Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 083
  • 705
  •   1
Отговори
# 150
Тук съм... Но няма какво да кажа. Вие не разбирате и това е.. Не съм курва, нито кучка. Не се приемам за такава. Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари. Той ми ги дава, защото съм "неговото момиче", а "неговото момиче трябва да има всичко"...
[/quote]

Ами да де MoneyКакво толкова си я размислила жена му Thinking
Губиш ценно време от това да си "неговото момиче". Я вземи събирай каквото можеш и докато можеш, пък после като станеш на нейно място  doh
Само побързай, 4е доколкото знам тия 35 годишните 4и4ковци 20-22г мацки ги смятат за стари 4анти

# 151
Ей, изядохте го момичето. Може просто да му е липсвала бащината ласка и за това да си пада по по възрастни мъже.   Crazy Че това си е голяма разлика. И аз на 18 харесвах по големи, ама например на 22 - 23 , туй бяха батковци. А 35 годишните ми се струваха направо дърти тогава.   Mr. Green
Много ясно, че ако е някой 35 годишен беден просто няма как да си позволи любовница, не че няма такива беднички дето точат лиги по крехко агнешко и им се иска, ама като няма дори пари за по питие, как ще стане тази работа.  Laughing

Проблема не е в бащинската ласка. Това е нормално и всеки отвреме навреме има нужда и го открива в по-големите  членове на семейството си,ако няма  баща - чичо,вуйчо,дядо и т.н.
В подсъзнанието е "Аз не бях щастлива,но и вие няма да сте"! Нещо от рода-"Моето семейство се разпадна,ама и вашето,дано"!
Един вид "връщам си го"..Което ,разбира се не е нормално и трябва помощ,но не от форума. Тук освен още повече да се "озлоби" Wink,от написаното досега и да прави нарочно или да се успокоява с "ето,това заслужавате".
Можем само да предполагаме. Не става отдалеч  Rolling Eyes.

# 152
Нещо не разбрах- сега си на 18г., а преди 5г. си видяла смс на тел. на баща му?Ти от 13г. ли си с господина?
Май не съм в ред newsm78

Сега се върнах на 1 стр. да прочета точно, защото аз разбрах за нейния баща, а то било за неговия. Аз мисля, че това момиче сега е на 13, просто е объркала цифрата.

Това е нейния баща! Положението си "крещи" от постъпките и.

# 153
аз пък мисля че автор на темата е момче с леко объркана сексуална ориентация ...

Joy Joy Joy
Не ни разсмивай-не е смешно  Simple Smile!!!

# 154
Тази тема май, май вече се изчерпа.

# 155
Ми то всъшност тема нямаше LaughingПохвали се момичето и изчезна Laughing

# 156
Темата е ПЪРЗАЛКааааааааааааааааа........ 100%%%%%%%%%%%%%%%

# 157
За съжаление твърде реална и често срещана напоследък пързалка   Sad

# 158
извинете ме за циничния пост Praynig алооооооуууууу моме,"неговото момичееееее" на тая възраст ако продължаваш в същия дух има само едно което да запомниш:  х.й оправя,х.й разваля"след 5 год. вече ще си боклук.подобре си поиграй с връстниците си.вземи живота с в ръце и сама постигни "стандарта"на който си свикнала,така ше се почустваш неуязвима и няма да си поредната "подлога"за чичко-паричко.успех Peace

# 159
Тази тема май, май вече се изчерпа.

..... а и пуканките свършиха, а за бира е рано.

# 160
Моме ако се появи някой с Бентли и 5-6 хотела ако ще и 5 деца да има и да е на 50 години бас хващам ще кажеш че е по-симпатичен и по-готин и ще се хванеш с него. hahaha

# 161
Момето се прехвърли в съседния пост, там вероятно ще е следващата част на сериала.

# 162
Темата е ПЪРЗАЛКааааааааааааааааа........ 100%%%%%%%%%%%%%%%

Тази може и  да е пързалка, ама в реалността ситуацията е точно такава....за жалост. Confused

# 163
На мен пък са ми много, много смешни тези купените!Които мъжете купуват като всяка друга стока, а пък те има самочувствие- ще рече човек че са много нещо.Той си е платил секса с 18 годишно момиче с малко парцали, а тя вече се мисли за голяма мадама.Ти си предмет миличка!Стока за продан!
Жалка си миличка!Това мога да ти кажа!

При такива връзки, секса идва впоследствие. Отначало мъжете съчувстват и се опитват "само" да помогнат на "бедните" девойки. И без това "на тези в къщи какво им липсва"?... "Той",там вече си е подредил нещата,всичко му е в "кърпа вързано"и се нуждае от нови "завоевания и победи". Един вид самодоказване.

Или е само секс,без губене на време-тарифата се знае  Wink.

# 164
Моме ако се появи някой с Бентли и 5-6 хотела ако ще и 5 деца да има и да е на 50 години бас хващам ще кажеш че е по-симпатичен и по-готин и ще се хванеш с него. hahaha

Laughing hahaha Joy
Много точно казано.

Общи условия

Активация на акаунт