Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява „Бременното училище“, което споменахте?
-
Какви са впечатленията от посещението на „Ден на отворените врати“ в болница „Тина Киркова“?
-
Какви са препоръките за избор на вестителка при късен термин на бременност?
-
Какви са причините за прилагането на инжекции на бременни с близнаци?
-
Какво представлява тръбичката вътре в B-free бутилките за хранене и дали си струва да се закупят?
Почивай си,не се преуморявай,пази се!
Не го знам малкия колко тежи, но така рита, че имам чувството че ще ми излезе през пъпа, буквално. Като забие крак точно там и ми излизат звездички пред очите. Миша риташе така злобно чак в 9-я месец, та не си представям какво ме чака

. Адко беше много активно бебе в коремчето, но като се роди кротушко, всеки вика ти не усещаш кво е да имаш бебе. Много спокоен и кротък. Виж сега нещо взе да се опитва да ми се налага и да не слуша и на моменти избеснява, но като цяло си е на мама послушанкото.
Аз мине се не мине като остане време, драскам по някой ред. Не съм от най-сериозните в писанията, но повече чета

Много скоро ще си се радвате и мачкате вкъщи.