Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои от хубавите плажове във Великобритания?
Кои са някои от основните забележителности в Лондон, които трябва да посетите първо?
Какви са някои от начините за пренасяне на лични вещи при международно преместване?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои от хубавите плажове във Великобритания?
-
Кои са някои от основните забележителности в Лондон, които трябва да посетите първо?
За първо посещение в Лондон основните забележителности включват Уестминстър, където могат да се видят Уестминстърското аббатство, Парламентът, Биг Бен, река Темза с мостчета и Трафалгар. Освен това Бъкингамският дворец и Сейнт Джеймс Парк са популярни атракции. Не пропускайте да се насладите на гледките от Лондонското око и/или да се качите на корабче по реката.
-
Какви са някои от начините за пренасяне на лични вещи при международно преместване?
При международно преместване един от начините за транспортиране на лични вещи е чрез фирми, които предлагат услуги за транспорт на багаж. Освен това регистрирането като детегледачка в общината може да позволи гледане на други деца у дома, което може да бъде източник на доходи и възможност за помощ при преместване.
-
Какви са изискванията за пътуване на дете в чужбина според граничната полиция на летището?
-
Какво е пълномощно и защо е необходимо при пътуване с дете?

От снощи минах през всичките кръгове на отчаянието, включително звънях на NHS Direct, отне ми 35 мин само чакането да ми се обади някой, но накрая пак ми казаха да давам течност и всичко щяло да е наред
Нали имахме известие за грипа в градината, естествено бях убедена до преди малко, че е това
Тази сутрин се изръсих за частен доктор, който дойде в къщи и... също каза да давам течности, но се закле поне, че не е грипа...

досега не ми се бе случвало да съм далеч от децата на рождените им дни, но явно и за това си имало първи път ... много ги обичам и ми е много мъчно за тях !!!
, отделно довършваме ремонт и уикенда е лудница у нас, така че вчера отпразнувахме събитието ... хубавото от цялата работа е, че аз събирам опит в страната, а с таткото излизаме доста честичко сега