АПРИЛски мами и деца, на плажа всички ей сега!

• 15 178
  • 284
  •   1
Отговори
# 120
ДобрЮтро, момичета!

Аз от ранни зори съм застягала багажи, че ще заминаваме при нашите.

ДИДИМОРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЗДРАВА И ЩАСТЛИВА БЪДИ!
ХУБАВ ПРАЗНИК ТИ ПОЖЕЛАВАМ
  bouquet

# 121
ето и кафенцето днес от мен. ДИДИМОРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Оливия още спинка и аз с кафенце се разсънвам.днес ще е много топло и като стане-закусваме и изчезваме на някъде-лек ден!

# 122
МНого ви благодаря мили момичета за пожеланията,айде почерпете се за мое здраве.

# 123
ЧЕСТИТИ РОЖДЕН ДЕН, ДИДИ!   bouquet  bouquet  bouquet

Вижте сега да се разберем, не може да ми образувате такъв следморски стерс - влизам да се запиша и да чета, ама то бива ли такава активност, бре, как да ви чета сега??? А??? А???

п.п. Имаме 13 и 1/2 зъби  Mr. Green

# 124
Добро утро и от нас! Първо -  newsm59 Диди, ЧРД пожелавам ти здраве, любов и добър късмет във всичко! newsm59
Честито със закъснение и на именничката Оливия!
За спането - много добре знам какво ви е Галиво, Диди и всички останали. Моят "големият" беше същия случай. С татито спяхме на смени при него, той ходеше и на работа, абе ясно ви е. Пробвах чайчета, какво ли не нищо не помогна. Като проходи на около годинка и малко, като стана късна пролет и можеше да спи отвит и започна да си спи по цяла нощ. Сега малката ме оставя да спя повече - по 6-7 часа спи непробудно, с малки изключения, само бибата ползва. Но пък аз като легна към 12 ч., будя се към 6 от нея и пак ми се събират около 5-6 часа сън. Но съм благодарна на фона на онзи кОшмар с 1-2 часа сън брррр.
След ваксината /за 13 месец/Лилито се обрина с едни такива червени кръгчета, големи колкото една стотинка, с точка в центъра. Педката ме предупреди, че може да има реакция обрив, вашите дечковци имали ли са подобни обриви?
Сиси, мисля че и двата вида цвят ти отиват много!

Хихи - вижте товаhttp://www.techamok.com/?pid=6596

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 10:37 от cow

# 125
ДИДИМОРА, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! МНОГО ЛЮБОВ И КЪСМЕТ   bouquet newsm59  bigdance2
Сиска прическата много ти отива ,ти като каза късо аз реших че почти гола глава си се направила  Mr. Green и аз май скоро ще се правя по тъмна ама да видим кога само си се каня още  Whistling

Днес случайно се запознахме с Ася ,малката Оливия е голяма сладурана и има една страхотна къдрава коса.Да се надяваме че вече ще се засичаме по често с тях там  Hug.
tanzen добре си се завърнала от морето ,айде нали ти беше организаторката на Пловдивските срещи ,давай да се съберм отново ама да си се видим така по добре за повечко време  Peace

# 126
tanzen добре си се завърнала от морето ,айде нали ти беше организаторката на Пловдивските срещи ,давай да се съберм отново ама да си се видим така по добре за повечко време  Peace

Така е, но тази седмица се подготвям за сватба и да ви кажа ей така съм  #Crazy #Crazy #Crazy след всичкия багаж от морето. АКо все пак се организирате, може и да се появя, но не гарантирам, че...абе знаете какво е да кумуваш, луда работа.

# 127
Еееее,момичета,колко по-късо бе?За моите скромнии 22г. толкова къса коса не съм имала..и толкова тъмна!За сега си се харесвам Flutter ,Владо предпочита да съм блонди,но това е друг въпрос.Мерси за комплиментите  Hug

Нахраних и приспах Дани,сега познайте какво ще правя  smile3508....заредила съм се с 1 торба гризки /с вкус на лук!/,иначе на детето не давам такива боклуци,ама аз си ги меля /само докато спи,че да не вижда/ сега ще си пусна някое филмче,комедийка,че да не се "товаря" излишно Grinning и ще релаксирам.

