Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 927
  • 705
  •   1
Отговори
# 555
Само 5 коли в БГ - в смисъл чичкото е тези, дето НАП ги разследваше ли?

Моля моля не е чичко. Млад 35 годишен мъж е все пак.

# 556
  • София
Чичко е за авторката.
За мен не е, все пак моят мъж е на почти 37  Mr. Green

# 557
Майбах? Ама не знам дали има 5...
Щях да заподозра и любовника, ама този, за който си мисля е няколко години по-дърт...
Тц,тц,тц... сега сън няма да ме лови, значииииииии  Crossing Arms

Аааа Майбах са повече от 5 в България гаранция(не че имам списък ).

Скоро не съм се смяла така от сърце на простотията  rotfImao rotfImbo rotfImao

Може, може  Peace не споря.
Айде, момичета, давайте да разчоплим списъка - която познава 35 годишен запазен мъж с лъскаво, рядкосрещано в страната возило, който си прекарва вечерите в Гранд де лукс, да се обажда овреме! Че да го разконспирираме тоя "lover under cover"  Crazy hahaha hahaha hahaha

# 558
Сетих се марката, която исках да кажа, пък явно и наистина е класна колата на чичката! Да не е някой Rolls-Royce с инкрустирани диаманти, сапфири, рубини и един изумруд на скоростния лост (ако скоростната кутия на това лъскаво возило изобщо е ръчна); посребрен, позлатен и поплатинен!!!  Shocked

# 559
Мен ме интерисува дали притежава и други вещи които са малка бройка в България? Някой да извади списък на рядко срещаните коли в Бг. От там предлагам да тръгне разследването.

# 560
Колата е хубава. Няма значение марката.. Не, че няма, но не искам да я казвам. Не никоя от горе споменатите. Има 5 човека в България с такива коли... И аз познавам двама от тях (другия ходеше с една приятелка)....

newsm78 Знам, че трабантчетата с 5 врати бяха пуснати много малко на брой...  За специални нужди  Laughing

А, недей така, трабанта не е лъскаво возило.
Незнам за вас, ама аз отивам да разпитвам в авто-форумите коя от марка лек автомобил има само 5 броя в България. Ако заключат тази тема, ще се отчета в Спама.  bowuu

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  doh

# 561
Колата е хубава. Няма значение марката.. Не, че няма, но не искам да я казвам. Не никоя от горе споменатите. Има 5 човека в България с такива коли... И аз познавам двама от тях (другия ходеше с една приятелка)....

Мнеее, точно голфче-кабрио е (и то един конкретен цвят). Убеди ме. Кажи му поне инициалите, че и аз познавам 2-ма - единият ми е брат'чед, а другият е бивше гадже на колежката ми...

# 562
  • София
Със сигурност не е Бентли, имало 105 такива коли:
http://www.spekulanti.com/2009/06/22/%d1%81%d0%bb%d0%b5%d0%b4-%d … 0%b1%d0%b5%d0%bd/

# 563

newsm78 Знам, че трабантчетата с 5 врати бяха пуснати много малко на брой...  За специални нужди  Laughing

А, недей така, трабанта не е лъскаво возило.
Незнам за вас, ама аз отивам да разпитвам в авто-форумите коя от марка лек автомобил има само 5 броя в България. Ако заключат тази тема, ще се отчета в Спама.  bowuu

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.  doh

Може и да имаш успех с издирването! Simple Smile

Аз затова казах, че повече няма да я погледнат тая Лолитка - много й знае устата, а това не е никак удобно за чичката!  Naughty

И между другото ако действително си има такъв "приятел", то сме били доста прави в изказванията за държанката и т. н. Wink

# 564
Маце кажи само марката на колата,а ние ще ти кажем кой е rotfImbo

# 565
Мнеее, точно голфче-кабрио е (и то един конкретен цвят). Убеди ме. Кажи му поне инициалите, че и аз познавам 2-ма - единият ми е брат'чед, а другият е бивше гадже на колежката ми...
С пернишка регистрация, бас ловя  Mr. Green

# 566
От вчера се опитвам да дочета темата. Снощи и на мъжа ми я разказах даже. Той се хили,казва,че си измислям. Той е на 37 г.-запазен, специална кола-впечатлителна,но уви не живеем в София и ми олекна. Не си пада по чалка кръчми и по четирицифрено уиски за да впечатли ..... предполагам,че като всеки мъж си пада по 18 годишини. Та той сподели за негов приятел ,който постоянно се правел на велик. Взимал то различни автокъщи и лизингови компании впечатляващи коли,които никога не плащал, а успявал само до 2-ра,3-та вноска и хората си ги взимали. После от други-така тъкмо бил по вървежен пред мацките-сменял возилата бързо и постоянно.Взимал пари на заем и ходел в подобни заведения и харчел четирицифрени суми впечатлявайки маннекенки   ooooh!...сагата не продължила много. В момента жена му живее в техния си апартамент с детето,но апартамента не е техен а плащат наем,защото са им го взели, а великия баровец ги е зарязал и е отишъл в Лондон, където работи в месарница за да плаща въпросния наем и останалите заеми ooooh!
Болно обшщество,болни нрави са за мен това. Като видях снимките на кръчмата дето седят на НА сепатеТО и пият... етикет и ми опошля съвсем работата. Жена му не я мисли.Тя познава стоката си чудесно.Всичко и е ясно на 100% и е взела мерки за себе си. Ясно,че не ти е време за обвързване,но без обвързване как смяташ да запазиш "този стандарт"? Thinking

# 567
Не ми е интересно вече.
Авторката се издъни с опитите за фантастичен сюжет.  

Последната топка ти дойде високо, Лоли.

# 568

Мнеее, със софийска са моите познати.
Другите 3 сигурно наистина са в Перник.

# 569

Да нямаш подозрения за Братя Галеви? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт