Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 32 040
  • 705
  •   1
Отговори
# 375
  • Vienna
на това май му се ка3ва "дуШевно осакатяване". и а3 си мисля, 4е родителите имат голяма вина.

# 376
,а сега и е времето да се забавлява,още един път ще припомня,че е на 18

Е, като е на 18, какво? Има право да гласува, има право да се жени, има право да има собственост и да я  управлява сама - значи носи отговорност за постъпките си. И не пред нас - дреме ми на мен, че някаква мома се чукала с някакъв женен мъж и се чувствала специална! Пред себе си трябва да поеме отговорност. Имайки предвид далновидността и (изречението ала "докато съм на 18-19 и съм вървежна"), не ми се струва особено отоворна. И затова се пише тука толкова настървено.
Струва ти се удобно, Лоли, да те прехвърлят от грижите на единия към грижите на другия. До днес мама и тате задоволяват капризите, днес - Х с колата, утре - У (щото си млада и вървежна, и понеже не мислиш, че Х е влюбен, приемаш мисълта, че може да си иде, но на негово място ще дойде У). Струва ти се, че съвсем спокойно ще си поживееш така още 2-3 години, пък после ще му мислиш.
Ще откриеш от колко много си се лишила, като си поискала този начин на живот, едва когато (ако!) се появи правилния човек - без ангажименти, без "тежести" и т.н. Ще те е яд на изгубеното време. За това колко повече си могла да се забавляваш, ако не е трябвало да се вписваш в една роля на готина любовница. Но времето ще е отминало...

Естествено, че младостта е за забавления. Точно за това не трябва да се пропилява по неща, от които след време няма да остане дори шепа пепел. ..

# 377
"Ходила"??? От както излязох от училище не съм се изразявала по този начин.
Без такива. Отдавна съм излязла от училище и аз.
Новина: "ходенето" още е вариант за неженените

# 378
  • Страната на чудесата
Новина: "ходенето" още е вариант за неженените

А, то е вариант и за много от женените hahahaама с друг партньор.На кино, на театър, на хотел.Ходенето и стискането на ръцете до изпотяване.И редовния еднократен за 2 месеца секс. Явно има нови норми в любовта newsm78

# 379
И какво излезе?

... не се влюбвам, не допускам да се влюбят в мен...

Няма любов.

Цитат
А относно едни други изказвания... За 2 месеца с приятеля ми сме правили секс веднъж.

Няма секс.

Какво остана? Паричките и колата.
Ами... работа като всяка друга. На далавера си е момичето.  Laughing

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 14:58 от Анонимен

# 380
... Само един потребител-Azaf,е в крак с времето,и е много права-не бъркайте любовта със секса Mr. Green
...

bouquet

Благодаря, но не забравяй, че аз говоря от позицията на жена на 30+, която има към настоящия момент (почти) всичко, което е желала някога от живота - постигнала съм го с инат, а не с отваряне на краката). На 18 г. мислех различно и не адмирирам авторката - просто приемам за нормално поведението на мъжа и съм убедена, че съпругата му е абсолютно наясно със ситуацията, но надали "си го слага"... Peace
Още в началото го казах - момичето още живее с идеята, че всичко, което хвърчи, се яде. Ще порасне и тогава ще види (евентуално) колко е сладко сам да си плащаш в заведенията, сам да си купиш кола и сам да си гониш стандарта на живот, докато сексът ще остане не средство за търговия, а прекрасно забавление за "подслаждане" на живота... Peace

А секс веднъж на 2 месеца на 18 г. е крайно недостатъчен - жалко за девойката...

# 381
Лолипоп,не ги слушай тези закоравели домакини,със стари разбирания
Мисли за себе си,изживей мига,граби с пълни шепи от живота-сега ти е времето
Ама какво да граби бе , с тоя секс веднъж на два месеца ... Божкеее  ooooh!
Тя си е за оплакване работата , не е за грабене  Laughing

А по принцип такива момиченца са ми много смешни , така че няма и да коментирам .

# 382
Ако наистина не е пързалка - то не мога да разбера защо въобще питаш дали ти трябва да мислиш за жена му?! Ти очевидно не го правиш, не си го и помислила още преди два месеца, а и като чета и виждам начина ти на мислене - няма и да помислиш за жена му. Та май само си "чешеш езика" или ...гони те гузна съвест...?

