Бременни и майки от проблемното 2009 - шеста част

• 32 078
  • 722
  •   1
Отговори
# 285
Честит имен ден на малкия Юлиянчо!  Hug Да расте все така хубавец и здравичък за радост на мама и тати! И няма как друго да е, щом като и Александринка му изпраща толкова много целувчици  Wink Heart Eyes Laughing Браво и на нея за първата думичка, много е мил и незабравим такъв момент, да ти кажат мамо! Hug
Дживотинче, добре дошла в темичката! Лека и безпробемна бременност!  Peace
Да подкрепя и Хари, че чакаме нови попълнения...Ники, Кюбит, Бейби и всички други момичета,  Hug

# 286
Честита дъщеричка на мама Шайн и татко Шайнчо. Да ви е жива и здрава! На мама Шайн бързо възстановяване.

# 287
Ели,това е много трогателен момент да чуеш мама Grinning
Добре дошла на Дживотинче,сега чакаме и Маринекс да се запише офицялно да се запше при нас. Hug
Момичета да ви попитам: кога бебчето започва да се заглежда и да се смее newsm78
Сега се смее но само на сън.

# 288
Айде като толкова сте заискали нови попълнения ей ме на и мен тук, в най-хубавата тема в този форум, в която от толкова време надничам тайно  Mr. Green
Все още доста ме е страх и не знам дали изобщо ще има момент, в който да съм спокойна, че всичко е наред, но се опитвам да вярвам в това и се надявам с ваша помощ да успея!  Hug
Хоуп  Hug
Джи, много ти ходи лентичката!  Heart Eyes
Маринексче, много се радвам за точицата!  Hug  С теб ще сме заедно горе-долу  Laughing

# 289
  • в сърцето на един мъж...
Хихи, Скарлетче, то тук всички надничат, параноята ги гони до последно, ама ето на - виж как добре върви темичката.  Wink Добре дошла Hug Лека и безпроблемна до края!
Дживотинче, добре дошла и на теб! Hug
Мимс, време ти е и на теб да се запишеш тук Mr. Green

# 290
Дживотинче, Скарлет, сърдечен привет. Много, ама много се радвам, че се присъединявате. Лека, безоблачна и здрава бременност и здрави бебета около термин.

# 291
Ехе, колко нови попълнения. Да знаете, че и ние скоро ще дойдем с Кюбит, Лора, Бейби....

Ели много мило за първото "мама", супер е нашата Александринка.

И тук да честитя на Шайн, да са живи и здрави и много късмет и попътен вятър.

Радвам се изключително за Скарлет и мила ти пожелавам най-сладката и лека бременност.

# 292
  • някъде тук
Хей, Дживотинче , Маринекс , Скарлет  хайде присъединявайте се че  да правим новата групичка по голяма  Laughing аз се чувствах самотна нямаше с кой да си вървим заедно сега вече съм спокойна Laughing
Да дам отчет, днес ми взеха кръв за БХС стискайте палци резултатите да са добри ,док ме прегледа и каза че всичко е наред, само че бебо се беше завъртял и  неможа да го измери добре ,разбрах само големината 5,12см , другите екстри на ФМ сигурно ще ги разбера  Laughing

Шайн честита принцеска , нека бъде жива и здрава и много да ви радва  bouquet

Целувки на всички бебенца много са сладки Heart Eyes Hug

# 293
Добре дошли на Скарлет и Дживотинче. Hug
Маринекс, чакаме те.
Ехе, колко нови попълнения. Да знаете, че и ние скоро ще дойдем с Кюбит, Лора, Бейби....
Вас също, момичета.

# 294
  • Варна
Благодаря на всички за топлото посрещане!  Hug Страхотни сте.   bouquet Най-хубавите мами и бремелинки.
Ние съм добре, ама съм доста завеяна нещо, че с тези жеги....и с това ниско кръвно. Само по сянката се крия - ама змийска ми работа  Grinning

Бела, на мен още никой нищо не е казал за БХС, ама казано честно смятам да не чета много и каквото док каже - това. Онзи ден се записах най-сетне на ЖК, а предния ден д-р Александров ми мери нухалната гънка и е в норма 1,8 мм. Преполагам, че ако има нещо ще ме посъветват да отида на БХС.
Лорка, Кюбит, Ники-пики, Бейби - чакаме ви, момичета!
Лек ден на всички и целувки на всички бебчета в темичката!

# 295
Добре дошли на новите бъдещи  мамчетааа  Hug

Дживотинче, и аз не съм правила БХС, док Алекс каза, 4е няма нужда  Wink той ме гледаше всеки месец и прави измервания, всичко беше в норма  Peace, а знам, че ако види нещо обезпокоително ще си каже.

Скарлет, какво стана ходи ли при Александров? Видяхте ли сърчицето?

Маринекс Hug

Ники- пики и останалата банда  Mr. Green хайдееее пожелавам да се следващите попълнения!

# 296
  • Варна
Не съм Скарлет, но отговорът е ДА  Party

Добре дошли на новите бремелинки! Пожелавам ви лека бременност и по-малко страхове в главите!

Момичета да ви попитам: кога бебчето започва да се заглежда и да се смее newsm78
При нас първият истински смях беше на 3 м. Баща му си правеше гимнастика с него на корема и като се разхили това човече...  Crazy Добре че се светнах да грабна фотоапарата, такъв миг не се забравя. Заглеждането е доста по-рано.

# 297
  • Стара Загора
Здравейте мили дами  Hug
Добре дошла и на Скарлет ,лека бременност до края и здраво бебче на финала  Praynig Praynig Praynig
Ели,и аз от кога си мечтая да чуя тази думичка,ама и това ще дойде  Hug ЗА сеге само едно "не" казваме  Mr. Green Явно ще ми е инато детенцето  ooooh! Joy
При нас истинския смях дойде в началото на 5 месец ,заглеждането доста по-рано (ама вече не помня кога ) ,сега обаче е открила че има гласни струни и ги използва качествено  Mr. Green Освен това е открила големите пръсти на краката си и вечно са й в устата наврени  hahaha

# 298
  • Варна

Аааааа, ходила е и са видели сърчицето. Четох го в една друга тема.

Не съм Скарлет, но отговорът е ДА  Party
Светли, наистина ли? Страхотно. Hug  EmbarassedАз пак не съм в час на нещата. 

# 299
Здравейте,радвам се за новите попълнения-дано от тук натам са още повече.Аз искам да ви попитам,когато има бактерии в урината и се пуска стерилна,колко дена се прави,някаде ми казват 1 ден,а други ми казват 3 дена и ако има нещо как се лекува-може ли с антибиотици,а след лечението как се проверява дали се е изчистила бактерията.А как стои въпроса с направлението от личния лекар ще ми даде ли 3 за всяка урина/казаха ми,че 1 важи за една урина/или пък трябва да го занеса на гинеколог и той да ми даде за урина,а после ще ми дадат ли друго за кръвни изследвания на края на месеца newsm78-стана много объркано

Общи условия

Активация на акаунт