Аз ли трябва да мисля за жена му??

• 31 923
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
Е хУбУ де,ти досега беше анонимна,акак така някой е писал от твое има? Май някой ти сяда на компа тайничко,не се ли притесняваш Thinking И пак те питам: как така отдавна имаш регистрация тука? Как си разбрала за тоя форум?

# 616
Абе, мацки......

Не се ли замислихте, че въпросния гъзар може изобщо да не е и на 35 г., а просто Лоли Поп да я е срам да си каже.... Или това да е поредното нещо, което не знае за "приятеля си"....  Joy
Пък и за да е запазен, на мен ми намирисва на над 40-така!!!  Crazy

Лоли поп, би ли ни светнала кой богат чичко беше сефтето ти??? Сексуално, имам предвид, не материално...

Ама то това не подлежи на спор. Даже бих заложила към 50-така- като ги подгони кризата да се доказват...

# 617
Голям смях е темата Joy Обаче ме озадачава нещо - авторката има добра грамотност, а това не се връзва с липсата на акъл(такъв е профилът, който тя налага). Изучила съм доста девойки и тя е нещо като средно-статистическа такава. За голяма част от тях, мъжките достойнства се свеждат до лъскава кола и харчене на известно количество парички за заведения и парцалки. А може да има кирливи нокти и мишниците му да вонят. Или  да не си мие атрибута преди употреба. Или пък да не и помни името и да я нарича "маце".
 Не знам защо , обаче имам съмнението, че някой се будалка здраво с четящите. hahaha

# 618
О, Лолитко,
мисленето ти е твърде плитко!
Поне разсмиваш ни сега
с к*рвенската си снага!
Но помни, че някой ден
и к*рът няма да ти бъде фен!
!!

bowuu

# 619
О, Лолитко,
Поне разсмиваш ни сега
с к*рвенската си снага!
Но помни, че някой ден
!!

bowuu

smile3501 smile3501 smile3501

# 620
  • Бургас
Ооо, тук било веселба!

# 621
Бе дори да се ебава някой с нас,темата си остава актуална....и забавна. Laughing

# 622
О, Лолитко,
Поне разсмиваш ни сега
с к*рвенската си снага!
Но помни, че някой ден
!!

bowuu

smile3501 smile3501 smile3501

Благодаря, благодаря!  bowuu  Автографите след катинара, моля!  bowuu  Благодаря!  bowuu

# 623
  • Бургас
Аз пък не вярвам без снимков материал  Crossing Arms

# 624
  • Страната на чудесата
Темата си е страхотна, дано не я лок-нат скоро. Имаше още една, която ме радваше, днес страдам за пухкавелко, липсва ми Cry

# 625
За да знам докъде е сериала (а има още един в съседство, който следя  Joy, се наложи да си записвам до коя страница съм стигнала  Joy  Joy  Joy

# 626
Бе дори да се ебава някой с нас,темата си остава актуална....и забавна. Laughing

Откакто съм в този форум, на по-забавна и "просперираща" тема не съм попадала!!!  bowuu
 Mr. Green Hug

# 627
Абе, мацки......

Не се ли замислихте, че въпросния гъзар може изобщо да не е и на 35 г., а просто Лоли Поп да я е срам да си каже.... Или това да е поредното нещо, което не знае за "приятеля си"....  Joy
Пък и за да е запазен, на мен ми намирисва на над 40-така!!!  Crazy

Лоли поп, би ли ни светнала кой богат чичко беше сефтето ти??? Сексуално, имам предвид, не материално...

Приятелят ми е на 35, а и на 45 да беше - не виждам от какво трябваше да се срамувам. Щом съм си го харесала, мнението на другите за него, не ме интересува.
Сефтето ми беше преди 1 година и не беше с "богат чичко".. или поне не беше с "чичко"...

# 628
Миличка, спри да го наричаш "приятел"...

# 629
  • Страната на чудесата
Лоли, а освен с това, което изброи, има ли друго, което да те привлича в него? Общи теми на разговор, да хвърчат ендорфини и разни такива? А секса като е рядко, поне струва ли си? Изобщо, освен парите има ли този мъж нещо друго, което да те впечатли(за колата вече каза)

Общи условия

Активация на акаунт