Лещи за очи -2

• 98 894
  • 745
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Поръчвам ги при д-р Цанева, а тя ги поръчва в някаква американска фирма.

Ако имаш предвид доц. Цанева - тя е авторитет в контактологията!
В понеделник ще говоря с колегите  Peace

Сладка и спокойна неделя на всички  Hug Hug Hug

# 706
  • София
точно нея имам предвид. Знам, че е много добър лекар, майка му е с кератаконус и си прави само при нея лещите от много години. Не съм имала проблеми с другите чифтове.  Praynig Ще чакам с голяма надежда отговор от теб  Hug благодаря много предварително!

# 707
Здравейте! От няколко години ползвам лещи на Pure Vision, разтвора ми е на Baush & Lomb. Имам астигматизъм и късогледство. Вземам си едномесечни, но няколко мои познати си поръчват от английски сайтове еднодневни лещи. Вие поръчвали ли сте от чужди сайтове и ако да, от кои сте доволни?

# 708
  • София
Минa, има ли някакви новини по моя въпрос?

# 709
  • София
Някой с отзиви за този разтвор, че е на много добра цена в момента, както и другите от серията Simple Smile
http://www.lens.bg/page/разтвори/eyeye-imaxx-all-in-one-360-мл-с … онтейнер/101.html
И за тези лещи да питам, в опаковката са три броя, нали?
http://www.lens.bg/page/контактни-лещи/меки-лещи/soflens-comfort … 59--3-бр/116.html

И аз да питам същото.
Купих си лещи (сини) и в бързината взех 1 разтвор, но той е само 100 мл, пък беше 11 лв.  Crossing Arms

# 710
  • София
Току що говорих с лекарката, обясних й че получавам главоболие и просто не мога да свикна с тях и я попитах къде ги поръчва, каза Мултилекон. Не иска да ми прави трети чифт, предлага ми на тази която ми я даде като временна да ми увеличи диоптъра. Толкова съм доволна от нея като лекар, а сега заради изпълнителите ще се наложи най-вероятно да си правя лещите другаде  #2gunfire

# 711
  • София
Снощи ни свърши изложението.
Света беше ОПТО'11 в последните дни.
Извини ме - но наистина липсвах и на себе си  Wink

Току що говорих с лекарката, обясних й че получавам главоболие и просто не мога да свикна с тях и я попитах къде ги поръчва, каза Мултилекон. Не иска да ми прави трети чифт, предлага ми на тази която ми я даде като временна да ми увеличи диоптъра. Толкова съм доволна от нея като лекар, а сега заради изпълнителите ще се наложи най-вероятно да си правя лещите другаде  #2gunfire

Разговарях с представители на всички лещи - нямат подобна поръчка - т.е. - наистина са от Мултилекон.
Уговорих се с CIBA VISION и Bausch & Lomb да им изпратя твоите показатели
и те да дадат препоръка, както и да поемат случая.
Изчакай до края на деня - ще ти пратя на лични телефона си и ще се чуем  Peace
Не е редно публично да ти давам препоръки  Wink
Уважавам и двете компании, но имам професионални пристрастия - особено за твърда корекция.

До скоро!  bouquet

# 712
Здравейте,може ли да ми препоръчате добра марка за лещи,от няколко месеца ми се върти в главата идеята да си слагам цветни лещи,но не знам кои са добри!Благодаря предварително  Embarassed

# 713
  • София
Здравейте,може ли да ми препоръчате добра марка за лещи,от няколко месеца ми се върти в главата идеята да си слагам цветни лещи,но не знам кои са добри!Благодаря предварително  Embarassed

лично аз от Bausch & Lomb цветните бях много доволна. два чифта смених Simple Smile и самите цветове седяха много хубаво  Peace

# 714
  • София
Снощи ни свърши изложението.
Света беше ОПТО'11 в последните дни.
Извини ме - но наистина липсвах и на себе си  Wink

Разговарях с представители на всички лещи - нямат подобна поръчка - т.е. - наистина са от Мултилекон.
Уговорих се с CIBA VISION и Bausch & Lomb да им изпратя твоите показатели
и те да дадат препоръка, както и да поемат случая.
Изчакай до края на деня - ще ти пратя на лични телефона си и ще се чуем  Peace
Не е редно публично да ти давам препоръки  Wink
Уважавам и двете компании, но имам професионални пристрастия - особено за твърда корекция.

