МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 9 092
  • 302
  •   1
Отговори
# 120
 Hug
запис
връщам се да чета
Wink

# 121
Попрочетох малко назад.

Ели, значи се нави и вие да си вземете, като нашата люлка  Grinning Много е хубава  Peace
В тази връзка, някой питаше з по-скъпи покупки от Продавалника. Аз не се притеснявам. Доста неща съм взимала от там. Но предпочитам по-голямите неща да са в София, за да отида да с ги взема. Първо, че не плащам доставка и второ го виждам преди да го взема  Peace

За климатиците. Нашия е Фуджицу. Като се чудех какъв да взимаме, от нета разбрах, че това са едни от най-добрите  Peace Във фирмата ви изчисляват колко голям ви трябва в зависимост от помещението. Ние взехме нашия с кредит Енергийна ефективност и ни върнаха 20%  Peace Процедурата е много бърза и лесна, така че препоръчвам да се възползвате  Wink

За пюретата, днес се справихме добре. Дадох го по-навреме и нямаше мрънкане  Peace Сложих и кърма в картофеното пюре и си стана рядко, като моркова. Така, че днес си изядохме и моркова и картофа  Peace

За жирафа на ФП. Аз го купих от Продавалника за 20лв още миналата година. Много е готин. И Маги му се радваше до към 2год  Peace
Бънджито им, коет е показала Дез е много готино. Но ен мисля да купувам въобще някакво бънжи. Поне за сега. Маги стоя в него точно 2 седмици и после ревеше  Rolling Eyes
Иначе съм замислила да купя зебрата на ФП за Коледа или на първата годинка на Любомира  Peace Но със сигурност ще е отвън. Тук е много скъпа.

За къпането. Аз няколко пъти вече къпя Мира сама. За целта си взех и стойка, защото ен мога да я държа с една ръка. Справям се криво-ляво, нво определено не ми е удобно. Особено, като трябва да я повдигна над водата, за да я изплакна накрая и да й сложа хавлията  ooooh!

Гледам и политиката явно сте разисквали. Аз не влагам особени страсти в това. Ходих да гласувам и само се моля този път тези в Парламента да прявят малко разум и отговорност  Praynig

Имаше и друго, но вече забравих  Laughing

# 122
Есме дано мама ти се оправи бързо.  Hug
Веси, навихме се, защото цяла седмица вкъщи е едно мъчение вечер докато заспи преди банята. Та я люляхме със столчето от колата. Но тази люлка се оказа доста добра покупка.
Утре да си на линя за разходките.

Хайде лека и мека от нас. Hug

# 123
привет  Flutter
Честито месечинки на всички осмомартенски мадами,да са ви живи и здрави  Hug
аз почти всяка вечер го къпя сама,в банята с душа,но коритото ми има удобна стойка и няма проблем да мърда  Peace,не много удобно,но няма друг шанс  Whistling
stasi8510,много се радвам,че ви се е разминало  Praynig
И да ви питам някоя от вас правила ли си е прочистване на черния дроб,мен тия дни сестра ми ме навива да го направим и от два дена,пия нужните неща,дано го изкарам до край,та да ми е по-леко през лятото  Mr. Green
Ако ще се събират още парички за Марина,аз вече мога да пратя  Peace

# 124
Здравейте!

Ох колко хубави снимки! Flutter Flutter!така ми се иска да съм по близко!Благородно ви завиждам!
Много сте сладки всички!Поздрави и прегръдки! Hug Hug Hug

Гледам Че го дават през почивните дни да вали! Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Лека вечер и спокойни и спинкащи бебчета!

