Великобритания - тема 26, Отпускарска

• 23 068
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Трябва да се преместим до 14ти Септември. Продават къщата, в която живеем.  Confused Сега се чудим къде да отидем. Ще гледаме наоколо, но и другите райони разглеждаме. Тъкмо си мислех, че ще имаме спокойно лято...

# 106
Здравейте, едва ли има някой из тези късни часове, но ще очаквам отговори и съвети от вас.Проблема ни е следният... запушено носле!Случваше се често преди( около зимният период), след това отмина.Но откакто си дойдохме от Бг, през ноща и се запушва носа, и започва едно ядосване, реване и отказ за сън.... #Crazy ... вече ми се струпа много.Чувала съм за алергии, или влажността, но не ми се ходи на ГП в този бум от свински грип, избягвам болнични заведения.Зимата бях купила овлажнител за въздуха, но на 3 ден ни заболя гърлото всички, разболяхме се и го върнах.Чудя се дали да не купя отново?Аз бях взела със студена пара, дали да пробвам с топла... или пук имаме нужда от обратното- уред, който обира влажността.Често се образува вода поо прозорците, имаме енсюит баня а и живеем на  граунда, да не е това причината.Проветрявам по цял ден, и това да не ее....незнам вече, нуждая се от съвет, искам беба да спи за да имам и аз своето време 2 часа за четене или каквото и да е,  аи тя да не се мъчи.За сега единственото което и слагам е Стеримар (морска стерилна вода).

Не съм ползвала хомеопатия до сега, но ако и от това имате идея, споделете, моля!

Nomadic, това е ужасно, мразя местенето, всичко в кашони, после всичко подреди.А и докато се намери нещо добро...Късмет!Четох, че има поевтиняване на квартирите, но не видях такова за нашият район.. newsm78

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 02:02 от Pumpalka

# 107
Pumpalka, пробвахте ли тези вентилаторчета за отпушване на носле с таблетки вътре? Ние ползваме тиксиликс като се наложи. Не мога да се закълна в ефекта, но не е безумно скъпо - пробвайте. А капки за нос - знам че е възможно развиване на зависимост, но пак, ако опитате 2-3 дни поне да знаете дали има резултат? Има ли такива гелчета за мазане на нослето за дечица (vapour rub) или нещо такова?

Знам колко е изнервящо за вскички като малките не спят спокойно, така че дани все нещо да помогне.

# 108
Pumpalka, не зам какво да те посъветвам. Ние ползваме vapour, когато има нужда. Дано бързо премине.

И аз мразя местене. Тъкмо се бях настроила по-дълго да стоим в тази къща, а то какво стана - година и половина и айде, да ни няма  Confused

Ох, не ми се ходи на работа днес и се 4удя дали да не си остана вкъщи.  Rolling Eyes

# 109
Pumpalka, аз ползвам хомеопатия, но за всеки един от нас лекарството е различно, защото е според характера на човек и всички особености взети заедно ... ако искаш пусни едно запитване във форум Хомеопатия, там имаше даже тема директно за въпрос към хомеопат. при нас има страхотен ефект, аз имам хроничен алергичен синузит и бях на кортикостероидни инжекции 2 пъти в годината, сега ползвам само хомеопатия и не знам какво е капки за нос от 1г. вече.
това, което Fish189 ти е предложила е много добро според мен, но хомеопатията изключва комбинацията с мента и евкалипт, така че спрях да ги полвам.

# 110
Номадик, сега се предполага да има доста неща за под наем, не се притеснявай, имате време. Вие къща ли търсите? Чрез агенция или обяви?

Пумпалка, нямам съвет, аз за запушен нос нищо не давам. Тези стеримар пръскалки не са лоши, и са безвредни.

# 111
  • ENGLAND
Pumpalka, ако не е нещо на алергична основа пробвай с Karvol, това са капки, за нас най-ефективни са тези дето се слагат на възглавничката, мойта сама си ги слага, ако има нужда. Има ги и на таблетки и се слагат в контакта, нещо подобно на машинките за комари.

# 112
  • Лондон
Пумпалка, аз ползвам само Стеримар...

Номадик, много гадно, но може и да е за хубаво. Какво търсите и къде?

Изпратих беба за БГ и сега ми е много празно. Но може и да е за добро - на шефа ми дъщерята днес сутринта е диагностицирана със свински грип, а сме в един офис двамата...  Shocked Shocked Shocked Ако беше беба тук щях просто да откача...

Снимки от откриването на терасата имам 440! Ще сложа малко някъде (без да показваме лица), но няма да е днес...

Аз май също може да се местя скоро, но още не смея да се похваля официално...   baby_neutral

# 113
Трябва да се преместим до 14ти Септември. Продават къщата, в която живеем.  Confused Сега се чудим къде да отидем. Ще гледаме наоколо, но и другите райони разглеждаме. Тъкмо си мислех, че ще имаме спокойно лято...

Няма страшно, Номадик! Ние така се изместихме от Greenwich, сега сме в Essex,  на 30 мин от Fenchchurch st.  За добро беше, макар че имахме само два месеца. Ще се справите, има достатъчно време. Не е най-приятното начинание, но няма как. Ако имате сили да пътувате, излезте извън Лондонският пощенски код, цените на наемите/покупките са по-поносими. Къде търсите или сега започвате?
Пумпалка, аз правя на малката - масаж на лицето и гърдите, за да се затопли и слагаме Carvol - на възглавницата й, или солената стеримар. На ГП я водя, ако има и кашлица или температура, но наистина със свинският грип, дори не мисля да я водя на консултации - през август , преди ваканцията в БГ. Дано се оправите възможно по-скоро!
298 Така се смях, четейки колоездачните ти приключения! И все пак се надявам това да не те обезкуражи и да оставиш колелото, освен ако не е със спукана гума!  thumbsup
Приятен четвъртък на вси4ки!

# 114
DNP,направи си малко празно място в кутията !Не мога да ти пратя съобщение! Simple Smile

# 115
Алиса, търсим каквото дойде. Предпочитаме къща да е, но и варианта за апартамент не сме отхърлили.

eya, на моят шеф децата и те са със свински грип Simple Smile Той самият беше в болнични 2 дни, че не се чувствал добре и сега се чудя дали е успял да ме наплюе докато сме си приказвали и да съм се заразила  Mr. Green Това в кръга на шегата, но силно се надявам да не прихване Теодор, че в понеделник и той лети за БГ при бабите.

За жилището не знам и аз. Ще гледаме тук, но разглеждаме и районите извън града. Лошото е, че с мъжо не познаваме добре околията и е трудно да решим какво и къде искаме.

jan08, сега започваме да търсим. Вие къде сте точно? Разкажи повече за района, ако нямаш против.

# 116
Номадик, дано преместването да ви донесе още по-хубаво жилище и обстановка! Трудно е всяко местене, но дано е за добро! И да знаете, че в Райслип, Мидлзекс се освобождава от 1 септември приятно жилище с градинка!  Wink

Пумпалка, преди да овлажняваш или намаляш влагата на въздуха, съветвам те да вземет влагомер и да премерите как е в стаята. Друго не знам какво да предложа, зависи много от конкретната ситуация. От сух въздух може да й се запуше нослето, но и от много други неща.

Ейа, с кой изпрати детето? Как е изкарала пътуването, това й е първото, нали?

# 117
Днес цял ден не остана време да седна на компютъра.. все по нощите..Благодаря на всички за отговорите.Понеже повечето от методите ги провеждам- имам calpol за контакта,karvol на капки,vaporub.... и проблема наистина е във въздуха защото и баща и често се оплаква, аз по-рядко от запушено носле.Смятам да потърся тези влагомери, Мари, ако знаеш къде се предлагат сподели, аз не съм виждала.Много се притеснявам при нея да не стане трайно.Дано не се окаже алергия, но едва ли всички сме алергични.Чета за домашният прах,  старая се да пускам прахосмукачка( уж е с хепа филтър) на 2 дни и други основни чистенки на често, но дали е достатъчно.Ако все пак се установи алергия ще потърся помощ при хомеопатите.

Благодарности отново и лека вечер!  bouquet

# 118
Здравейте и поздрави от БГ.  food010 lalalala cheers Тук времето и бирата са супер.Пращам ви много слънце и целувки

# 119
  • Лондон
Добро утро!

Nomadic, елате в нашия квартал, много сме доволни, супер е за дете, спокойствие и тишина и същевременно всичко е близо, най-хубавите паркове в града са ни на пеша разстояние. И доста хубави хора живеят наблизо, та може да зачестим със срещите Simple Smile Казвай, ако имаш нужда от съдействие

Да ви кажа и аз съм в потрес от този грип, сигурно сте видели заглавието на Times днес Sad Ние получихме писмо от детската, че вече има дете в нея болно, обаждаха ни се да питат Аннабел как, че нали от седмица си е в къщи...
Сега съм в дилема, защото се чудя да я пускам ли от другата седмица, какво да я правя? Толкова отслабна от премеждията със зъбите, че едва си стои на краката...От друга страна, ако го хваща този грип, то и от нас може да го хване, а и е много трудно да я държа в къщи по цял ден, а и си платихме за месеца...

За нослето ние събрахме много опит в последните месеци, най-успешно със зелените се справяме с физиологичен разтвор - 5 мл и 3-4 капки клеева тинктура и това го слагам като капки. Изчистват всичко, промивам после със Стеримар. Иначе с прозрачните не се занимаваме  много, то от това време те са си постоянно явление

Много се надявам на по-добри времена за всички ни Simple Smile И дано ни стигнат силите да се справим със ситуациите

Много хубав уикенд ви желая

Общи условия

Активация на акаунт