Диде

# 128
Цитат
Така е, но тази седмица се подготвям за сватба и да ви кажа ей така съм     след всичкия багаж от морето. АКо все пак се организирате, може и да се появя, но не гарантирам, че...абе знаете какво е да кумуваш, луда работа.
АААА ок подготвяй се тогава с теб ще се видим друг път  Peace

Искам да питам нещо  Габи от няколко дена в акото си има нещо като сополи незнам как да го определя затова така го наричам ,аз за първи път забелязвам такива неща ,ако сте имали нещо подобно моля споделете .
Аз записах Габи на ортопед другата седмица ,че нали като проходят по стабилно се водели ,а аз и без това искам да го питам разни неща като например нормално ли е да сме проходили от 2 м. и да се спъва толкова често колената са ни все сини ,знам че децата падат ама Габи ми се струва че прекалено много пада. Sad

Сиска и аз уж недавам такива неща на Габи ама като сме в парка и всички други ядът и Габи напира към тях и давам отвреме на време пръчици Whistling

# 129
Диди, Честит Рожден Ден! Да си жива и здрава и много обичана!

# 130
Дидиморка, честит рожден ден мила!!! Жива и здрава, много щастлива и обичана!!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 131
Честит Рожден Ден Дидиморка!!!!!!!!!!  newsm51

# 132
Здравейте на всички !!

Ние сме си вкъщи вече. Нашата почивка мина горе-долу добре. Имах големи притеснения от гледна точка на стомашно-чревни разстройства  и спане , свързани с Коско , но всичко мина идеално. Както вика педито : Няма да имаш проблем , ти си много отговорна . По-късно ще пусна малко снимки.

Галиво , много добре ти разбирам нощните приключения . И Коско беше същия близо 1 година , но нещата започнаха леке полека да се оправят. Сега по-рядко се случва да спи неспокойно. По-скоро , не всеки ден.

ЧРД , Дидимора !!  Да си жива и здрава !!

# 133
Честит Рожден Ден на Дидиморка!

Много здраве, слънчеви усмивки  и любов ти желая! Бъди с все така жизнерадостна и с чувство за хумор!

Хелън, ти очен тест ли ни правиш? Нимой така ни мъчи, плиийз - че както не дочувам, сега се уплаших, че и не виждам - и викам - стана страшно, ЕГН-то не прощава.
Galivo, брех да му се не надяваш на тоз Алекс как тормози родителите си - гледаш го един кротък, миловиден, пък той....
Честно казано аз версията за емоционалното дете я оставям за краен вариант. (Както не съм привърженичка на тезата за температура от зъби, така и неспокойния сън при толкова малко дете надали и само от емоции newsm78)
Гледам, че сте пробвали доста неща, а пробвахте ли да повдигнете малко матрака на 30 градуса примерно? А успокоява ли се като го изправите в седнало положение или го държите прав?  Питам, защото често при деца рефлуксът се представя точно по този начин - заспиване, спокоен сън около 2-3 часа и след това детето се буди с плач или започва да се върти неспокойно..... Не казвам,че това е причината, но това ми хрумна като възможен проблем по описваната картина.

Въх, от сабале го пиша тоз пост и часк сега ще взема да го пусна.

Междувременно, ходих на ФМ при доц Томова и познайте....Казах аз да не бързате с честитките, ама не слушате Laughing
Ха сега, честитете ми пак ....младежа stork-boy
Дано Галката или  Ваня се похвалят с девойка, че съм купила една приказна жилетчица за девойка, та да ги дарувам - явно на мен няма да ми трябва. Laughing

# 134
Еее,Ласи,браво!Ще има кой да пази Емата,като порасне! Grinning
А сега да питам мамите на дечица изкарали шестата шарка и медицинските ни лица: това разтройство нормално ли е? И мога ли да я къпя? Аз дупето й го мих вече няколко пъти,че не търпи памперс с тази Т,но дали мога да я къпя цялата?Понеже си спомням,че при другите шарки не трябваше да се мокрят,та се чудя,дали и при тази е така newsm78

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДИДИМОРА! ЖИВА И ЗДРАВА,И УСПЕХ ВЪВ ВСИЧКИТЕ ТИ НАЧИНАНИЯ!  bouquet

Аааа,имаме 8 зъбчета.По 4 горе и долу.

Общи условия

Активация на акаунт