Ноемврийския бебок, ръмжи като мечок!

• 11 680
  • 288
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Ето да видите как плува Анита цък

smile3532 smile3532 smile3532   страшна сладурана  Heart Eyes

# 271
Здравейте!
Аз пак със закъснение - честит рожден ден на Алекса!
Ели, Анитка е направо рибоче! Ако я пуснеш - токувиж заплувала наистина.
Шамс, подкрепям те за попарата. Аз един път дадох, не му хареса и повече не го мъчих детето. Закуската ни все още е кърма, а за следобедна - пюренца или кашички. Тях ги хапва с удоволствие. Но за количеството моето "тийнейджърче" повече от 130гр. трудно изяжда. Като четох из форумите, майките казват, че са ползвали бейбикук-а до 2-годишна възраст, така че мисля, че ще ми свърши работа. Ти можеш да дадеш едно рамо с интересни рецепти.  chef
Не знам какво му става последните два-три дни на Влади, но взе да спи по 30-40 мин. само. Преди правеше 3 съня за по час и половина, дори два часа, а сега... Дано да е период някакъв. Може да е от зъбите, защото сега му избиват горните.
Между другото на едно детенце от квартала, което е на 1 год. първите зъбки, които му порастват в момента са горните кучешки. Майка му казва, че е като вампирче, но на мен ми е много сладичка така. Grinning

# 272
Анита закусва вече и кус-кус.От този бебешкия на Плазмон.В интерес на истината не знам кое му е бебешкото, но й харесва.Аз й правя винаги по-малки порции и след това я слагам да си цока колкото иска.Средата на август мисля да я записвам на кухня, но пак ще й давам да си суче наволя.
За плуването-цялата фамилия сме плувци, няма как и тя да не е.Много й харесва, а като я извадя от водата и започва да се сърди  Laughing
Наистина много мами се загубиха дано всички са добре.

# 273
Ели страхотна е Анита - хи хи хи - айде да ви водим на плаж бе - вие сте кат нас - родени жаби.  hahaha

# 274
Ели страхотна е Анита - хи хи хи - айде да ви водим на плаж бе - вие сте кат нас - родени жаби.  hahaha

Абе не знам кой кого ще води. Wink
Утре сутрин пристигат моите родители и големият ми племенник.Е, те са вече родени по гьоловете и най-вероятно ще сме всеки ден на плаж.

# 275
  • Попово
  smile3532

# 276
Добро утро, момичета! Днес Али става на осем месеца! За нейно здраве ви черпя с една закуска:

Днес сме на кухня, стискайте палци да и хареса и похапва добре!

# 277
Гледам не сте пили кафенце Simple Smile

# 278
  • София
не мога да се въздържа: Денчо, сега се загледах в снимките в подписа ти - Мара е страхотна с тези опашчици  Heart Eyes

Лека седмица на всички.
Аз се чувствам точно както е на картинката на Пепето   smile3511
Отивам да гладя, че от 10 дни все се скатавам и само най-належащото минава под ютията  smile3507

П.С. Днес било Илинден!

за мое здраве  Embarassed

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 11:33 от _ilka_

# 279
  • София
Илка  да ти е живо и здраво името ! Много здраве, късмет и да те обичат

# 280
Баси толкова разочарована останах от нашата детска кухня, че повече от това няма и накъде Sad. Менюто беше следното: супа пиле- само фиде и три морковчета, пилето въобще липсваше, нито картофче, нито застройка, абе червена подсладена водичка със фиде Close;  сиренова каша- същата работа рядка като вода каша без сирене Close, кисел- него поне го биваше. Смятам да видя и другите дни какво ще предложат и смятам да вдигна скандал #2gunfire и да предложа тема за статия в местния вестник. Защо си мълчат другите майки не знам #Cussing out.

Илка честит имен ден!    bouquet  Много здраве и любов! (всички останало се купува)

Последна редакция: пн, 20 юли 2009, 15:22 от vita

# 281
  • софия
 честито на всички празнуващи............ bouquet

# 282
  • София
Честит имен ден на празнуващите!   bouquet

Днес за пореден път обикаляхме за обувки за Косето и пак не намерихме.  Tired Дайте идея откъде може да му купим освен от Колев и Колев  Rolling Eyes Имаме едни буйки оттам и за нищо не стават.

# 283
привет и от нас!най накрая имаме интернет.Пропуснах много ,но тепърва ще се връщам да чета.Ние сме добре реззултат от последната консултация е +800грама #Shockedи 2 сантиметра.Миналия месец нищо не беше качил а сега .....имахме страшно упорит обрив по вратлето от потенето ,но слава богу вече мина.Лекуваме го вече 3 месеца Sadвече седим сами,говорим постоянно тате,тататата,деде даже като се ядоса маха с ръце и ме се кара юнака много е смешен hahahaхапва си добре супи,кремчета от кухнята засега сме много доволни от нея.Започна да с е изправя и стои така изправен и се кефии,а ние най много се кефим.Честито на всички празнуващи днес и на всички досега който съм пропуснала.Сега се връщам да чета че много съм изпуснала smile3529

# 284
Честит имен ден на всички моми и юнаци (Илка Hug)
и много мерси за Марчето  bouquet
Вита коя е таз кухня и къде? Как не ги е срам тези бе #Cussing out Нали за деца готвят - заслужават да им пратиш една проверка - да видим спазват ли задължителните норми в приготвянето на храна за деца до 1,5 години!!!!!!!  Аман.......

Иве -  http://www.next.co.uk/shopping/children/boysshoes/2/5

Отивам да се просна до Марчето, че ще се мре Crazy

Общи условия

Активация на акаунт