Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 685
  • 288
  •   1
Отговори
# 240
добро утро

Ах биричка си пийвате а.
Алекса- Hug не се притеснявай.И Ивко беше с растройство доста време и от само себе си се оправи.Незнам от какво беше Embarassed
Тофи-не си сама.И налата лекарка каза да не го водя на плаж защото е много малък.По--добре за мен,аз хич необичам да ходя на плаж.Само гледаме и ние.

Вчера правих рибена чорба и отделих и на Ивко ама детето домашно неиска да яде.Ако иска Crossing Arms

Честито на малките порастнали дечица  bouquet

# 241
  • Бургас
Кога мина това време та ми стана детето на 8 месеца, а преди година усещах първите силни приритвания и не знаех че ще имам малка сладка кукла. Да ми е все така лъчезарно на мама момичето, да папка и слушка, по малко да ме прави на луда калинка Mr. Green
Юле честита ви месечинка, да знаеш много си го харесвам аз Борко, ама много сте далечко да ги запознаем децата пък знаеш ли може и да се аресат Heart Eyes

Снощи гледам е имало алкохолни вечери или ще го пишем в категория: " Стимулиране на лактацията"!  Mr. Green

Шъъът това не е битов алкохолизъм, ми грижа се и детето да се почерпи по случай порастването си Joy, какво е това само пюрета и сок който хич не и е по вкуса, друго си е кърмичка с вкус на бира Crazy
Без малко щях да забравя да по черпя

защо тъй стана да пиша в цитата newsm78

# 242
  • София
Добро утро!!!!
Криси ми върти яко номера #Crazy, поне три пъти тази нощ го намерих да спи седнал и превил се. Сега най-новия и любим номер е да се изправя сам. Или се хваща за решетката на леглото, или за каквото добара и хайде хоп на крака. И му е супер готино, гледа си от високо човека Laughing. Направо ме изумява.  Shocked Мисля, че малко овладяхме разстройството, днес ще наблюдавам как е. Дени Криси и преди е имал разстройство и съм го оставяла да мине от само себе си. Но сега му се събра много на куп и въобще не беше безобидно. Търсеше и вода даже, а той въобще не пие, но това е добре, така поне няма да се дехидратира.
Честито на месечинките ни!!! Много бързо ни растат децата!!! Sad
Тофифи нали и ние сме в отбора на 10 килограмовите. Laughing Ама личната лекарка не прави забележка, докато гастроентероложката оня ден му намали количеството храна. Да знаеш, че заради това ми се разболя детето hahaha.
Юле  bouquet!!!
А на мен как ми се ходи на море, въпреки че имам слънчева алергия и не мога да се печа искам да си топна д-то в морето. Дано догодина стигнем до там!!! Laughing
А някой знае ли как са Шопи и Лорчето?
А днес остарявам с още една година.  bowuu

Последна редакция: сб, 18 юли 2009, 09:19 от aleksa_sm

# 243
Алекса, честит празник! Много здраве и късмет!
Честито и на порастващите бебоци и техните мами! Много да се слушкат едни други!

# 244
  • София
Добро утро  smile3507

Честито на порасналите бебоци!!!

Алекса, Честит Рожден Ден!  bdbaloni Пожелавам ти много щастие с любимите хора; много здраве, защото то винаги е необходимо; Крис да те слушка и да папка, а ти да го обичаш много  smile3525

Как се радвам, че си рак и ти  baloni по принцип много си ме кефиш (blush)

# 245
Ехааа, колко много празнуващи има днес!!!

Алекса, честит рожден ден!! Бъди жива и здрава, много щастлива, много обичана!! Весело изкарване на празника и дано Крис бързо се оправи!  Praynig

Юле, честита месечинка на колегата Борис  Hug Да ти е здрав и ящен, да пълзи умерено и да те оставя да си почиваш (особено нощем)  Hug

Мая, честита месечинка на хубавицата Мирелка!! Да ти е жива, здрава и много послушна!!!

Аз днеска чакам една приятелка, на която след 12 дни й е терминът, чака момчнеце, та ще идва днес да й давам разни бебешорски дрешки - голямо ровене ще падне, но поне ще е забавно!!

# 246
Алекс да си жива и здрава и да ви съпътстват мнооого семейни радости   bouquet
Честито на порасналите дечица, да слушкат ама не съвсем много, че иначе не е интересно Simple Smile
Марти вече 3 вечери заспива сам, пу да не му е уроки, и как стана това, давам му млякото и излизам от стаята, снощи си игра сам един час, и после се е завил с една пеленка и е заспал. И предните вечери така играе си и не ме търси, правих си опит като вляза при него и почва да мрънка, да рита. Един път направих грешката да го взема да си играем, викам си сега като не му се спи защо да стои самичък, играхме един час и като му се доспа наистина като го сложих в леглото лелеее какъв рев и писъци. Така че вече си знам, баня, мляко в кревата и никакво вземане на ръце. Тази сутрин пак така заспа, дано да е за постоянно, че като си спомня през какви етапи минахме с това приспиване  ooooh!
Juli 75 писала ли е скоро че ми се губи  newsm78

# 247
Честит рожден ден на Алекс да е жива и здрава   bouquet
Честити месечинки на порасналите бебчета  Hug
Диданка вълнуващо ще е да си разгледаш пак дрешките на малък Момо  Heart Eyes
Аз имам страхотен проблем и не мога да си намеря място вече   newsm45 newsm45 smile3511 снощи Радост е ревала в 3-1 час,значи кучето се научи да я взимам и хем тя не може да спи ,хем аз напоследък.Карам се с мъжа ми,че я разглезва и накрая пак аз стоя по нощите и ту я обръщам,ту вода давам.Направо ми писна вече.Другото което не иска да яде попара,бисквити с мляко,кво ли не й давам и направо нервите не издържат мамчета  smile3515
Извинявам се за поста си,но не мога вече.Лек ден

# 248
  • Варна
Alexa  newsm59 да си здрава, щастлива и много да те слушкат мъжете ти   Laughing
Честити месечинки на Борко и Мирелка!
toffifee и аз не съм водила Габи на плаж, и няма да я заведа тази година, въпреки че редовно чувам дежурното "е що сега няма да го заведеш детето да се порадва"  Mr. Green
didipidi не се отчайвай  spoko Между другото и Габи не иска попара и си изпилих нервите няколко дни да се мъча да й давам, направо до откачане бях стигнала, докато най -накрая реших, че няма смисъл да се мъчим и двете  и спрях. Явно още си иска драгоценното мляко и това е  Joy Да не говорим, че от пюретата яде само тези, в които преобладават тиква и морков и опитите ми да въведа спанак примерно, отидоха в канала...но нищо на тиква ще я караме  Crazy

# 249
Привет, привет,

четох ви, ама не можех да пиша, че съпружието нещо прецака компютъра и кредорът не се появяваше. Така и не се оправи, та се взех лаптопа, че то бива-бива, ама да не можеш да пишеш не се търпи  Mr. Green

Добре де, кат не ядат децата попара, що се мъчите  newsm78 То не е задължително... Попарата си е чист бг специалитет, аз никога не съм я понасяла, между другото, а единия ми брат умираше за попара. Пробвайте друго, все нещо ще се хареса, си мисля. А и друго, Фафи не ядеше почти нищо различно от кърма, ей сватята и сиска са свидетели  Mr. Green А сега, порасна детето, иска си пюретата вече, хапва с апетит и пюрета, и каши, даже закусваме вече с удоволствие. Просто за всичко време трябва, аз лично не насилвам - не съм на състезание  Mr. Green

Сиска, говорейки за количества, бейбикукът не прави много големи количества, а твоят тийн бая хапва  Mr. Green Да не се окаже, че за кратко време си го купила?  Mr. Green

Алекса честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана  Hug

честито и на порасналите бебове, много да слушкат и да не тормозят майките си  Mr. Green

Питам аз, къде изчезна сума народ: Лора, Нанунана, Феъри, и още мнооого други  Thinking

# 250
Алекса Честит Рожден Ден! Жива, здрава, много любов и щастие  Hug И Криско бързо да се оправя  Praynig

Честита месечинка на Борко и Мирелка! Да са живи и здрави, да папкат и слушат милите си мамчета  Hug[/color]

Дидипиди  spoko Малки, малки, но всичко разбират и ни въртят както си искат. И аз бях пред  Banghead тия дни, но сега съм се наела със спокоен и уверен подход да се справя с инатчето и Praynig

Сикрет По принчип пшеницата е най-нкарая във въвеждането на глутеновите храни, но щом Габи не е направила реакция няма какво да се притесняваш. спри предната каша и продължи с овеса  Hug

Лек и усмихнат ден!

# 251
Алекса  newsm59! Много здраве, любов и сбъднати мечти!

Честити месечинки на Борко и Мирелка Hug! Да папкат и да слушат децата!

Дидипиди не си сама и аз почти всекидневно изпадам в състояние като твоето! Днес Али се е събудила в 6,30-7,00 и реши да заспи чак след 13,00часа Shocked,отказа кашата сутринта Close, то беше мрънкане и чудесии ooooh!. И тя не иска да яде попара, вчера и надробих супичка със сухар и такива физиономии на потрес направи(заради сухара) че си умрях от смях hahaha, спанак и ние не ядем, ама какво да се прави имат си децата предпочитание. Нямаш повод да де притесняваш дори и манджи да не яде Радост, нали СЗО препоръчва млякото като основна храна до годинка, а и Радост добре наддаваше ако не се лъжа newsm78. Аз вече гледам Али да яде, а какво тя сама си знае кое е добро за нея.Оставила съм я и да заспива когато си иска. Остави детето само да реши.

newsm78 аз отново съм в шок от едни пюрета, този път на Ганчев. Али ги яде с апетит особено месните. Вчера купувам за пръв път зеленчуково от тази фирма и прибирайки се в къщи започвам да чета съдържанието и прочитам че съдържа сухо мляко newsm78. Днес отивам в магазина, за да го сменя и какво установявам- всички пюрета на Ганчев месни и зеленчукови съдържат сухо мляко #Crazy, а на самата опаковка само на някой от тях отпред пише че са с мляко Close, а отзад съдържанието е със съвсем ситен шрифт.Добре че на Али нищо и няма #Cussing out.

# 252
Мишле, намерих приспособлението за даване на пресни плодове! В ebay.co.uk се казва food feeder without risk of choking, получих го за 2 дни (!) и вчера му направихме премиера с парче диня  Hug !

Ето линк, ако някой се интересува:
http://cgi.ebay.co.uk/MUNCHKIN-FRESH-FOOD-FEEDER-SAFE-NO-RISK-OF … 93%3A1%7C294%3A50

Хубава събота и неделя на вас и бебоците!  Hug

# 253
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, АЛЕКСА, горещи летни страсти и прохладни вечери с любими хора, много усмивки, обич и късмет ти желая! newsm67
Честито и на месечинките, големи да порастнат и да не ядосват мамите си  Mr. Green

didipidi, ако това помага - и аз да се отбележа в клуба на сомнамбулите. Броя дните - на 29-ти заминаваме с мъжо на море за 4 дни и Борис остава при майка ми. Тя сега много философства по телефона, ще я видя като й оставя сърдитото човече, дето напоследък все право иска да стои! ooooh! ... Откачила съм - човекът откри, че може да се стои прав, и вече въобще не ще да седне. Не мога да го оставя никъде - мрънка, реве, иска да го разхождам из къщи, опитва се да се изправя по мебелите, а аз не смея да го оставя и за минута, че въпреки голямото му желание, още има равновесието на пияна кокошка  rotfImao Добре, че днес поне яде. Той е на настроения - един ден яде като змей, на следващия едва го придумвам да си изяде плодовото пюре следобед, нищо друго не иска да близне. А вече нямам и достатъчно кърма само на това да караме... Шантава работа.

vita , аз изобщо не купувам Ганчев. Ако си обръщала внимание, на плодовите им пюрета пише, че са от 3 месеца. А вътре има захар, нишесте(което значи глутен!) и КОНСЕРВАНТИ. Пишат си го на етикета хората без притеснения.

# 254

Това моето чудо направо ...  #Cussing out ooooh! в 6:30 се наспа. #Crazy

Благодаря за пожеланията!  Hug

Мая, честито на момата! Да е много послушна!
Ще си я откраднем като му дойде времето Joy Борко проявява интерес.  Flutter Преди няколко дена така се беше загледал в снимката на аватара.    
И аз да кажа по темата за манджите  Mr. Green всичко ще си хапват децата, но още им е рано.  smile3560

Общи условия

Активация на акаунт