BIOXET крем против ОКОСМЯВАНЕ?

• 90 395
  • 360
  •   1
Отговори
# 315
Здравей, Хана. Права си, щях да давам отзиви,  но се случи така, че прекъснах крема. Бях доста дълго на морето и не съобразих да си купя втора опаковка от София.Там се окаЗа, че не го намерих и прекарах около две седмици без него. Като се върнах почнах отначало, така че, едва ли мога да дам точен отговор какъв е ефекта. Все пак, мисля, че има някакъв, но не е чак толкова голям. Аз сега продължавам, ще видим...Надявам се и накой друг да пише.

# 316
  • Бургас
Здравейте, някой от Бургас купувал ли си е скоро кремчето и от къде?
В аптека Кедър казаха, че не са получавали от месеци?!

# 317
Здравейте, виждам че темата е малко старичка, но с интерес прочетох всички мнения свързани с кремове, епилации, лазери и вс. щуротии.Пробвала съм какво ли не за борбата с окосмяването.Дълго време използвах и крема Sky face, но не видях ефект и най-лошото получих реакция на кожата, появи се нещо като екзема или дерматит.Спрях го но все още имам белези.Въпреки горчивия ми опит бих искала да знам дали крема Биоксет е давал някакви нежелани реакции. newsm78

# 318
  • София
myluna, аз изполвам Биоксет и нежелани реакции нямам - почти една опаковка изхабих вече. За съжаление това не е никаква гаранция - може да се появи реакция във всеки един момент и при всеки  е различно.

Иначе споделям, че аз лично съм много доволан от кремчето, НО .... трябва редовно мазана и епилиране. За два месеца космите под мишниците изтъняха значително. За съжаление спрях да се мажа и  след време се възстановиха. Може би след 8 месечен курс вероятно ще има по -траен ефект. Този път съм се заела уж сериозно.

Успех на всички в борбата и  само с питане дали действа не става нищо. Действайте наистина.

# 319
Здравейте. Използвам крема от месеци и определено има ефект. Винаги досега съм си го купувала от аптеки Ремедиум. Днес също ходих там, за да си взема нова опаковка и бях неприятно изненадана от новината, че крема го няма. Изтеглили цялата партида, понеже била с изтекъл срок на годност и друга не донесли. Аптекарките нямаха никаква представа кога и дали ще получат друга. Понеже досега все от Ремедиум съм го купувала и не съм търсила на друго място, имате ли представа откъде другаде мога да го взема, и дали изобщо го има все още някъде?

# 320
Здравейте. Използвам крема от месеци и определено има ефект. Винаги досега съм си го купувала от аптеки Ремедиум. Днес също ходих там, за да си взема нова опаковка и бях неприятно изненадана от новината, че крема го няма. Изтеглили цялата партида, понеже била с изтекъл срок на годност и друга не донесли. Аптекарките нямаха никаква представа кога и дали ще получат друга. Понеже досега все от Ремедиум съм го купувала и не съм търсила на друго място, имате ли представа откъде другаде мога да го взема, и дали изобщо го има все още някъде?
Аз си го купих от тук...охооо и е по евтин
http://apteka.framar.bg/%D0%BA%D0%B0%D1%82%D0%B5%D0%B3%D0%BE%D1% … iota-laboratories

# 321
Интересно BIOXET дали ще подейства, след като други два подобни не ми подействаха - маслото от яйца на мравки  и Скай фейс.

# 322
Здравейте, много съм заинтригувана от този крем, виждам че са писали добри отзиви и реших и аз да го купя, но не знам точно къде се продава в Русе, понеже не ми се налага да пътувам там всеки ден, горе долу в какви граници варира цената в тези аптеки ако някой ми отговори ще съм й много благодарна.   И още един въпрос дали след като спрем да използваме крема ще се възтановят??

# 323
Здравейте, много съм заинтригувана от този крем, виждам че са писали добри отзиви и реших и аз да го купя, но не знам точно къде се продава в Русе, понеже не ми се налага да пътувам там всеки ден, горе долу в какви граници варира цената в тези аптеки ако някой ми отговори ще съм й много благодарна.   И още един въпрос дали след като спрем да използваме крема ще се възтановят??

Не мога да ти дам отзив за резултат, защото не съм го ползвала достатъчно дълго. Колкото до това къде се продава, вече не се продава по аптеките както е било преди. Мисля че е спрян от продажба в България. За София по аптеките незнам може и да е останал някъде, но в град като Варна го няма никъде този крем, съмнявам се да го има в Русе. Аз преди един месец си го поръчах от един български сайт с куриерска фирма, цената без доставката е около 35 лева опаковката която е за лице.
Вероятно ще го намериш ако пусниш търсачката.

# 324
възстановяват се

# 325
  • на Мелмак
ужас Twisted Evil

# 326

Възстановяват се какво означава по точно. Че е нямало полза от използването на крема.
Или че е имало сравнително сериозен ефект по време на ползването на крема,но след спирането му всичко е се е върнало по старо му.

# 327
Не мисля, че се възстановяват. Е, ако човек силно е редуцирал косъмчетата, благодарение на крема, а след като е прекратил използването му, почне за ги бръсне или скубе със пинсета, естествено, че ще се възстановят. Аз съм доволна, но след като го спряха от продажба, не съм се занимавала да го търся в интернет. Обаче е факт, че от февруари някъде, го няма в цяла София, а също и в Бургас. За другите градове не знам, но явно и там го няма, щом всички твърдят, че е изтеглен от българския пазар.

# 328
Не мисля, че се възстановяват. Е, ако човек силно е редуцирал косъмчетата, благодарение на крема, а след като е прекратил използването му, почне за ги бръсне или скубе със пинсета, естествено, че ще се възстановят. Аз съм доволна, но след като го спряха от продажба, не съм се занимавала да го търся в интернет. Обаче е факт, че от февруари някъде, го няма в цяла София, а също и в Бургас. За другите градове не знам, но явно и там го няма, щом всички твърдят, че е изтеглен от българския пазар.

Искам да те питам ти за лице или тяло го използва. И за какви косми по точно, така да се каже на нормални места без някаква патология в окосмяването. Или си имаш някаква си хиперандрогенемия, PCOS,  или друга ендокринна причина за не до там нормално оксмяване като примерно по лицето.

# 329
По време на използването значително ми бяха намалели, може би на 50%. Аз го ползвах за горна устна и мишници. Не успях да изкарам целия курс до край (оставаха ми около 1-2 месеца). Спрях да мажа понеже забременях. По време на бременността също нямах много, но това го отдавам на бременността. А след това се възстановиха. Сега не помня с точност колко са ми били преди да почна да мажа (не съм ги броила  Laughing), но видимо не виждам разлика. Но пък е възможно за всеки човек крема да действа различно.

Общи условия

Активация на акаунт