# 125
  • София
 Здравейте:)
 Честито на осмомартенските бебчета  bouquet
 Честит рожден ден на каката на ЛЮБИМА Simple Smile
 Окич, Влади също си търка очичките, ама така още повече се разсънва и наново го успиваме.
  Зеленко, честито дипломиране на мъжа ти!!!Моят сега готви дипломна работа и живот и здраве септември ще я защитава.
 Стаси, браво че не се подведе и потърси второ мнение Peace
За Марина - имам готовност да внеса пари - проблемът е отиването до банката Tired
 Влади продължава да е много ревлив - луда ставам, кога ли ще свърши този период, много ми е трудно, излизаме, ама почти постоянно сме на ръце и никъде не можем да мръднем. Май ние сме най-големи от ревливите бебоци и май последни ще се успокоим Tired
 Днес бяхме на контролен очен преглед, който се прави между третия и четвъртия месец и всичко е наред Grinning

# 126

Днес бяхме на контролен очен преглед, който се прави между третия и четвъртия месец и всичко е наред Grinning
за този преглед не знаех,че се прави  newsm78,ние имаме запушено каналче,дали да не взема да го заведа,макар че на 1 месец бяхме и д-ра каза,че до 5 месец нищо не било ясно  Rolling Eyes

# 127

а да ви питам, мислите ли 4е ако бодна 6и6ето в каната ще се извари newsm78 4е няма силен ток и микровълновата няма да тръгне..

Какво имаш предвид с това ,че имате ниско напрежение ли?

да, на вилата няма добро напрежение, ние сме 4-5 вила от общо 6 хахахха, но като се пуснат пове4е уреди по веригата и до нас много пада напреженето, та с каната ще ми е най-лесно и бързо, само незнам дали ще е достатъ4но за изваряване  newsm78
аз още изварявам шишета, биберони и купи4ката с лъжи4ката за хранене, както и водата, въпреки, 4е е розов девин и мисля минимум до 6ти месец, по-скоро до годика и нещо.
бебо навира вси4ко в устата но поне с храната и водата да не му бутам бактерийки.

# 128
  • София
 Ами той не е задължителен, а по избор, така че спокойно Peace Лекарката спомена, че е нормално да има запушено каналче, било част от развитието при някои бебета. Почиства се с преварена водичка и ако не мине, тогава да се отиде на преглед при офталмолог, за да се назначи лечение, но пак казвам - няма нищо необичайно или обеспокоително в това Peace

# 129
  • София - Рим и обратно
Милички, благодаря на всички ви за пожеланията и честитките за моята голяма дъщеричка Hug. Много ме трогнахте, целувам ви   bouquet
Бебка беше супер послушна цял ден, в чест на кака си. Къде ли не я влачихме - на фризьор, в Пикадили, за тортата, за менюта от Макдоналдс и накрая 3 часа парти в Коколандия Crazy Седеше си мирна и кротка в количката, гледкаше, смееше се на всеки и си придремваше чат пат  Heart Eyes
Аз обаче се скапах тотално днес. Лека нощ Tired

# 130

за този преглед не знаех,че се прави  newsm78,ние имаме запушено каналче,дали да не взема да го заведа,макар че на 1 месец бяхме и д-ра каза,че до 5 месец нищо не било ясно  Rolling Eyes

по здравна каса ли е този преглед (например като кръвните изследвания на 6м.) или си е платен, понеже педито не ми е и споменавала за такъв?

ортопеда например ни каза 4е е хуваво на 6м. пак да го заведем, защото пак има етап на вкостяване, педито ми каза, 4е те не дават направление за целта.

# 131
Ами той не е задължителен, а по избор, така че спокойно Peace Лекарката спомена, че е нормално да има запушено каналче, било част от развитието при някои бебета. Почиства се с преварена водичка и ако не мине, тогава да се отиде на преглед при офталмолог, за да се назначи лечение, но пак казвам - няма нищо необичайно или обеспокоително в това Peace
да и аз знам,че не е притеснително,трябва до одинка да се отпушат,аз също съм била така като малка,даже е и същото оче,но е хубаво да се направи преглед,ина4е редовно го промивам,но пак  отделя секрет  Confused

# 132

а да ви питам, мислите ли 4е ако бодна 6и6ето в каната ще се извари newsm78 4е няма силен ток и микровълновата няма да тръгне..

