Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 698
  • 288
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Мойто чаве се е изринало цялото, от пот ли, от алергия ли newsm78. Ще почиваме малко от храни, и без това нищо друго освен млякото не признава.

# 16
докопах се най-накрая.След толкова рев и НЕядене се чувствам о-болна от Ивко.Днес изцяло отказа да яде.За целия ден да е изпил 100мл АМ а за друга храна да не говорим и глюкозата неиска да я пие.
УЖАС !!!

относно нещото за ядене на плодове-гледах го в едно списание го рекламираха и пишеше че го има вече и в България,ама къде.......незнам

нека ви нощ аз си лягам
  bouquet Hug

# 17
  • до Пловдив
запис и от нас в новата тема и отивам да ви чета
иначе ние сме добре нищо ново няма при нас
времето тук беше адска жега
хубаво че следобед заваля малко иначе не се траееше

PEPENA   bouquet

dani_bimbalova, Didi_83, mill_ji, Yuliya2008, Astera, DeeDee76 и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

# 18
Гледам снимките от   grinning039 и стигнах до извода, че явно само на мен кърмата ми не се е регулирала и постоянно тече.  ooooh! Все с подплънки си ходя.  Twisted Evil
А, Юле, и аз съм така. И бях в голяма чуденка как ще е на плажа, но нямах проблем. Но всъщност на мен не ми тече постоянно, а като при Диданка- като слиза кърмата. Затова ходя с подплънки, че да съм защитена като дойде ред да се храним не вкъщи, че започне ли да суче Рая, от другата гърда мога в същото време второ дете да храня.  breastfeeding

Болните да се оправят бързо!  Praynig
Лека и спокойна нощ на всички!  newsm46

# 19
  • Стара Загора
Здравейте и от нас Hug

Стефче спи, аз чакам една пералня и мисля да си лягам. Да не казвам голяма дума, ама май позабравихме бибката. Тази вечер я нахраних, сложих я в кошарката и отидох да й измия шишенцето. Да съм се бавила десетина минути най-много, като я погледнах, вече беше унесена. Оправих я, че беше заела много странна поза, тя ме погледна, усмихна ми се, донамести се и заспа Heart Eyes

Червейче питаше в предната тема защо точно сега съм решила да я махам бибата - ами най вече защото ми писна да ставам по сто пъти нощем да й я давам, много неспокойно спеше, може би заради нея. А през деня й беше станала първа приятелка, много се пристрасти, ползваше си я за играчка дори - хване с ръчичка гумената част и започва да я размахва и тя дрънчи, като й се удря дръжката и Стефи се кефи максимално, много беше сладка Simple Smile А и мисля, че колкото повече време минава, по-трудно ще става, та затова.

И да ви се "оплача" Simple Smile Татито нали е в Шабла в командировка и си разменяме ММС-и, тъй като в базата им няма 3G покритие. Аз му пращам снимки на Стефи, той ми връща снимки излегнат на плажа Simple Smile След работно време като се чуем и го питам какво прави, отговорът е или къпем се тука в морето, или ловим риба с колегите, или събрали сме се и пийваме биричка, изобщо - релакс пълен Simple Smile Ех, кога ли ще мога и аз така... Simple Smile

