя яде грозде. Трето, малките на този вид лисица, понеже не могат да достигнат натегналите гроздове, прегризват лозата в основата й. Заради един или два грозда те съсипват цяла една лоза, която е гледана години наред.
Така че тази малка лисица е била една изключителна напаст в Израел.
И всъщност, възлюбеният казва – хванете ни малките лисици, защото лозята ни цъфтят. Има проблеми, които са причинени от неподозирани застрашители – малките лисици

Малката лисица,до гроздто...то е Символ,в баснята  и на Лафонтен.....има съвсем друг контекст.Чете се -не в прав ред,а в Символика....и въпросната символика е чисто сексуално желание и ...невъзможността да се осъществи
сори-но е така!Ако се чете от Възрастни хора...За каквито между другото е Писана.

Магребинки-в болницата са вече.....система е включена.
Броени часове остават .....Дай боже Praynig
Лека вечер....вече отстъпвам компа на Другаря...

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 22:40 от dala

# 164
Делтааааа, не ме радва българче беееееее... уууф искам аз от киселкото грозденце на Десиииии  Party
Пък аз после ще кажа киселко ли ми е дошло или баш тамам!!!  Party

Далка, попитах една акушерка - тя каза че НЕЗАБАВНО трябва да се настани в болница. Каза, че действително може да се изчака след изтичане на водите, но С МЕДИКАМЕНТИ. Заради бебето - да не стане инфекция...
Правилно настояваш да я настанят в болница, не знам защо политиката на ЕС е такава... в Испания и Германия било същата работа казват...

Стискаме палчета и чакаме благата вест час по-скоро!!  Hug

mrstraetz 

Общи условия

Активация на акаунт