За отслабването имам план - чета и изпълнявам напътствията на Дюкан - 199

• 19 645
  • 469
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, здравейте,

мога ли да си готвя супа от булъона в който е вряло пилето, че  ми се вижда май малко мазничко. Намерих плодови млека с 0,1% масленост, но след като изядох едно видях, че е със захар. Надявам се да не се отрази на кантара утре.

Иначе в петък става месец с режима и до днес съм минус само 5. Малко ли е, много ли е как мислите?

Приятна вечер на всички и лека нощ.

П.П. Какво ще кажете за безалкохолната бира, не и знам състава, но след като няма алкохол- може ли по малко във втора?

# 391
  • Бургас
Момичета, здравейте,

мога ли да си готвя супа от булъона в който е вряло пилето, че  ми се вижда май малко мазничко. Намерих плодови млека с 0,1% масленост, но след като изядох едно видях, че е със захар. Надявам се да не се отрази на кантара утре.

Иначе в петък става месец с режима и до днес съм минус само 5. Малко ли е, много ли е как мислите?

Приятна вечер на всички и лека нощ.

П.П. Какво ще кажете за безалкохолната бира, не и знам състава, но след като няма алкохол- може ли по малко във втора?
За бульона,мисля че няма проблем.
Млякото не го повтаряй и няма проблем.
5 килкограма не са малко,а колко имаш да сваляш?
Бира не може,никаква. Hug

# 392
Нелка, Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet

И честито на всички, които имат поводи да празнуват!
Heart Eyes

Момичета споделете за 1 седмица сваля ли се кг?
Вие 1 кг средно за колко дни сваляте? Или за 1 месец колко кг сваляте?
Че аз нещо като не съм мръднала ве4е седмица и не ми действа стимулиращо?

Зорита,чаках те днеска на скайп да си говорим за силата на подсъзнанието ама .... Heart Eyes
Ама вместо на скайп- защо не си поговорим всички тук. Споделете, please! И аз се интересувам! И се опитвам да практикувам!

И каква е рецептата за тричавия хляб, който по надолу прочетох?

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 02:11 от sneji20

# 393
  • София :(
         Добро утро  Hug

Моя Кантарски тази сутрин ме зарадва -1.5 кг. Ха сега, де! А ма да не решите, че се оплаквам  hahaha
          Момичета, тъкмо сега си мислех, мъчат ли ви жегите това лято? Защото през зимата много се оплакваха, че им е вечно студено, а на мен ми беше добре, но сега ми прави впечатление, че високите температури не ми пречат както минали години. Дали не е "екстра" от режима ... newsm78
          Красив, усмихнат и режимен ден ви пожелавам  Hug Hug Hug

# 394
Добро утро сладички
Благодаря на всички за милите думи ОБИЧАМ ВИ

Нелка, Честит Рожден Ден и от мен!   bouquet  bouquet  bouquet
 mimensita ---Благодаря ти за кафето и екстри Скъпа и на мен ми е вечно студено откакто съм на режима .Лятото добре  ,ама идва зима.
Тръгвам на разходка  в гората после ще пиша Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 395
Добро утро,
Днес кантара показа 57.6. Цикъла започва да си заминава и с него и задържаната вода. Е не е като да видя 57, ама пак съм доволна.
Вчера, влизам в магазина да купя Количка за мене и за мъжа ми (отделно, че той ако няма захар не я пие), ама имаше само Пепси и взимам аз едно пепси лайт и едно пепси макс, прибирам се вкъщи и започвам да чета етикетите. Оказа се че пепси макс също е без захар и има 0.3ксал на чаша. Останах  #Crazy, на мъжо не казах, сега си мисли, че пие пепси със захар Joy. Ще сравня вкусовете да видя има ли изобщо някаква разлика или от един маркуч ги наливат всички.

Честито на всички които си имат поводи
Лек и отслабващ ден  Hug

# 396
sneji20, може да свалиш, може и да не свалиш в тази 1 седмица  Peace. Има момичета, които задържат и по 1 месец. Всичко е индивидуално. По принцип, средно на 10 дни се сваля 1 кг. Търпение, режимност и ще свалиш  Hug

П.П. Вчера си купих трици. Вече в друга опаковка, че и с шанс да спечелиш книгата  Simple Smile. http://media.snimka.bg/3651/013557092-big.jpg Още не съм ги отворила, току виж съм спечелила книгата  Mr. Green

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 07:50 от aynur

# 397
Добро утро и от мен Simple Smile Не съм се вясвала 2 дена, но нещо ме налегна доста работа и все не мога да намеря време да пиша. Вчера ми беше трети ударен ден - уж последен, но се чудя дали да не направя още един. Не съм се теглила(нямам кантарче), но мерките ми не са мръднали освен на бедрото 0,5см, но мисял, че от антицелулитните процедури по-скоро. Да ви се похваля, че тези процедури наистина добре ми се отразяват на целулита. Вчера ми беше 5тата процедура, а видимо ми е намалял.

