АПРИЛски мами и деца, на плажа всички ей сега!

• 15 168
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро! Sunglasses

Ето едно кафенце за всички мами от мен:   food010 kaffeetrmker_2 Coffee

Ние вече си имаме 9-то зъбче отдолу! Simple Smile
Моя син е целия убит,все едно е бил на фронта:вчера сутринта си пръсна устната в леглото,а следобяд си направи цицина на главата и рана на бузката.Гледката е ужасна!!! Rolling Eyes

Сиска аз съм от по лошите "мами", който постоянно викат НЕ и не позволяват много работи,но ефект никакъв! Simple Smile
Галиво дано всичко с Алекс побързо приключва! Praynig
Ева-мери Сианка и Велизарчо бързо да се оправят! Hug

Лек,слънчев и усмихнат ден на всички!  Nature Sunny

# 166
Ами другите като нещат да пишат....само мен ще четете Whistling
Почти не съм спала снощи Tired криво ми ееее...
Иве,Иве...разгеле!Приятно ви моренце Hug и мойто така се качва сам в количката и не само в нашата..в парка като се съберем 20-тина майки голям купон за него само се чуди на коя да се метне и такива с борд ич не са му пречка,голям каскадьор ooooh! Случвало се е да се качи прав на някоя,да се наклони към дръжката и количката и Даниел падат  Joy

Чакайте сега и аз като Лурдес да се изфукам с един от новите му номера Flutter като се наяде детето застава пред стола си и бутайки го го закарва на мястото му ( на около 3м. от мястото за хранене)
Да ви успокоя.....всеки момент ще ми спрат тока и така чааааааааак до 16ч. тъй,че няма да досаждам повече за днес Blush

# 167
Добро утро!Влизам много набързо  да ви видя ,че заминаваме към морето.Вчера в 15ч. разбрах ,че днес тръгваме.Дано да успявам да влизам от време на време  тъкмо взех да ставам редовна и айде пак ще зачезна. GrinningБързо отговарям против комари с нищо не мажа  все още няма ин аче съм взела кърпички  на чико.Лурдес  и Мони прави същите номера  с обувките.Бибата я ползваме само при заспиване .Онази вечер го оставих без биба ми той незнае да млъкна час и половина не спря да бърбори и да се лигави. Laughing
Айде целувки на всички ви .Галка дано свършат нощните ви кошмари.

# 168
Добро утро и от нас Hug
Петерчо и той разбира много повече вече. Като му кажа примерно да маха за довиждане с ръчичка, да даде целувка с ръка, без ръка и такива подобни. Аз съм много доволна, защото той расте в немска среда и аз съм единствената с български език. А и не го гледам сама през деня. Немскоезичните са много, а аз сама. Но той разбира и двата езика, а думички се опитва да казва само на немски.
Най-много се разтапям като иска да му обърна внимание и ми каже, маамааааа...
Нахвалих си гарджето Mr. Green
Утре ще разкажа и какви пакости прави.
Приятен слънчев ден.

# 169
  • Временно
*Сиска* ,Ивейн,neli84 благодаря за пожеланията.И двамцата от вчера са на антибиотик - гентамицин инжекции за 3 дни.Дано се повлияят.На мен най ми е притеснено,че на Сиана са и много зачервени ушенцата.

Лурдес,и Сиана го прави това с чехлите. Mr. Green

# 170
*Сиска* ,Ивейн,neli84 благодаря за пожеланията.И двамцата от вчера са на антибиотик - гентамицин инжекции за 3 дни.Дано се повлияят.На мен най ми е притеснено,че на Сиана са и много зачервени ушенцата.

Лурдес,и Сиана го прави това с чехлите. Mr. Green

Ева-Мери, не искам да те плаша,но аз точно от гентамицин инжекции оглушах  Cry
Бях с пневмония и от инжекциите един слънчев ден се събудих със запушени уши,чувах "през главата си" и така много дълго време. Последва лежане в болница, съдоразширяващи лекарства и т.н. , но слуха ми се увреди безвъзвратно. Сега съм глухичка,но не съвсем. Скоро ще слагам апаратче,поне така каза лекуващата ми лекарка Sad

# 171
eva_merry , какви са тия упорити  болести.  Бързо да се оправят Сианка и Велизар.

# 172
  • Стара Загора
Привет Hug

Ева-Мери, лоша работа, щом чак до инжекции се е стигнало. Дано се оправят бързо дечицата Praynig
Галка, нз мила какво да кажа...дано отминава вече ужас при вас, да се успокои малкия, да се наспи, че и вие покрай него Hug

Аз да не се хваля много-много, но при нас засега метода на Перла за приспиването действа. Даже мога да кажа, че изобщо не е плакала от самото начало, мрънка от време на време, но не е имало истерични ревове. Само се моля, да не е пак период Sick

Иначе в градинките съм от тези, които не търчат нон-стоп след детето. Обикновено стоя отстрани и я наблюдавам, повиквам от време на време и вече ако се наложи се намесвам. Последно бабите из парка, бяха силно възмутени как майката на това детенце го била оставила само да ходи и да пада /докато тя стоеше на съседната до тях пейка/ Mr. Green
Вкъщи съм разчистила терена и я оставям да прави каквото си иска. Последно сме на вълна разчистване - само да види боклук и веднага търчи да го хвърля в коша, като види салфетка започва да бърше, опъва килимчетата ако са набрани, слага прането в пералнята и подобни Joy

А сега да похваля и юнака/демек втори номер/. Вчера бяхме на ФМ при Доц. Томова, първото което си показа е, че е мъж, и то с кеф. Ама като дойде време да му видим физиономията така демонстративно ни обърна гръб, че просто думи нямам. Мъчи се жената да го бута от тук, от там, дано се покаже, но не би...от сега сме с характер. Иначе съм очарована от прегледа, никога досега не ми бяха правили толкова обстоен преглед, просто съм възхитена.

Лека, отивам да лягам, че днес се изгърбих от работа, ама така, който си развява вчера д-то из София, днес му излиза през носа hahaha

# 173
Муси честито ви мъжле- шарено е най-добре /ох чак в рими го изкарах  Mr. Green Laughing/ да нацелуваш малката къщовница  Hug

И ние сме болни и сме на АБ, бактериална инфекция, червено гърло , било е началото на ангина Sad  Добре че отидохме още първият ден , вечерта в Педиатрията, но тя цял ден не свали по 38,5, нито Панадол, нито Нурофен, нито свещички помогнаха. Там ни направиха от онези 5 мин кръвни изследвания и се оказа, че не е вирус, а бактерия Sad. Днес е по-добре, нямаше Т, взе и да хапва. Но първия ден така ме оповръща на фонтан , че все едно се бях къпала  ooooh! Не ужас ми УЖАСИЯ беше. И то всичко почнало заради това, че една седмица ми се влачи с една бистра хремичка, един ден я има, един я няма и от там отишло към гърлото и тн. Това са ни първите АБ, ама какво да се прави, милата по цял ден в тези жеги беше като печка, така пареше, вдигаше и по 39,6 Sad  Дано оздравяват всички болнички дечица  Praynig Нашето братовчедче и то с Т, абе някакъв бум настана тия дни от болни дечица  Sad

Стискам палци Сианка и Велизарчето да се оздравяват бързичко  Hug Praynig

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 23:57 от Aquariel

# 174
  • Бургас
Добро утро!
Аз тази сутрин рано-рано, че чакам нашите да дойдат да вземат Илчо и да заминават за Велинград.
Стискам палци и Габка, и Сиана и Велизар да оздравяват бързо Praynig Много е кофти с тия летни вируси Sad
За гентамицина, доколкото имам спомен от моите безбройни боледувания, увреждаше слуха, ако по принцип имаш проблем с ушите и предишни оплаквания. Поне на мен като ми биха, започнах да не мога да чувам с оперираното ухо и лекарката, която ми го назначи, ми се накара яко, че не съм споделила, че имам операция на ухото, защото гентамицинът увреждал слуха, ако си предразположен към проблеми с ушите. При мен лично нещата се оправиха със смяна на АБ и слухът ми се възстанови. Може би е добре мамите с медицинско образование да се изкажат, да не се шашне Ева-Мери сега Rolling Eyes
Благодаря за споделения опит за леглата - ние се отказахме от дървената кошара още, когато Дима започна да се изправя и да виси през нея. Използвахме само преносимата, но явно и тя не е решение вече. Освен да преобразуваме дървената кошара в легълце вече и да взема ограничител, но тя пак ще се опитва да се изправя сигурно и не знам Thinking Както и да е, по-безопасно ще е да слиза от ниското легло, отколкото тия сложни гимнастически скокове от преносимата кошара Crazy
Пускам една снимка на любимото място за игра на Дима и бягам да стягам курортиста Wink
http://photos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs160.snc1/5974_117 … 622_6100577_n.jpg

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 07:45 от Goldie

# 175
Добро утро Hug
Няма нищо по-лошо от това, детенцето да е болно. Дано се оправят скоро.
Муси, рядвам се, за приспиването. Ще свикне, но бъди настоятелна и не отстъпвай. Честита синя радост.
Голди, много е опасна тая сладурана. Кацнала е като птичка до телевизора Grinning

# 176
Всички болнички дечица да оздравяват бързо! Praynig Hug Ева мери, МиркаHug
Голди, браво на Дима, добре усвоява тайните на алпинизма! Hug
Мусиии, пу-пу, браво на детенце за заспиването! Simple Smile Де да беше така и при нас Sad

# 177
  • Временно
Благодаря ви момичета! Hug
Дано няма странични реакции от гентамицина. Praynig При Сиана обаче при всяка една инжекция се получава местна реакция - зачервява се около боднатото.И при имунизациите и се получаваше така,и сега пак.

Голди,Дима е като някоя маймунка  Heart Eyes - как се е покатерила толкова на високо.

# 178
Честит Рожден Ден на Vanyaivan!

Бъди здрава, усмихната, обичана от твоите двама мъже, а догодина и щастлива мама за втори път!

# 179
  • София
Честит Рожден Ден, Ванче! Много здраве, щастие, любов и едно страхотно братче или сестриче на Бобката!

Общи условия

Активация на акаунт