Какво имаш предвид с това ,че имате ниско напрежение ли?

да, на вилата няма добро напрежение, ние сме 4-5 вила от общо 6 хахахха, но като се пуснат пове4е уреди по веригата и до нас много пада напреженето, та с каната ще ми е най-лесно и бързо, само незнам дали ще е достатъ4но за изваряване  newsm78
аз още изварявам шишета, биберони и купи4ката с лъжи4ката за хранене, както и водата, въпреки, 4е е розов девин и мисля минимум до 6ти месец, по-скоро до годика и нещо.
бебо навира вси4ко в устата но поне с храната и водата да не му бутам бактерийки.

Да ,и аз така си помислих.Ами тази кана е от електрическите ,на които като заври водата и има термореле ,което само изключва нали?Демек няма да може да ври продължително време,а то трябва поне 5 минути.Ама то като не може микровълнова и това може да не може-защото микровълновите са 900вата ,а тия джаджи,както и сешоарите и пресите са по 2000.Нямате ли малко газово котлонче?
Има една тъпотия -Регулатор на фактора на мощността cos φ-които го ревгулират напрежението,така ще може да си ползвате в цялата къща ,ама не знам колко струва и дали си струва!!
Май най -добре е с газово и тенджерка Wink

# 133
  • София
Влади продължава да е много ревлив - луда ставам, кога ли ще свърши този период, много ми е трудно, излизаме, ама почти постоянно сме на ръце и никъде не можем да мръднем. Май ние сме най-големи от ревливите бебоци и май последни ще се успокоим Tired
Това все едно аз съм го писала Sad Еле, съчувствам ти, мила, и да знаеш, че не си сама!
Зеленко, браво на мъжо ти - много се радвам за вас. Хубаво изкарване и да си починете!  Hug
Стела спи адски неспокойно.... мята се ужасно, глава, ръце, вдига краката... Shocked ужасно е.... преди най-редовно се будеше към 7 - 7.30 за първото ядене (сама си махна нощното хранене още на половин месец), а напоследък (поне 2 седмици вече) едвам изкарва до 5  ooooh! толкова неспокойно спи.... не знам какво му става на това дете - от 10 юни не е същата - скоро ще стане месец - иска все на ръце, и една минута не изкарва сама, спи неспокойно, плаче често и по много.... педи каза, че е напълно здрава и че сигурно е някакъв период, но аз откачам честно... Sad
оплаках се, а сега отивам да си взема душче и после почват вечерните процедури....
лека нощ на всички (за мен едва ли.. Sad) толкова съм уморенааааааааааа  Cry

# 134
  • София
Ел, не сте най-големи от ревливите, Алекс на 20ти ще стане на 5м и още е такъв  ooooh! , навън не иска да стои в количката и това е. Буден ли е, задъжително е на ръце, иначе протестира. Добре че не купувахме нова, а караме с тази от баткото, че щях да се ядосвам още повече. Да не говорим, че май не обича просто да е навън. Вчера, примерно, беше толкова тъжен и нещастен навън, въпреки че не ми слезе от ръцете, не рева, просто изглеждаше по този начин, закачахме го - пуска по една крива усмивка и седи и гледа мъдро. Реших, че е защото не спа много и се прибрахме да се къпем и оправяме - е, в момента, в който стъпихме вкъщи започна да се смее и да ни закача дори  ooooh!  Rolling Eyes Дано му мине, че мразя да стоя вкъщи, а и за него е по-полезно навън.  Rolling Eyes
Роси, още ли сте така  Rolling Eyes Аз реших, че се е успокоила Стела вече. Милите  Sad Сигурно я мъчат зъбки вече. Много неприятен период е, направо не ми се мисли. Баткото ми се е будил точно през 1ч, ходех като призрак  Rolling Eyes
Дано някой ден успея да се присъединя към люлинските мами, така се радвах, че този път сме много, пък какво стана...

Общи условия

Активация на акаунт