Цитат на: tonnny_bg в Вторник, 14 Юли 2009, 23:17
Цитат
Зорита,чаках те днеска на скайп да си говорим за силата на подсъзнанието ама .... Love
Ама вместо на скайп- защо не си поговорим всички тук.
Споделете, please! И аз се интересувам! И се опитвам да практикувам!

И мен ме интересува темата Simple Smile Така, че, пишете да се включа, ако може.

Поздравче: http://www.youtube.com/watch?v=aa11SXvdD9M&feature=player_embedded

Лек и усмихнат ден на всички!

# 398
Здравейте!  Laughing
Мименситка, благодаря за кафето и закуската. Сега като каза, се замислих и наистина не ми пречи жегата. Обаче малко да се захлади и направо ме втриса.
Ники, на теб колкото и пъти да ти кажа, че си страхотна, все няма да е достатъчно!  Hug Наистина като махнеш чекмедженцето и ще си супер и готова за трета. Браво на теб!   bouquet
Гушкам всички, на които това не им е неприятно, желая ви хубав ден!  Hug

# 399
Здравейте, да попитам изварата режимна ли е за ударния период понеже продават и обезмаслена,но самата извара по принцип се води ,че си е безмаслена?

# 400
Здравейте, да попитам изварата режимна ли е за ударния период понеже продават и обезмаслена,но самата извара по принцип се води ,че си е безмаслена?
Режимна е, да  Peace

# 401
ДобрЮтроооо  Hug Hug Hug Hug Hug

Тука съъъъм....Добре съм вече.Благодаря на всички,дето се бяхте загрижили за мене  Mr. Green
Имам малък плюс тия дни,но чакам МЦ,та не се впечатлявам особено.,..Неприятно е чувството на подутост обаче...
Иначе си хапвам от всичко позволено вече....Кантара не реагира особено както в началото hahaha

Днес съм на печено пиле,а вечерта на риба със салата...

# 402
Здравейте на всички и успешен ден Simple Smile Ще продължаваме с третата фаза,мъжът ми малко се поуспокои след вашете отговори вчера,така че БЛАГОДАРЯ ВИ! Днес мисля да направя гала вечеря и отново започвам да се чудя какво точно е позволено Embarassed Може ли да му направя една шопска салата /ама както си трябва - със сирене,зехтин,оцет/ плюс мусака /от тази която съм готвила за себе си /т.е. не по режима/. Или може би ще прекалим по този начин с галата Thinking.......... Моля за отговори Simple Smile

# 403
Добро утро!!!!
Аз снощи изтървах прасето Tired....обухайте ме сега.
Ама значи,забелязала съм....ако изляза в търгосвкия и се покефя че вече влизам в по малки номера..или въобще почна ли да се чувствам прекалено добре...и хоп веднага онуй отвътре почва да квичи #2gunfire за нещо сладко.Или тялото ми си я иска тая пуста захар....или незнам вече ooooh!.Тъкмо нещата тръгнаха много надобре,и очаквах 57 др седмица..сега забрави....ама за такъв голям бой съм #Cussing out...Абе падне ли ми пердето никой не може ме спре бе.Казала съм на мъжо,видиш ли ме така...пробвай да ме гушкаш..или нещо Heart Eyes...да ми привлечеш вниманието...ама в тоз момент салами Mr. Green не ме интересуват...-ЗАХАР  и пак ЗАХАР. #2gunfire #2gunfire

# 404
Добро утро, момичета Hug!
Благодаря на Gardenia, gachoni, mihi, nikolincheto, Nyala, tanyatais, happysmile, mmmshuhy, Miss Marple, Mira1919, Elence, k_savova, pink85, Мимиии, Филюдка, denicaaa, dj100, talyyy, svetlat, mimensita! Гуш за всички ви и за другите, които пропускам...
Вие спокойно може да си ме натупате с тигана, понеже съм поредната дънеща се третофазничка, получих си наказанието днес от кантара, сдухах се и днес съм на П. Моите П дни са в сряда и дано утре четвъртъкът ми е по-добър! Защо сама се саботирам, не знам. Третата ми е като ръб, по който вървя и се опитвам да не се подхлъзна и да падна и сякаш затова направо падам, за да е сигурно...Каша ми е в главата...
Лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт