Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
-
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
-
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
-
Какви са причините за прилагането на инжекции на бременни с близнаци?
-
Какво представлява тръбичката вътре в B-free бутилките за хранене и дали си струва да се закупят?
Писах 100 пъти , ама тва е защото много въпроси ми се въртят в главата. До одеве преглеждах разни форуми за раждане в Шейново , защото на там съм се запътила . Четох за Вип стаите , ама така и не разбрах кое точно им е виповото
Само разбрах че е 40 до 60 лв на вечер- разликата в цената също не разбрах. Някои от вас раждал ли е там.Споделете моооляяя
Иначе днеска се поразчистих малко че нали знаете след ремонт има поне една седмца чистене
. После посготвих малко
, ама като цяло голям мързел ме е налегнал ви казвам, нищо не ми се прави освен да си пиша с вас и да си чета за бебета
и да дочакаме септември.
вече малкият Манос 
Дано всичко е наред до края с теб и бебето и накрая да се радваш на здраво и хубаво бебе.

,колкото и егоистично да звучи го затворих в коридора да си реве,а аз си легнах,но пусти мехур..........Дадох на детето да яде и си легнах пак,а той около мен на спалнята и си взел чашката с водата,тамън бях позадремала,когато студена вода се изля по гърба и дупето ми,е няма да ви казвам как подскочих
направо ми идваще да хвана малкия палавник и да го 

Я да ви попитам -някои насочил ли се е към МБАЛ'Света София' ?