Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 687
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
  • софия
Честит Имен Ден!!!!!!!!!!!!!!!Не е ли на 16., а не днес.Но все пак Ч Е С Т И Т О !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 16:06 от microelena

# 226
Честит имен ден!

# 227
# 228
microelena много сте сладки.
Абе мами от Плевен нямаме ли бе  newsm78

# 229
  • Варна
 smile3558
Днес спах до 11:30...голям кеф да те заместят. Мойта хубостница от 3-4 дни си иска отново млекце през нощта. Добре че тогава обикновено се прибира баща й от работа, че я нахранва и аз нищо не разбирам  Mr. Green Да ама пак си се буди в 7...поне допреди няколко дни хапваше и веднага заспиваше, а сега нъц  Confused
Между другото някъде назад бяхте писали че глутенът се въвежда с овесена каша...да ама аз въведох преди 2 седмици, като взех първата каша на която пишеше че съдържа глутен  ooooh! После като проверих на опаковката, видях че е от овесено, пшенично и оризово брашно. Е взех вече овесена каша, но след дъжд качулка. Та питам, голяма глупост ли съм направила или не е кой знае какво? бих питала в темата за захранването , но ме е срам
Плюс това въпросът ми за сока се оказа излишен, защото се погнуси от него така, както от плодовото пюре  Laughing Sick Смукна 2 глътки, като мислеше, че е вода, после с такова презрение ме погледна, че нямам думи  hahaha Явно ще си го изпия аз сокчето  smile3508

newsm10

# 230
  • София
Юле  bouquet!!! Честит имен ден на петирици!!!
microelena много е сладък!!! Simple Smile
При нас нещо няма подобрение. Сега има ужасно разстройство и незнам от какво Sad, спрях му прахчетата за повръщане. Пишата хич не ми харесва, преди малко я полях с преварена вода, че събира секрет там където има малко отлепено. Че и малко Т има. Намали драстично храната - това е нещо съвсем невероятно за него. Цъфнали и вързали. #Crazy А утре имам РД и хич не ми е до празнуване. А се е научил да лази назад Joy и е толкова смешен милия, незнае как напред да тръгне.  hahaha И като се събуди и веднага скача да сяда или се обръща и тръгва, че и насън ги прави тези работи. Shocked

# 231

Малкото чудо ме събуди,  ooooh! а сега спи.  #Cussing out

Момичета, мерси за пожеланията!  Hug

Алекса и наш Борко първо назад пълзеше.  hahaha
 fingerscrossed Крис да оздравява  Praynig

Вита, аз нещо не схванах идеята защо да махаш кърмене?   newsm78 До годинка кърмата е идеалната храна за бебенцата.  (Поне аз това попрочетох в Интернет.) Thinking Според мен е логично да се търси другаде причина, но това си е мое мнение не искам да ти го натрапвам.  Peace

Гледам че за вода си говорите.  Thinking  Наш Борко вода не пие така че нямам мнение по темата.  Rolling Eyes

# 232
  • Попово
що са ти бе? или си писала а съм пропущила  Embarassed

# 233
  • Бургас
А така приспах момата, сина е на турне в Унгария баща и още не се е прибрал, много ми е добре седнала сън саминка в кухнята с чаша beer3

# 234
Малко се позагубихме
Сега да се отчетем:8700 и 70 см  Embarassed,От вторник си хапва от кухнята,не харесва всичко,има си препочитания детето
Имаме си 2 долни зъбчета.Не може да пълзи,но откри, че може да върви с мама и сега е ...
И още нещо исках да пиша,но ми се е разтопил мозъка от жега

# 235
А така приспах момата, сина е на турне в Унгария баща и още не се е прибрал, много ми е добре седнала сън саминка в кухнята с чаша beer3
добре си си ти,дай Боже всекиму. Да , лецитинът го пия всеки ден по 1 таблетка. е ,чат пат пропускам  Embarassed

# 236
Юле,(на патерички) да ти е живо името, със здраве да си го носиш и с добро да го споменават  smile3525

cheers И аз днес... Татко ни е мнооого на работа тая седмица - излиза в 7ч и се прибира след полунощ. И няма вечер кой една биричка да ми налее, вече пети ден. Та следобед като се поскри слънцето (зад блоковете) седнахме с малък Борис в кварталната кръчма hahaha той яде пюре от ябълка и дъвка бисквити, аз пих биричка и дъвках картофки...  sohappy

Е, изчезвам, че преди да си легна трябва да  prostor и да  1ironing

# 237
И ние се позагубихме. Добре сме, на мъжа ми племениците са на гости и хайманосваме напред назад. Отчет от консултацията на Марти-
точно 10кг. +700гр. и 71см. +4  странно тъкмо беше почнал да наддава нормално по 300-350гр. на месец и сега бам 700 в тия жеги  newsm78 пък и е мноого подвижен
И ние тия дни май ще се похвалим със първо зъбче, но да видим дано не греша.
Днес направихме сефтето на гърнето, голям смях падна, толкова го вардих и чаках и най-накрая без малко да разлеем пишаното, вдигам го от гърнето и малчо да не изтърве и той да види се обръща да дърпа гърнето, по едно време вдигна крачката и се излегна да си гледка рекламите, явно му е удобно.
Май аз съм единствената мама, която живее на морето и бебето не е ходило на плаж, педка изрично каза, че е малък за плаж и тая година да не сме го водили, затова само разходки край плажа на морски въздух и вечер да види морето от близо. Между другото четох статия за морето и бебетата и там пишеше, че е голяма грешка да заведеш бебе на море през уикенда, защото го водиш колкото да го разболееш. Ходело се за поне 10 дни, първите 3 дни разходки край плажа, вторите 3 дни задължително с бяла тениска и преди 10 сутринта или след 16ч. и чак последните 3 дни зелена светлина, по голичко. Също четох , че минималната възраст за плаж била 9 месеца, може да го заведем някъде за малко нооо във Варна абсурд, аз не влизам в тая помия, че детето да плицукам в тая вода. Положението става все по зле с всяка изминала година.
Честито на всички празнуващи   bouquet
Алекс дано бързо оздравеете  Hug

# 238
що са ти бе? или си писала а съм пропущила  Embarassed

Щото ще сме там два-три дни и виках ако има да се видим.Трябва ми и препоръка за хотел.
Намислила съм да ти идваме на гости за час-два Embarassed, тъй де ще минем през Попово на път за Плевен, че най-накрая да видя мома Василена Hug

# 239
Добро утро, момичета!

Снощи гледам е имало алкохолни вечери  или ще го пишем в категория: " Стимулиране на лактацията"!  Mr. Green

Честита месечинка на наборчетата!
smile3508 8 месеца!  newsm44

Алекса,   newsm59  С пожелания за много щастие и сбъднати мечти!

Общи условия

Активация на акаунт