# 20
здравейте прибрахме се от морето и сега трябва да наваксвам с четенето и след това ще пиша

# 21
добро утро

Ивко вече е по добре или поне за сега.А бе щом спа до 8 без15 значи е по-спокоен

а сега излизаме че ще потроши цялата къща непослушкото Hug

# 22
Дени, браво на Ивко! Щом дивее детето, значи е добре.  Hug

На човек като не му върви- не му върви ви казвам. Снощи преди да си легна ми се случи нещо, за което седнах да си споделя тук с вас. Писах, писах, а като реших да публикувам- профилактика на сървъра или нещо от сорта  #Cussing out
Абе с две думи- от няколко дни все едни неща стават до вкъщи, че трудно заспивам (за Рая да не говорим). Предната вечер- побоища на деца около 00-01ч, после обичайната еженощна пиянска сбирка на пейката под балкона, която продължава до към 02ч с музика и песни (гръцко, сръбско, бг-чалга- богат репертоар имат). За демонстрацията на шумни мотори на коли и мотоциклети- няма да споменавам- едва ли е само при нас- та те продължават обикновено до около 02ч. Вчера пак под нашия балкон, както си седим с Рая, сестра ми и племенника, изведнъж изскачат четирима полицаи с маски, размахват пистолети и арестуват двама, ама беше зрелищна акция- на 5метра от нас, добре, че не се наложи да стрелят, че и без друго се чудехме къде да пъхаме децата- знае ли човек какво има да става. Това се оказа акция по залавяне на обвинените по отвличането на Стоян Стоянов. За капак на "спокойния" ми следобяд, тъкмо решавам да си легна и чувам да шурти вода. Съседките ми си мият балкона, който е стар и очукан, и водата подлизва по моя и тече до средата му. Миналото лято така получавах безплатно миене на прозорци по 2-3 пъти дневно. А снощи ми изпраха повторно почти изсъхналото пране- целия балкон бече в чаршафи, които прах и простирах през деня  #Cussing out Докато реша кое да прибера по-напред вече и аз си бях взела безплатен душ. Не знам какво да правя по тоя въпрос- те са наемателки и не мога да ги държа отговорни, че искат да им е чисто, а хазайката им не прави ремонт да спре тези течове. Ама такова сърцебиене получих снощи от нерви, че не знам изобщо как и кога съм успяла да заспя. Сега имам пак да пера 2 перални с чаршафи, моля се да мога да ги изсуша и прибера благополучно днес. Милото като разбере за снощи (още не е станал да му се оплача) и пак ще ходи да им звъни на мацките да се кара, да видим дали нещо ще излезе този път (ако му отворят вратата де, че се крият като им звъним). Та така. Пак се оплаках, сега да видя дали ще мога да си го публикувам.

Лек и успешен ден пожелавам на всички!  Hug Hug

# 23
Привет от морето!

Ей, голям зор си  е с толкова малко бебе на море, честно казано. Ама заради каката се жертваме, няма как.
Излиза, че двете със Симона прекарваме почивката основно в стаята.  Sad Сутрин става в 7. Отиваме на закуска и като се върнем вече станало време за сън. Докато мине предиобедния й сън и то станало обяд - съответно адски топло и невъзможно да си подадем носа навън поне до 4-5 следобед. На цялото пазене на всичкото отгоре онзи ден вдигна лека температура - явно въпреки всичко се беше попрегряла. Слава Богу, не се повтори.  Апетит няма никакъв. Хвърлям пюре след пюре. Дори и кашата не си изяжда.
А на всичкото отгоре на мен ми дойде и през цялата почивка ще съм възпрепятствана и по още една линия да се изкъпя в морето.  Cry Ама нищо - здраве да е. Каката и таткото поне се наплажуваха.

Не съм ви чела. Надявам се да сте добре.

# 24
Тамън щях да питам как е да се ходи с наборчета на море и гледам поста на Утро и направо се отчаях.Много ми се ходи ама ме притеснява най вече пътя и пустия "вирус" който си е запазена марка за тези които отиват на почивка на морето.
Утро как пътувахте?С какво , в колко часа и как понесе пътя малката.Макар че ние сме по далеч много ми се ще да нямаме проблеми с пътя.
Диди83, наистина премеждия си имала.Аз те съветвам, да зарежеш всякаква домакинска работа , да излезеш с приятелки с деца някъде на вън (различно място от това което си всеки ден) може да е просто друга градинка и вечерта като се прибереш ще се чувстваш нов човек пълен с енергия и нерви.
Астера и аз искам да махна бибата ама толкова си я търси дори и на сън и си я намира в просъница и пак я пъха в устата.Ако не я намери или не си уцели устата почва да мрънка и аз ставам по 20 пъти нощно време.Няма отказване за сега. TiredМисля да я изчакам да порасне още малко и тогава да пробвам с "кучето я изяде" или "един чичко я взе". hahaha Имам познати дето с тоя метод и за 2 дни детето се е отказало, но бяха доста по големи , към 2 год.

