Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 680
  • 288
  •   1
Отговори
# 255
  • софия
ние от 1 седмица сме на кухня.харесва ги супичките и манджите.аз не му дават десертите,че са млечни кремчета и каката си ги похапва.имаме си 2 зъбчета от май месец , а другите не искат да излязат.сега спи дзвяра и аз реших да се включав форума.лека събота и неделя в тази жега................... #Crazy

# 256
  • Бургас
Днес по случай месечинката направихме сефте на падането. До сега милото не беше падало. Направо се проклинам какъв шемет майка съм да я оставя да спи в количката без да я вържа на село в стаята без да я наблюдавам. Бях махнала и сенника, че още по хубаво да падне Crossing Arms. тя се събудила изпълзяла напред и се чу БУМ  Shockedот другата стая и след малко Мрънкане придружено с лек рев, влизам на мига в стаята ВЪОБЩЕ не очаквам че е паднала мисля че се е събудила с рев. поглеждам в количката бебето го няма #Crazy, поглеждам надолу пред количката тя легнала по гръб и ме гледа с едни големи очи Shocked и примрънква жално. Резултата има подутина на главичката, но я наблюдавам весела е играе не реве мисля че първото падане не е било много болезнено за нея.

# 257
Мая, твоята бузанка явно е от по-тихите. моя орева цялото село като се изтърси от леглото. ама и устата си сцепи, та имаше и кръв.. абе ужас, вече навсякъде има колани, решетки, и общо взето е все на земята, за да не падне.

ето нещо смешно за лека нощ : http://vbox7.com/play:d7f84b3b

# 258
Имаме си зъбчееее .....най-после и Марти се озъби, така си и подозирах аз, ама днес окончателно се видя. Иначе не се е подувало, не се е зачервявало и който го видеше казваше, че няма да е скоро, е нъц пък излезе без признаци Simple Smile
Мая аз днес на 2 пъти щях да го изпусна да падне от леглото, хем съм до него, аз знам че няма бебе дето да не е падало, самата аз съм си падала на главата, гонила съм един вестник.
Хайде лека нощ от нас Simple Smile

# 259
hahaha hahaha hahaha

Тофифи, честито зъбче на сладуркото! Все така неусетно да излизат и другите!

# 260

Честит рожден Алекса.Много здраве и щастие и момъкът бързо да оздравява
  Hug

Честито зъбче на Марти.Да излизат все така бързо и да са много здрави и белички.
 newsm09 Малеле каква активност в събота.Личи си, че всички са си вкъщи заради жегите.

# 261
  • София
Момичета от сърце ви благодаря за хубавите пожелания!!!!  bouquet  bouquet  bouquet Hug Hug Hug
Честито зъбче на Марти!!!  bouquet
Диданке много му се изкефих на клипчето!!! Laughing

# 262
  • София
Ето я обещаната торта. Много вкусна стана. Е, имам си някои лични забележки, но гостите останах безмълвни  Embarassed

да ви е сладко. особено на рожденничката . Алекса, честит празник! chef

а за паданията - мисля, че след 1-2 падания и претръпваш. Ида направи сефтето преди около месец от височина 60-70 см. Размина се със солидна цицина на челото. Няколко дена по-късно, през нощта съм я взела в леглото да я кърмя, но съм я сложила от външната страна и съм заспала. Събудих се от нейното падане + уплашен рев. В тъмнината и туко що събудила се, отначало погледнах в кошарата. Гледам - няма я, просдължавам да се взирам в тъмнината - няма я!  newsm78 А тя милата реве в краката ми  #Cussing out Гледам и не мога да повярвам. Отначало реших, че е паднала от кошарата, което е нвъзможно, защото вече я бяхме преместили на най-долното ниво. Та ми трябваше някакво време докато се сетя, че съм я взела при мен в леглото  newsm78  ooooh!
От тогава насам падания от високо не е имала, но пък редовно си удря главата в пода - паркет, докато щурее. Не й е много добра координацията още и туку чувам глух тътен придрожен с рев и протягане на едни малки пухкави ръчички.  Heart Eyes
А днес милата допълзя под стола ми и нещо се заигра с на баща си чехлите. Но в някакъв момент й писна, при което реши, че трябва да се изправи, както си е под стола - е познайте дали не си удари главата поне 5 пъти докато успея да преместя стола и да я измъкна от там. МИлата беше толкова ядосана, че нещо я удря по главичкат,а въобще не можа да се сети, че сама си е виноновна  Heart Eyes baby_neutral Бебешка му работа!

Хайде лека вечер от мен!

# 263
  • Попово
ей здравейте бе Simple Smile
ние сме повече от добре  Sunglasses като изключим разни хидроцелета, бактерии и кашлици  всичко е О'К  Joy
Василената има вече 2 зъбака, като куче нинжа е Simple Smile започна да похапва и месииии до сега пилешко и телешко  Simple Smile
Алекса хепи бърдей ба къзъм  Hug
Илка вмечатлена съм от тортата ти толУз много че утре ще се опитам да правя нещо подобно на добуш... егати как ми потекоха лигите Embarassed
ай с'я чао до скиФ, Утивам с чаветата при тати на селски туризъм Simple Smile

# 264
Илка може ли линк към рецептата, може и на лични да не спамим, ако сте я обсъждали по-назад в темата.

# 265
Илка, тортичката е направо  smile3501
Тофифи, честито ви първо зъбче!! Вчера ми казаха някакво поверие за първото зъбче - който го видел първи, трябвало да отиде да купи на детето нова, бяла дрешка, за да са му бели и здрави всички зъбки  smile3521

# 266
  • София
добро утро

ето е рецептичката:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=12326.msg218066

малко е играчка, но пък обрах точките. става наистина много сладка.

# 267
Илка може ли линк към рецептата, може и на лични да не спамим, ако сте я обсъждали по-назад в темата.
Naughty Ааа, никакви такива  Naughty И без друго не спим през нощта, от снощи като видях снимките и само за тая торта мисля, макар че след последния ми провал малко ме е страх да се пробвам, но...

Докато публикувам, Илка дала линк   bouquet

# 268
Ето да видите как плува Анита цък

# 269
  • Бургас
_ilka_ тортата изглежда доста вкусна, колкото пъти я гледам толкова пъти лигите ми текат. От къде това свободно време за този лукс при мен, като моя каприз непрекъснато иска да я нося или най малкото да съм до нея.

tsvetkova_elica  - страшна плувкиня си имаш Hug

Ние днес бяхме на плаж с малката, сега установих че съм я изпържила, ама майка и наистина не бива, намазах и цялото тяло пък бузите и челото забравих и сега леко червенеят. Не е спала днес ама хич на плажа се опитах да я приспя на цица, но едно псе като се разлаяло развали работа,пък май и циците ми са пресъхнали, а тя без тях не заспива сега съм я оставила с една залъгалка в кошарата, ма то глупавото не знае какво да я прави, ей я на тропа по кошарата с нея, май ще се наложи да давам мамината залъгалка Mr. Green
Блазе му на мъжо легна да си почива след плажа пък аз , кога ли ще се наспя като хората  Confused

Общи условия

Активация на акаунт