# 383
Цитат на: desi1509 link=topic=411147.msg11805942#msg11805942 Но когато си [b
КЛОНКА[/b],може и да си права,но къде отива себеуважението и достойнството на тази девойка? Такива като нея за мен са си парцал.
Що пък парцал?
Абе учудвам се колко груби жени има в този форум. Много сте ми интересни, на живо пак ли сте така отворени или само по форумите сте силни  Thinking
В България живота направи младите девойки такива, няма к'во да ги виним.

Бъди сигурна,че и в живота съм така искренна и директна,не обичам да съм фурнаджийска лопата и наричам нещата с точните си имена.  Wink И стига сме обвинявали живота за всичко. То който си няма и капка мозък,не можеш да му помогнеш. Не всички момичета които не са много добре финансово се продават както въпросната госпожица.

# 384
  • Страната на чудесата
Та май само си "чешеш езика" или ...гони те гузна съвест...?
а, много високо я издигна- наличие на съвест, че и гузна Whistling

# 385
Та май само си "чешеш езика" или ...гони те гузна съвест...?
а, много високо я издигна- наличие на съвест, че и гузна Whistling

пробвам Simple Smile

# 386
. Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е.

А относно това, че съм с него, заради парите - не е точно така..  Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.
а сега мислите ли,че знае какво иска?

По-полекичка с обидите де... Просто ви попитах нещо...

И за уточнение - изобщо не съм глупава/тъпа/ проста..
Сега се сещам какво беше казала Ивайла Бакалова веднъж.. :
"Не е лесно да си купиш сама автомобил, но не е лесно и да намериш някой да ти купи"

Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:

а това пък напълно противочечи ooooh!

Тук съм... Но няма какво да кажа. Вие не разбирате и това е.. Не съм курва, нито кучка. Не се приемам за такава. Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари.

а сега ако се разбра нещо....

извадих толкова цитати за да видите вие,че съм прочела достатъчно добре постовете за да стигна до извода,че и тя незнае какво иска...И,че все още няма изграден мироглед,че да го променя-тя в момента го гради и е объркана...

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 15:27 от ***ambitious***

# 387
 ....финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е.    

Не искам да развалям ничие семейство. Не искам да задълбочавам връзката си с този човек.

А, само искаш да харчиш парите му ли?

# 388
... Само един потребител-Azaf,е в крак с времето,и е много права-не бъркайте любовта със секса Mr. Green
...

bouquet

Благодаря, но не забравяй, че аз говоря от позицията на жена на 30+, която има към настоящия момент (почти) всичко, което е желала някога от живота - постигнала съм го с инат, а не с отваряне на краката). На 18 г. мислех различно и не адмирирам авторката - просто приемам за нормално поведението на мъжа и съм убедена, че съпругата му е абсолютно наясно със ситуацията, но надали "си го слага"... Peace

И аз не я адмирирам,и аз съм се борила от 18 годишна,заедно с мъжът ми за да си позволим повечето неща,които имаме сега.Работила съм,учила съм и знам какво е удоволствието да си плащаш сама сметките,че дори да внасяш в семейния бюджет.
Но след време и тя ще го изпита,искам да вярвам в следващото поколение Peace

# 389
. Той изглежда много добре за възрастта си, финансовото му положение е отлично, има страхотна кола, точно мои тип е.

А относно това, че съм с него, заради парите - не е точно така..  Не мога да излизам с разни 20 годишни хайванчета.. те не могат да ми осигурят това, на което съм свикнала.
а сега мислите ли,че знае какво иска?

По-полекичка с обидите де... Просто ви попитах нещо...

И за уточнение - изобщо не съм глупава/тъпа/ проста..
Сега се сещам какво беше казала Ивайла Бакалова веднъж.. :
"Не е лесно да си купиш сама автомобил, но не е лесно и да намериш някой да ти купи"

Вече разбрах, че в тоя живот трябва да си кучка. Гадна долна кучка. Иначе... си никоя. Или кучка, или никоя. По-добре кучка. И най-важното - хитра кучка. (:

а това пък напълно противочечи ooooh!

Тук съм... Но няма какво да кажа. Вие не разбирате и това е.. Не съм курва, нито кучка. Не се приемам за такава. Не съм с приятеля ми, само заради парите. Не спя с него, за да ми дава пари.

а сега ако се разбра нещо....

извадих толкова цитати за да видите вие,че съм прочела достатъчно добре постовете за да стигна до извода,че и тя незнае какво иска...И,че все още няма изграден мичоглед,че да го промяня-тя в момента го гради и е объркана...

Хахахахахахаххаааааааа..... Това с безценните съвети на Ивайла Бакалова съм го пропуснала  Embarassed
но се посмях от сърце на изводите на Лолипоп....

Ambitious ,   bouquet  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт