АПРИЛски мами и деца, на плажа всички ей сега!

• 15 174
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Честит рожден ден, Дидиморке! Да си здрава, усмихната и много обичана!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Lassi Честито ви синьо вързопче! Нашарихте ги, бравос!  Hug  Hug  Hug

# 136
Брех голяма пустош в тоя форум днес  newsm78  .Маги. и 1 Гост преглежда(т) тази тема.
Lassi честита ти синя новина   stork-boy

# 137
  • София
Диди, Честит Рожден Ден! Бъди здрава и много щастлива!
Ласи,страхотна новина,сега ще видиш как Хелън ще почне да се овърта за нов кандидат зет!

# 138
Ласи честито ти синьо вързопче! stork-boy   Hug   Hug   Hug

# 139
Дидимора честит рожден ден!Бъди жива,здрава и много щастлива!
Ласи изненади  ни правиш честито ви нашарване!Аз на Томова  и имам голямо доверие щом тя е казала мъж значи е мъж.
Сега да ви се оплача от моя Симеон,следобяд като се събуди ей с гъза нагоре цяла вечер не спря да крещи и да се сърди за щяло и нещяло smile3511Честно да ви кажа направо си ме притесни това му поведение взех да се чудя дали не аз не бъркам някъде с възпитанието му?Дали не прекалявам с това да му обяснявам ,а може би трябва да съм по строга  newsm78
Ще го видя и утре как ще е ,но с тези крясъци и ревове като не е на неговата няма да се разберем определено Naughtyмного е рогат и инат smile3515

# 140
Диди да си жива и здрава, много много те прегръщаме с Габи и  ти пожелаваме всичко най-хубаво и добро за теб и семейството ти  Hug

Ласи честити ви сини новини, много хубаво, радвам се за вас  Hug

Ние днес ходихме на отропед- профилактичния, за който и Маги се гласи. Всичко е ок засега, доки каза да отидем към 3г  за проверка за плоско ходило. Показахме му обувките с който ходи Габи, тъй като са най-обикновенни, евтини за 10лв, той каза че са перфектни. Също ни посъветва когато имаме възможност да я пускаме боса върху трева, пясък и тн, тъй като ходилото се оформяло най-добре, когато имало "дрзнители" Simple Smile

Ваня(М) напатихме си от една държавна и да сега нашата е платена Simple Smile

# 141
Благодаря на всички за НЕотговорите!

# 142
Цитат
Ние днес ходихме на отропед- профилактичния, за който и Маги се гласи. Всичко е ок засега, доки каза да отидем към 3г  за проверка за плоско ходило. Показахме му обувките с който ходи Габи, тъй като са най-обикновенни, евтини за 10лв, той каза че са перфектни. Също ни посъветва когато имаме възможност да я пускаме боса върху трева, пясък и тн, тъй като ходилото се оформяло най-добре, когато имало "дрзнители"
Ти ме подсети и аз да покажа обувките ни да не е нещо от тях да се спъва толкова много  Peace Мерси  Hug

Цитат
Благодаря на всички за НЕотговорите!
anabana не съм отговорила защото незнам какво ,нетрябва да се сърдиш за такова нещо на всеки се е случвало да му се подмине въпроса  Hug

# 143
  • Бургас
Хайде, кафето от мен тази сутрин Hug

Ласси, честито ви сини гащи  bouquet Еййййй, майсторлък му се вика на туй Sunglasses
Анабана, аз никаква представа от шарки нямам Rolling Eyes
Дидка, дано си ми получила смс-а, че дотук не стигнах вчера. ЧРД малко на патерица   bouquet
Пожелавам ви на всички хубав ден днес, като гледам прогнозата за времето, май се очертава голямо хайманосване Laughing

# 144
Привет-мривет!

Я,по-живичко да изпишем тази тема Grinning

Цитат
Понеже си спомням,че при другите шарки не трябваше да се мокрят,та се чудя,дали и при тази е така  
Ето отговарям ти: Не знам...

Мирка и нашия ортопед така ни каза...колкото се може повече на бос крак и никакви такива ортопедични стелки с възглавнички и прочие.Също ни показа как не трябва да сяда Даниел. Аз дори в парка на асфалта съм го пускала да бяга бос,веднъж в една локва цапка...голяма игра беше,а другите майки ми се чудиха на акъла как тъй го пускам детето босо да върви и да цапа в локвите ooooh! сакън...ша си нарани краката,ще го простудя...! Предвид кривите му стъпала и крака за него това е много полезно,както и ходенето по пясъка и водната гимнастика в морето Peace Не знам дали съм ви споделяла,но аз мойто не му треперя много,много....той затова май е най-буйния от децата в парка.Позволявам му доста неща,които на едно дете му се иска да направи Peace Това,че си изцапал краката/ръцете,че гони буболечките,яде пръст,влиза в локвите,катери се по "баирите" и пада понякога /не се сещам за друго сега/ за мен са неща нормални за неговата възраст и ми се вижда излишно да размахвам пръст като обезумяла и да крещя: Не там!Не пипай това,не пипай онова!

Вие как сте в това отношение? защото нали ви казвам от многото майки тук в квартала аз съм един вид най-безотговорната с най-буйното и непокорно дете Thinking Дали не бъркам?!?

aneli,как изкарахте нощта?Галка,а вие???

Тука е е*аси ураганния вятър Crossing Arms ще ни издуха бе....

# 145
Здравейте априлска банда!
Сиска  може да се каже спокойно е с няколко будения за вода.Днес пак е кисел май започва следваща серия зъби.По повод буен нрав и ние не сме от най кротките,правя му забележки иначе той няма спирка(не че има ефект).От няколко дни се е научил да се бие откъде му това завлезна в главата newsm78,а като се ядоса как хвърля да не си покрай него .Ние днес сме на очен  нашата педиатърка каза,че трябва профилактично да отидем.Има ли и други да са им казвали за очен?
Анабана и идея си нямам Confused

# 146
ехо...Оливия заспа и аз ще шетам.Маги ме е изпреварила-наистина ми стана много приятно,че се обади,че аз кват съм блейкааа Mr. Greenпоприказвахме ама за кратко,че с тия деца-едното наляво-другото надясно #CrazyАнабана-не се коси-из си питам понякога и не ми отговарят,ама не се сърдя-в крайна сметка не сме специалисти PeaceЛаси-честита ви пишка Mr. Greenи Оливия от 2-3 дни се тръшка и се мъчи да ми се инати-ама незнам,като и кажа че не трябва и още повече се ядосва-явно преминават сега това,защото не е единствената-ето вчера и се скарах,бутна количката и падна чантата с храната-счупи се буркана с обяда........аз  #Cussing out-от там в количката и в нас0легна да спи гладна.......като стана да я бяхте видели как яде,днес вече като се скарам и слуша-а сега кажете-не разбирали ли? Laughing

# 147
Сиска,  ми блазе му на Дани с такава майка Grinning Естествено, триста пъти по-добре е майка ти да е спокойна и да ти дава свобода, с разумна преценка на риска и безопасността, разбира се, отколкото някоя истерия дето размахва пръст и те държи на къса каишка Grinning
anabana, наистина на всеки му се е случвало да му подминат въпроса Peace, сега ти прочетох поста, предния просто някак съм го пропуснала - Хриско съвсем наскоро изкара шестата болест или бебешката шарка и моя доктор каза да го къпя - обривът стана по-изразено червен, но не се разпространи повече, след около час след къпането си придоби предишншя вид. Разстройство при шарката не е имал. Не го излагай на слънце докато е с обрива, но той ще мине до два дни.

# 148
Anabana - чак писано правило няма, но по принцип - аз какво направих - в деня, в който се обрина, не я изкъпах 0 мих само дупе и ръце. На следващия ден - пак мих дупе и ръце и след това, на др ден сутринта я изкъпах под душа - според мен е по-добре под душ, не в корито (когато е с обрив), не я сапунисвай, не я мажи с кремове след това, не я търкай...евентуално да не се "разнесе" обривът (по-скоро - ако е инфектиран някъде - да не му помогнеш да се инфектира по съседство) - една вечер без баня нищо няма да стане...

# 149
Аз честно казано, бях забравила, това за водата водата при шарка.... Embarassed Embarassed Blush Но все пак като изби обрива от розеолата, нещо не ми хареса идеята с банята и не я къпахме същата вечер Mr. Green, но на следваща вечер - да.  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт