Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 690
  • 288
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Аз мисля, че в Ларедута съм го гледала. Ето линк:
http://www.laredoute.fr/vente-babycook-(912039).aspx?productid=3 … &numberpage=1

# 211
Гърдата ми направо щеше да се пръсне, а млякото не тече на струя а само на капки и когато малката я сложа да суче беше адска болка и тя се изнервя че нищо не тече аз два пъти че държа детето гладно(жадно).
Опита ли с масаж с бутилка горещ вода? Аз такива проблеми отдавна не съм имала, но в началото само това ме спасяваше - малка бутилчица от минерална вода, пълна с гореща вода, търкаляш 5-6 минути и след това залепяш бебка за гърдата.  breastfeeding  . Но водата трябва да е толкова гореща, колкото максимално можеш да издържиш, иначе не върши работа.Нищо де, нали са се оправили нещата. А иначе и моят разбойник от два месеца някъде суче само от дясната гърда, съотв. в лявата вече почти няма мляко и двете са доста различни...  Embarassed Какво ли не опитах да го придумам да суче от нея - не ще!

Честито на месечинките!!! Да са ви здравички и усмихнати.

Вита, това е май всеобщ проблем. Може и жегите да ги тормозят, през тези 2-3 по-хладни дни миналата седмица Борис беше много спокоен. Сега пак е  rotfImao и  rotfImbo денонощно, направо съм скапана...  smile3507 . Днес бях на ръба на истерията - цял ден мрънка - не иска на ръце, не иска седнал, не иска прав, не иска играчки - направо  smile3511

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 09:47 от Cherveiche

# 212

Мишле, Илка, честити ви месечинки! Да са живи и здрави момите и много послушни!

Мая, аз този линк и преди съм го давала, но ако искаш го погледни:  Thinking

http://www.biberonbg.com/info/breastproblems.htm

На мен преди като ми се запушваха канали само Борко ги отпушваше и сега не ми се мисли ако пак имам проблеми.  ooooh! Той вече не знае гърдите за какво служат. Crazy

Fairy,  Hug опитах и с айрян, но  Naughty явно положението беше зле.  Sad

Астера,  smile3501 на момата newsm32 (гледахме клипчето).

Моето чудо също се опитва да ме  smile3511 от сутринта отрази 2 падания, докато обикаляше апартамента, изправи се като ползва масата в хола за опора  #Crazy , прави лицеви опори като се изправя на пръсти и глава (нещо като буквата л се получава), ...  Twisted Evil Може да се каже че съм луда калинка, а е едва обяд.  ooooh!
Пуснала съм климатик, така че и апетит не му липсва понеже не усеща жегите.
Горните зъби още ги чакаме и  вече всичко е изгризано.  Tired
Днес опита(близна) нектарина, но не му хареса.  Crossing Arms
Поне с кръвното съм добре  Flutter, явно Борко е успял да ми го вдигне  Joy

Babycook в нашата махала е 149$+такси.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 21:13 от Yuliya2008

# 213
добър вечер
вчера за малко да се видим с teodora24 ама Ивко провали работата щото заспа #Cussing out

ние със зъбите сме назад с материала ама има време.
Нашия от два дни се изправя.Каквото хване и се набира и става.Прави и крачи и като излезем навън иска да го държа да върви.Бързо се умаря,но ентусиазъм не му липсва.

Някой давал ли е изворна вода без да я преварява newsm78 днес сипах на Ивко ик изпи бая.явно повече му харесва.Четох че няма проблем да се дава така.Вие какво мислите по въпроса

# 214
Дени, изворна давам отдавна и не я преварявам. Преварявам само чешмяна и минерална.

# 215
 doh пропуснах сутринта, Embarassed но поне да почерпя нощната смяна, че днес имам имен ден   ura

Честито, на адашките.  bouquet Преди бяхме 5, но сега не знам минават ли наоколо  newsm78

# 216
  • София
Юлка да си жива и здрава, миличка

# 217
  • Стара Загора
Дени, аз също давам изворна от доста време - от март месец насам, непреварена.

# 218
  • Варна
Честит имен ден на Юлия, честито на сладките месечинки !!!
Аз тия дни ще черпя май с пуканки, вече се показват първите зъбчета.
Дени, доколкото знам изворната вода изобщо не трябва да се преварява. Аз давам бебешка вода Бебе, но когато не мога да купя давам изворна на Девин
Днес купих на малката сокче от ябълка, за да видя дали ще го пие...което ме съмнява след като се погнуси от ябълковото пюре. Ако някоя от вас дава сок, по колко пият бебоците? Знам че се почва със съвсем малко  newsm78

ПП: Астера, аватарът ти е нееевероятен, много е сладко Стефи Laughing

# 219
Мая, дано бързо се оправиш, проблемите с гърдите за мен са по-трамиращи от самото раждане  Shocked (аз имах абцес на гърдата). Сайта, който Юлето ти я пратила е много пълен и полезен, стискам палци!! А, може да пиеш и ударни дози лецитин, аз обикновено го пия 3х2 първия ден и после намалявам до 1 хапче всеки ден  Peace Лецитинът поддържа мазнините в организма в течно състояние и предпазва от натрупването на както му казвам аз "Каймак" по каналчетата на гърдите.
В краен случай - физиотерапия с ултразвук, много помага и не води до спиране на кърмата!и това съм правила

Юле, колега,  Hug Hug Hug Честит имен ден!!Да си жива и здрава  Hug
Дени, Момо не е пил нищо преварено откакто стана на 2 месеца - тогава спрях да му давам добавка от АМ. Вода, когато пие е винаги минерална, но не купешка, а ходим по минерланите чешми и си наливаме за пиене вкъщи. Днес пълнихме изворна от Витоша и си пи и от нея. Само чешмяна още не смея да давам, заради хлора и старите тръби, през които минава.

А, щях да забравя - утре към 15ч сме в Заимов, не ми се вярва да има други луди в най-голямата жега, но аз да си кажа. Ако видите майка с коса 0 номер и синя количка - аз съм  Mr. Green

Лека нощ  Heart Eyes

# 220
  • София
 smile3507
 аз правя обещаната торта ... то голяма философия излезе! За сега съм готова с блатовете, крема ще го майсторя утре. Надявам се да се получи, че иначе ще  #2gunfire Една вечер дребоса ще реши да спи  Praynig поне за сега кротува и аз ще се вихря из кухнята  Crossing Arms

Юле, честит имен ден!   bouquet

Диданке, ти все ходиш в Заимов, когато аз не мога да се добера до там  Crossing Arms Иначе почти всеки ден обикаляме в района и все в големите жеги, така че не си сама лудата Wink

# 221
Добро утро.Айде да сервирам кафето.

Илка как стана тортата.Чакам снимков материал

# 222
  • Бургас
добро утро

Мерсаж на tsvetkova_elica за кафенцето, виртуаллно ще го Глътна Sunglasses

Много БЛАГОДАРЯ на Cherveiche Yuliya2008  didanka

Статията е много добра, явно това което съм правила не е било грешно само дето не ми помогна докато не назря момента "тапата" сама да изхвръкне с голямата помощ на щерката. И пак съм доволна че не стигам до по лошото мастита ooooh! Другия път ще знам как да го пия Лецитина  - didanka ти постоянно ли го пиеш?

Yuliya2008 честит имен ден на патерици

shhht.secret  - Сок и давам от три дни ( взех и на Hipp морков и ябълка)от как усетих че се запуших, давам и колкото иска, но за ден ми изпива max 50мл

Хайде лек ден че свободното ми време за писане свърши - дребна ми звъни по бебефона Joy

# 223
Да се отчета след днешната консултация- 6800гр. (+100гр) и 70см (+3см), с две думи отглежзам си манекенка, но за мен е важно да е здрава. Доки каза първо да я храня и след това да суче или да суче само сутрин и вечер, но знам от опит че нахраня ли е и след това няма сукане и затова до месец трябва да мина на втория вариант като отпадат сучения ooooh!.

# 224
Юле Честит Имен Ден! Да си жива и здрава и много щастлива!!!

Общи условия

Активация на акаунт