запис
връщам се да чета
Много е хубава 

Във фирмата ви изчисляват колко голям ви трябва в зависимост от помещението. Ние взехме нашия с кредит Енергийна ефективност и ни върнаха 20%
Процедурата е много бърза и лесна, така че препоръчвам да се възползвате 
Сложих и кърма в картофеното пюре и си стана рядко, като моркова. Така, че днес си изядохме и моркова и картофа 
Но със сигурност ще е отвън. Тук е много скъпа.

,не много удобно,но няма друг шанс 

,ние имаме запушено каналче,дали да не взема да го заведа,макар че на 1 месец бяхме и д-ра каза,че до 5 месец нищо не било ясно
4е няма силен ток и микровълновата няма да тръгне..
Лекарката спомена, че е нормално да има запушено каналче, било част от развитието при някои бебета. Почиства се с преварена водичка и ако не мине, тогава да се отиде на преглед при офталмолог, за да се назначи лечение, но пак казвам - няма нищо необичайно или обеспокоително в това
. Много ме трогнахте, целувам ви 
Седеше си мирна и кротка в количката, гледкаше, смееше се на всеки и си придремваше чат пат

,ние имаме запушено каналче,дали да не взема да го заведа,макар че на 1 месец бяхме и д-ра каза,че до 5 месец нищо не било ясно
Лекарката спомена, че е нормално да има запушено каналче, било част от развитието при някои бебета. Почиства се с преварена водичка и ако не мине, тогава да се отиде на преглед при офталмолог, за да се назначи лечение, но пак казвам - няма нищо необичайно или обеспокоително в това 
4е няма силен ток и микровълновата няма да тръгне..

Еле, съчувствам ти, мила, и да знаеш, че не си сама!
толкова неспокойно спи.... не знам какво му става на това дете - от 10 юни не е същата - скоро ще стане месец - иска все на ръце, и една минута не изкарва сама, спи неспокойно, плаче често и по много.... педи каза, че е напълно здрава и че сигурно е някакъв период, но аз откачам честно... 
) толкова съм уморенааааааааааа
, навън не иска да стои в количката и това е. Буден ли е, задъжително е на ръце, иначе протестира. Добре че не купувахме нова, а караме с тази от баткото, че щях да се ядосвам още повече. Да не говорим, че май не обича просто да е навън. Вчера, примерно, беше толкова тъжен и нещастен навън, въпреки че не ми слезе от ръцете, не рева, просто изглеждаше по този начин, закачахме го - пуска по една крива усмивка и седи и гледа мъдро. Реших, че е защото не спа много и се прибрахме да се къпем и оправяме - е, в момента, в който стъпихме вкъщи започна да се смее и да ни закача дори
Сигурно я мъчат зъбки вече. Много неприятен период е, направо не ми се мисли. Баткото ми се е будил точно през 1ч, ходех като призрак