Почитатели на Майкъл Джексън 2 - You Are Not Alone

• 46 970
  • 911
  •   1
Отговори
# 165
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=372984

Защо е имало незапълнени места  newsm78  че се налагало да вкарват допълнително хора?

# 166
Цитат
Но също така си мисля, че едва ли някога отново ще се роди творец, който проповядва толкова Любов и мир с таланта си

Peace
В Майкъл има нещо много специално.
Уникално.
Неповторимо.

Вижте на какво попаднах във Фейсбук - правописът е ужасен, но пък прочетох мислите си, за които мислех, че съм луда:
nekazvam 4e toi e Gospod Bog tozi koito ni e suzdal NO ako Isys Xristos e negoviq purvi istinski pratenik to kato poglednem jivota na Jako, kakvi poslaniq ostavi, kakvi primeri dade, kolko stotici milioni $ dari i tolkova dulgo produljilata my kon4ina . . . za6toto toi ne ymrq za edin den toi ymira6e bavno i mu4itelno vseki den ot momenta vuv koito go opliyvaxa za kakvi li ne idiot6tini
to za men li4no MJ be6e vtoriqt istinski pratenik na Gospod
i sum sigoren 4e ne samo az mislq 4e toi naistina yspq da promeni sveta ne samo v myzikata i show biznesa no i vuv vqrata i otno6eniqta mejdy xorata
Nesujalqvam za tova 4e ve4e go nqma, za6toto tova my be misiqta koqto toi yspq da ispylni po nai dobriqt na4in
sujalqvam samo za edno 4e Gospod ne si pra6ta poslannicite po 4esto

# 167
# 168
 Момичета, не мога и не мога си спра сълзите. Подух се от плач вече. И въпреки това мазохистично продължавам да стоя пред компютъра и да чета. А в ушите ми звучат само думите на разплаканата Парис, пред погледа ми е  празната сцена, осветена от лъч светлина и микрофонът...  До кога така?  Sad

# 169
Според мен е имало празни места, защото много хора са се регистрирали с цел после да продадат билетите на невиждани суми. За жалост...

GorgonaMeduza , аз в предната тема писах "Преди не вярвах в Господ. Но вече вярвам, защото имам щастието да се радвам на това, което ни завеща." Мислех си, че съм полудяла, че го сравнявам с ... Господ, но с всеки изминал ден се убеждавам в правотата на тези думи. В Майкъл имаше нещо! Нещо много, много специфично, много рядко срещащо се, дори не само на сцената. (не, че съм имала възможността да го познавам, но да го наблюдавам).

Последна редакция: ср, 08 юли 2009, 16:18 от Фльор

# 170
Пък според мен те умишлено не искаха да я напълнят,защото не знаеха хората как ще се държат.Явно като видяха,че всичко е спокойно са решили, че няма проблем хората да са повече.

# 171
добре де ,ама не е ли роден на 29 август  newsm78 иначе идеята е ок

# 172

На 29 е роден, да и на мен ми направи впечатление...иначе идеята е хубава, но не се надявам мн...американците са си такива, те сега се дръвчат, че много се говорело за Майкъл, и прекалено се обръщало внимание, та едва ли ще подкрепят подобна инициатива....аз обаче бих се зарадвала на нещо като световен ден на Майкъл Джексън...за някои и пресилено може да изглежда, но неговите послания не бива да бъдат забравяни...

# 173
# 174
  • UK/София

Момичета, има ли някъде каче запис от празната сцена с лъча?

# 175

http://www.youtube.com/watch?v=rXnA4DCxOw4

# 176
Наистина датата е 29.08. Инициативата ми допада страшно много - този човек заслужава всички почести!

Днес ми адски трудно да пиша.... Чета ви, но мислите ми са с децата на Майкъл...  Cry

# 177
Горгона,наистина си
Цитат
Но също така си мисля, че едва ли някога отново ще се роди творец, който проповядва толкова Любов и мир с таланта си

Peace
В Майкъл има нещо много специално.
Уникално.
Неповторимо.

Вижте на какво попаднах във Фейсбук - правописът е ужасен, но пък прочетох мислите си, за които мислех, че съм луда:
nekazvam 4e toi e Gospod Bog tozi koito ni e suzdal NO ako Isys Xristos e negoviq purvi istinski pratenik to kato poglednem jivota na Jako, kakvi poslaniq ostavi, kakvi primeri dade, kolko stotici milioni $ dari i tolkova dulgo produljilata my kon4ina . . . za6toto toi ne ymrq za edin den toi ymira6e bavno i mu4itelno vseki den ot momenta vuv koito go opliyvaxa za kakvi li ne idiot6tini
to za men li4no MJ be6e vtoriqt istinski pratenik na Gospod
i sum sigoren 4e ne samo az mislq 4e toi naistina yspq da promeni sveta ne samo v myzikata i show biznesa no i vuv vqrata i otno6eniqta mejdy xorata
Nesujalqvam za tova 4e ve4e go nqma, za6toto tova my be misiqta koqto toi yspq da ispylni po nai dobriqt na4in
sujalqvam samo za edno 4e Gospod ne si pra6ta poslannicite po 4esto

Аз също започнах да си мисля същото,реших,че си губя разсъдъка,след като започвам да го оприличавам на Иисус,но в него имаше нещо божествено и понякога си мисля,че с отношението към Майкъл си пролича как не сме научили нищо,да не казвам,че жертвата на Исус е била напразна,защото наистина чак се плаша от себе си и думите си,но много повече ме е страх от това накъде отива светът ни...

# 178
  • Разпиляна във въображението

http://www.youtube.com/watch?v=rXnA4DCxOw4

Хайде пак сълзи Cry ..........

# 179
  • Разград-София
Цялата церемония я има в замунда вече ,ако някой е пропуснал ...

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=179526&hit=1

Аз съм останала вече без думи ... едно ми е празно и сковано  ...  Tired  Cry
Искам да  благодаря на GorgonaMeduza за прекрасния постове,аз никога не бих намерила думи да опиша как се чувствам както тя го направи  и силно подкрепям идеята отбрани постове да се сложат в началото на темата  Peace
Благодаря още веднъж ... наистина облече чувствата ми в думи. Hug

Общи условия

Активация на акаунт