Почивай в мир Татенце

Обичам те

Не мога да повярвам, че това се случи.
Толкова много болка и пустота има в мен, че наистина не мога да го опиша. Буквално вия от болка по цели нощи и всяка една частица от мен страда и това никога няма да отмине.. Вече не гледам на живота по същия начин както преди. Не мога да разбера въобще какъв е смисъла на живота.. не виждам смисъл от цялото съществуване и от нищо.. Отвращава ме живота и всичко, което се случва. Дори не съм сигурна, че мога да понеса още болка. Мисля, че не съм от хората, които успяват да понесат жестокостта на живота и да продължават да го живеят. Много ми е трудно и много ме боли ..много. Не виждам нищо, което да може да ме израдва истински някога все ми е тая от всичко. Не беше честно, че така се случи. Съжалявам за всичко, с което съм обидила баща ми, когато беше жив. Толкова искам да не го бях правила. Чувствам, че той умря заради мен и животът ми го върна за моментите, в които сме се карали и съм била груба с него. !
Страх ме е, че ще изгубя още близки хора и постепенно ще остана без близък човек на света.. Не мога да преживея повече болка.
Постоянно мисля за смъртта и какво следва след нея.. представям си, че моите близки са починали. Страх ме е от всичко .
Постоянно имам в моменти, които ме обливат вълни от тревожност страх и депресия. Не знам какво да правя.
Всичко е съсипано .
Дразнят ме всички изказвания, че животът продължава и това е нормално!
Никога не съм си представяла, че това ще се случи на мен.
((((
((((