Съжалявам ако се повтарям тъй като не съм чела старите теми, но има ли и други с проходилки вече.Ние от 1 седмица сме на проходилка и е голям кеф.Обаче имам един проблем , много противоречиви мнения срещам за обувките.Аз мисля че в къщи може да е само по чорапки но има много "убеждаващи" ме че трябва обувка дори и за вкъщи.Другото което не знам как да разреша е че на вън няма как да не е с обувка а за нашия крак дори КиК (стария модел) ми каза една продавачка че най малкия е 16-17 който на нас ни е много голям.Давайте идеи с какво да я обувам на вън защото си изнасям проходилката до блока и я пускам (нали парка ни е на една пряка разстояние).Първия ден я пуснах с едни без подметка , да не ви казвам че само от един ден и вече са в боклука.На Капчица номерата пак са голями и не знам какво да правя.

# 25
Лейди, аз като бях на село с Рая, я слагах на двора с паяка и и обувах едни тип буйки, но на дупки, с подметчица. Бяха БГ и евтини доста, в сравнение с КиК, може би защото не ги водят ортопедични. Но поне и бяха по мярка. А вкъщи си я държа боса.
А до излизането навън- днес в това смотано време няма как да стане  Sad На всичкото отгоре сме канени на детски РД, който от на открито се налага да е в апартамент. Което значи, че ще има банда тичащи дечица(2-3годишни) в две стаи, и моята госпожица, която нито ще може да се впише във възрастовата група, нито в игрите. А почивката, която ми е нужна, е пълна тишина и самота, включително и без Рая, поне за няколко часа, но уви- няма на кого да я оставя днес  Tired

# 26
Лейди, КиК имат модел с най-малък номер 15-16. На Дани взехме такива и са му добре, с тях го слагам на паяка. Тези, които са с връзки и цип. В магазина ми казаха, че са по-скъпи, но другите са големи.
А за морето с бебе - екстремно си звучи, но ако няма как...Ние за това сме се нагласили да е без Дани почивката, нищо че няма да е на море...
Диди, я се мятай пак на село, поне ще е по-тихичко Simple Smile

# 27
мама Ана, знам ги новите но ми се струват много скъпи за има няма седмица, две ходене, защото чух че са много некачествени и се късат адски бързо, плюс че крачето и ще порасне за две седмици и няма да и стават.Не знам, но явно ще караме на каквото имаме докато не се скъсат всичките които ни стават пък после ще му мислим.
Диди, тези които не са ортопедични от къде ги взе, защото няма нищо което да е с малък номер и да е със хибава подметка.То за нас май трябва такива дето отпред продължава подметката че миналите бяха все едно е ровила с тях.

# 28
  • София
Здравейте и от нас!
Ние изкарахме един страхотен уикенд на морето. Детето се оказа водна жабкасамо като я занеса до брега и започва да маха ръце и крака.
На другия ден бяхме в аквапарка и за мой късмет приятелката ми беше с МЦ и двете се гушкаха и си говориха цял ден под чадъра.  За съжаление беше много кратко ама тази година за повече няма да има.

За бибероните, Калина я търси вечер да се приспи, после я изплюва и до другата вечер не сеща за нея. Не й я давам за играчка и ако почне да я размахва я взимам и давам играчка. Аз се бях притеснила че си смучеше палеца почти непрекъснато, но сама се отказа, надявам се и с биберона така да стане.

Лейди, повечето мнения са че първите стъпки трябва да са на босо краче, но в проходилката и вземи някакви прости буйка да имат подметка да не  е босо детето. Ние в къщи сме задължително боси.

Юле и ние пълзим обаче само на спалнята, незнам на пода твърдо ли е, не иска, като я сложа на одеало на земята и започва да драпа да се покатери сама на спалнята  Mr. Green

# 29
Лейди, от обикновено магазинче бебешко- тип да отидеш на пазара, в смисъл- нищо претенциозно, струваха около 10-15лв, не повече

Общи условия

Активация на акаунт