За бебетата от 0 до 6 месеца, съвети; За бързи въпроси и отговори - 9

• 11 665
  • 296
  •   1
Отговори
# 90
За кашите-на малката оризовата хич не й хареса,май на Милупа беше! SickБеше ужасна!После започнахме с Хип,Хумана (бяха й любими по едно време),давала съм и Слънчо-и тя я хареса! Simple Smile Общо взето ги редувахме!Но отдавна ги спря! Wink

# 91
Хайде и аз да се включа с въпрос - от колко месеца се даваше месо?  newsm78 Нещо съм забравила последователността. Моето дете е на 5 месеца и скоро ще започвам захранване (т.е. още не сме го започнали), но събирам информация да съм подготвена

# 92
  • София
Ами последователността обикновено е плодово, зеленчуково, месно.
На Дияна месно и дадох на 8м. Тя беше захранена рано.
Алекс го захраних късно. Месни дадох към 10-11м.

# 93
  • София
Хайде и аз да се включа с въпрос - от колко месеца се даваше месо?  newsm78 Нещо съм забравила последователността. Моето дете е на 5 месеца и скоро ще започвам захранване (т.е. още не сме го започнали), но събирам информация да съм подготвена

Лично аз дадох от седмия месец - пилешко.

# 94
И аз започнах месото 7-я месец - 2 месеца след началото на захранването  Peace

# 95
Месата ги започнахме в края на 5я месец.

# 96
Аз знам че месото се дава 1-2 месеца след започване на захранването. Аз захраних моята мома на 6 месеца и на 7 и половина дадох пуешко.

# 97
  • На бял кон в Pierrefonds
Започнах да захранвам на 5,5 месеца. първото месо - пилешко - дадох на 7 месеца. В тази тема има много за захранването :

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=405013.0

# 98
И аз към 7-ми месец дадох месце!
И започнах със зеленчукови,че някои бебоци свикват на вкусните плодови пюренца и после не искат другите! Wink

# 99
  • София

Аз захраних сина ми, когато навърши 4-ри месеца, в тази последователност- каша, зеленчукови, плодови пюрета.....Месото го въведох към 6-ия месец Peace

# 100
  • Пловдив
Аз започнах с плодови пюрета в края на 5 месец и все още детето се мръщи на зеленчуковите, за месните мисля поне още месец да изчакам.

# 101
Месни пюрета дадох на 7 месеца навършени.
Започнах с плодови,но го отчитам като грешка,защото зеленчукови така и не прояде.
То и плодовите толкова ядеше ама Thinking..
От месните пък хапваше само 3-4 вида и толкова.Само на Хип-други не пожела.
За кашата-на 6м и малко беше като му дадох.На Нестле,Хумана и Хип въобще не ги харесваше.
Ядеше на Фризокрем 5 плода безглутеновата и по-късно овесено-ябълковата на Слънчо.
В интерес на истината тази каша на Слънчо се хареса повече от споменатите скъпи,от които доста съм изхвърлила.Имаше и глутенова на Фризокрем която ядеше,но не помня коя беше.

# 102
  • Кьолн
И аз започнах да давам месо към края на 7 месец. не знам дали е правилно ,но аз се ръководех от момичетата тук. Започнах със зеленчуково пюре, а после и плодово.

# 103
  • София
Здравейте,

да ви попитам: понеже Йойо напоследък почна да се буди през 2 часа през нощта...а умората вече определено си казва думата...мога ли да направя някакви стъпки към заместване/допълване на вечерно хранене...с каша евентуално? Че 6 будения на нощ ме съсипват... Засега съм започнала с тиква сутринта. Thinking

# 104
Благодаря ви на всички, които ми отговорихте за месното пюре  Hug

Общи условия

Активация на акаунт