МАРТенските ни деца греят като златни слънчица!

• 8 884
  • 302
  •   1
Отговори
# 240

За продавалника кой питаше,забравих вече.. От години вършея из него,до сега най-скъпите ми покупки са люлката и количката(която дойде до нас  от Добрич с куриер) и въобще не съм имала някакви проблеми,всички от които съм купувала/продавала са били коректни.Ако недай Боже стане издънка,имам трите имена,колко му е!Нашия тати нали е издирвач. Twisted Evil

Не знам дали съм била аз,но още чакам една 4анта.Тая е в дупница и не знам дали си струва ходенето до там.Сега се 4удя дали да не и напиша гневно лично,ама тя не отговаря...къде гиг намирам и аз тия патки

# 241
  • София
Беба, пащърнака е на ХИП и се оказа доста вкусен. На мене много ми хареса. На малката й го смесих с пюрето от броколи с ориз. Омете всичко.

Пащърнака е бял морков и е много вкусен.

# 242
Четох че на някой мами дечицата имат запушено слъзно каналче и отделят гурелчета.. Започвайте с масажите-ако не помогнат до 6-8мес.,се действа оперативно.Имах такъв проблем с каката,и въпреки че беше почти на 9 мес.,офталмоложката каза да пробвам с масажи,но не би.. Процедурата после е бърза,но болници,упойки и притеснение..защо като може да си ги спестите! Peace

Масажа представлява потъркване с лек натиск в основата на нослето,обикновенно излиза секрета,който е близо до изхода.След малко може да излезе още от самосебе си.Аз почиствах с тампон с преварена вода,и какпех капките които ни бяха изписани.Това упражнение се прави най-малко три пъти на ден,но по-често е по-добре(стига детето да не е изнервено от нещо).
бодливка,постоянно му правя масажи,хич не ги обича,скъсва се от рев милия,но като знам,че и аз съм била същата като бебе,разминала ми се е операцията,но още имам проблеми с окото.А иначе като му правя масаж нищо не излиза,както си описала,че трябва да излиза секрет  newsm78,да не би да не го правя правилно  Thinking

# 243
Здравейте,ние сме добре гледаме се тука и се пробваме да ядем и ние като Вики на Деси сме много злояди,ама много като ви казвам, ако я излъжа един път да лапне биберона и става номера изяжда около 100-120 г, ама докато го лапне ви казвам е ад под небето,ако я оставя да стой гладна сигурно след 6-часа ще се сети че има такова нещо наречено мляко.Вчера в продължение на 2-часа я молих да яде,тя реве и плюе биберона, на мен нервите ми се късаха абе направо ми идеше да се гръмна,5 часа бе не беше яла,нормално ли кажете!Както и да е накрая я приспах и я нахраних докато спи Twisted Evil,хич не се усети  Twisted Evil.И ние имахме период на не ядене сменихме млеката,не било от тях,смених бибата, и това не беше,абе една камара пари издадох за шишета,млека,и т.н що имаше АМ на пазара и шишета ги купих.И накрая говорих с една приятелка,чиято майка е педиатър и тя пита майка си за нашия проблем,(нашата педи и на нея се изчерпаха идеите,а и звънях всеки ден  ooooh!)Жената каза просто да и давам по начесто да яде и така се оправи ама и върнах и в 3-часа храненето и 00 часа вечерта,че кой като нас,другите бебки си намалят броя на яденията,а ни ги увеличаваме.Деси мила давай и по на често да яде и пробвай да и смениш млякото с по-сладко като Фризолак,Фризовом,Нан , смени и биберона-да е с по широка дупка и ако можеш поне при нас действа я храни докато спи,така яде повече поне при нас е така.Надявам се да отмине този период и при вас и при нас.Целувки

# 244
мами как разбирате, 4е е запушено това слъзно канал4е, бебо си има гурел4ета, сега са жълтеникави (бяха бели), но като реве си му излизат сълзи  newsm78 Бодливка, ти как разбираш?

Глафира ще взема да го пробвам този бял морков  Crazy ми интересно ми е какъв вкус има хахаххаха, само да не обвинят домашните в подяждане на детето  Crazy

oki4 аз сън запомнила датата на 2те 4ерти4ки, защото таткото на нашия тати има РД  Wink работи в пожарната и за днескашното рд сме му взели една пожарна кола-детска игра4ка, подарък от бебо  Party

за продавалника - и аз съм се регистрирла, но ЗАщО ПОЛУ4АВАМ ЛИ4НИТЕ НА ДРУГИ ХОРА  #Crazy яко ми задръстват пощата!!! при вас така ли е?

и още се сетих - след секцио година ли е срокът за опити за 2ра то4ица?

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 15:43 от беба

# 245
Момичета,вие забелязахте ли връщане на коликите като захранихте? Rolling Eyes

# 246

тъй като не съм започнала да захранвам ще ти отговоря че при повечето случеи се връщат,все пак е друг вид храна,и аз бях питала в предна тема Mr. Green една мама от квартала когато дава нова храна,преди това дава капки против колики Peace

# 247
Честита месечинка на Крис и останалите бебоци Heart Eyes
Ние с мъжа ми резервирахме хотел наблизко и тази вечер ще прекараме заедно-ще хапнем, ще пийнем, после... Twisted Evil...ми тъй де, малко и аз да се почувствам човек и най-вече да се наспя! Whistling

# 248
  • Варна
Мечо Пуух, изненадана съм от реакцията на вашата педиатърка от наддаването на детето. Моят Пресиян е ден по-малък, роди се 3100 и на консултацията днес го изтеглиха 7900гр. Вярно, че е пухкав, но това никога не е било коментирано като проблем от лекарката ни. Само на кърма е.

# 249
  • Варна
Оффф,

Както спи това дете и се събужда с писък и извиване на мост. Давам бибата - засмуква яростно и пак заспива. След малко пак същата програма. Последните 2 дни е с по 1 акан памперс на 24 ч., по-рано бяха по 3-4. За днес още не го е пълнила, само мокри. Какво ще да е туй чудо, не знам. Не се присвива като от колики или когато напъва, а се извива на мост.  newsm78 newsm78 newsm78  Не си чеше устата/венците.    Някой някакви идеи?

Есме, излязохте ли? Аз отивам за 1 душ и изскачаме навън, пък каквото -такова!

# 250
  • Пловдив
Бухта, имам същия проблем и аз се чудя от какво е...Подозирам нещо, свързано с червата, макар и да не са колики, защото и ние по-рядко акаме вече, даже имахме 3 дневен запек  Confused

# 251
Момичета, някой знае ли нещо за fever, danielka, marusia, maria...? Скоро, като не съм влизала и нищо не знам...

# 252
  • София

тъй като не съм започнала да захранвам ще ти отговоря че при повечето случеи се връщат,все пак е друг вид храна,и аз бях питала в предна тема Mr. Green една мама от квартала когато дава нова храна,преди това дава капки против колики Peace

и аз питах, но ме отсвирихте  Sad явно щото не съм от редовните  Rolling Eyes

# 253

и аз питах, но ме отсвирихте  Sad явно щото не съм от редовните  Rolling Eyes

глупости,явно толкова и съм забелязала Rolling Eyes понякога чета из между редовете Blush

# 254
  • София
 При нас не се върнаха коликите поради захранването (пу-пу, да не са ни уроки). Явно при всеки е различно. Само малко повече пърди, но не се свива от болка.

Общи условия

Активация на акаунт