До скоро!  bouquet

извинявай, но чак сега влизам  Tired

# 715
Здравейте от мен!
Значи аз днес си взех лещи, безцветни с диоптер на Авизор, а също и разтвор на същата марка. По- назад четох, че някои не са много доволни от този разтвор, но засега ще пробвам. Тъй като за първи път ще слагам лещи ми е непозната материя. На няколко пъти пробвам и не мога да се престраша да ги сложа  Laughing . Надявам се все пак да ми дойде кураж.
Запитването ми е следното: В оптиката момичето ми каза, че лещите са едномесечни, но с възможност за продължаване до 3 месеца и за да продължа след като мине 1 месец трябва да си взема някакви хапчета, които да слагам в разтвора в контейнерчето всеки ден. Някой запознат ли е по- подробно с това и какви са препоръките ви? Благодаря предварително.

# 716
  • София
Elmas, не съм пробвала тези лещи, но ако се предназначени за едномесечно ползване, по добре ги носи един месец. Варианта с хапчета не съм го чувала - вероятно е срещу образуването на гъбички (след месец употреба риска от образуването им значително се повишава), но има и други фактори (износване на повърхността, нараняване на ръбчето и тн), които налагат смяната на лещи да става след определения период.
Аз друг въпрос имам - бях поръчала комплект от 6 лещи Биомедикс, но една от тях ми се скъса два дни след започването на нов чифт и най-наивно реших, че ще взема каквато и да е леща, предназначена за 1 или 3 мес, за да я заменя (където търсих Биомедикс ми казваха че само с поръчка доставят от тях). Та снабдих се с Оптима на Baush & lomb и така едното око с Биомедикс-а, другото с Оптима. Оказа се не само че има разлика, ами тя е значителна - с Оптимата виждам ужасно замазано и разфокусирано. Та стана ми ясно, че номера с двете различни лещи няма да мине, ама ме мъчи въпроса от къде се получава тази голяма разлика - не съм ги разменила и диоптрите са си правилни. От характеристиките излиза че са направени от различен материал - може би това е разковничето а може би просто съм попаднала на някоя дефектна леща (или диоптера не отговаря на надписа върху опаковката). Със сигурност има значение и това, че съм с ниски нива на астигматизъм, може би Биомедикса успява да го коригира, докато лещата на Оптима не. Но ми е интересно коя е тази характеристика, която толкова ги различава. Ще се радвам някой ако има идеи и предположения Simple Smile

# 717
BlaCk RoSe, благодаря за отговора.

# 718
Не знам колко е по темата, но много се дразня, че са сменили капачката на Опти Фри разтвора!!  #Cussing out Отвратителна е, супер трудно се отваря, преди с 1 ръка държа лещата, с една отварям разтрвора, сега и с 2 ръце ми е трудно с този разтвор.  ooooh! ooooh! Защо им трябваше да я променят, не ми е ясно.  #Cussing out
Направо ще го сменям май като го изхабя. Sick

# 719
Някой с отзиви за този разтвор, че е на много добра цена в момента, както и другите от серията Simple Smile
http://www.lens.bg/page/разтвори/eyeye-imaxx-all-in-one-360-мл-с … онтейнер/101.html
И за тези лещи да питам, в опаковката са три броя, нали?
http://www.lens.bg/page/контактни-лещи/меки-лещи/soflens-comfort … 59--3-бр/116.html

И аз да питам същото.
Купих си лещи (сини) и в бързината взех 1 разтвор, но той е само 100 мл, пък беше 11 лв.  Crossing Arms

цената от 11 лв е за разтвора от 360 мл, а този от 100 мл е 6 лв.
А за лещите, които питаш - в оригиналната опаковка са 6 бр., но може да се закупят и 3 бр.

Общи условия

Активация на акаунт