ЖЕНАТА ЗОДИЯ РИБИ - 8

• 20 788
  • 445
  •   1
Отговори
# 150
  • Кърджали
Ляляляляляляля
Да отчета, че и аз съм тук. Боря се с мързела си, та да взема да пооправя бойното поле дето е в къщи. Мързелувам си и си слушам музика.

# 151
  • в страната на абсурдите
сандра лекичко,да не се претовариш!трябва да пазиш бебока!11 дена ли ти остават? preggo

# 152
  • Кърджали
Да, 11 дена.. леле че то не останало....
Не че и малкото маймунче дава признаци, че му се излиза. Както се шегувахме снощи, явно чака по - хладно време, за да се появи. Да не е будала, да излиза в тая жега.

# 153
Добро утро, калпазанки! Mr. Green Hug Heart Eyes
Аз ли съм най-ранобудна днес!? Crazy
....
Такааааа, имам едно съществено предложение!
Понеже много се отнесохме в словоблудстването, да вземем поне да се върнем на нещо по-задълбаващо и разчитащо /да се разбира разконспириращо, моля/ тайните, поантите и прочие интересности, които се крият във всеки един дом в нашите карти.... А сега, споделете, занимава ли ви се!? Mr. Green
Намерих нещо и се зачетох. После ще ви го пратя по скайпа... Та ми се прищя да започна да разглеждам всеки един дом в наталната ми карта по-задълбочено, а не както досега повърностно, с по едно, две изречения , и то твърде обобщаващи и съответно твърде мъгляви за мен като цяло.  Blush
Сега чета, не че всичко възприемам от първий раз, ама правя опити...... Crazy Whistling
Хайде, излюпвайте се!!!!!!!
Веднагически! Naughty

П.П. Давам и кратко цитатче от четивото.....:

".......От приведените по-горе разсъждения може да се направи извод, че планетите във водни домове имат мощно влияние върху фините нива на съществувание. Затова тяхното влияние не винаги е очевидно и лесно за интерпретиране. Според моят опит, 4-и, 8-и и 12-и домове са най-трудни за интерпретиране в  рождената карта, понеже никога не знаеш на кое ниво се проявяват тези енергии. Например, Сатурн в който и да е воден дом може да посочи суровост на дълбоките нива, на подсъзнателно съпротивление на емоционалното изразява-не. В някои случаи това е очевидна страхливост, затворена в себе си личност или силно чувство за вина, задължения или обобщена емоционална тежест, насищаща съзнанието на индивида. Но понякога тези хора притежават огромна дълбочина и разбиране на окултните или подсъзнателни сили; например, Зигмунд Фройд, Вивиян Робсън, Ани Безант, всички  имат Сатурн в 12-и дом.
          Няколко други кратки примери за планети във водните домове ще дадат по-пълно впечатление за онова, което казах. С Луна в тези домове, чувството на личността за вът-решна увереност или емоционална подкрепа може да бъде смътно или подсъзнателно. Сле-дователно, обикновено е крайно необходимо чувство за ред, за да поддържа чувството за увереност, ето, вероятно, защо толкова много астролози имат Луна в тези домове. Изглеж-да, те намират подкрепа и чувство за ред, което им е нужно за такива занимания. С  Мерку-рий във водни домове по-скоро интуицията, отколкото строгата логика е ключов фактор за начина на действие на разума. Възприятието и общуването обикновено са объркани, но – друг път – крайно фини и изострени. Разумът естествено се стреми  към дълбоко мислене и – въпреки натрапчивите начини на мислене да присъствуват – обикновено съществува и та-лант за окултни, психични или духовни занимания или писмена работа. С Марс във водни домове личността обикновено е управлявана от сили извън нейният контрол, и нейните най-силни стремежи може да нямат лесно определим характер и цел. Това може да доведе до точка на обсебване, както при Винсент ван Гог, който има Марс в 12-и дом или личността може да насочва страстите си в енергична борба за онези, които са в беда или против собст-вените си негативни тенденции. Този последен подход може да я доведе до твърде голяма строгост към себе си, но това не отрича, че Марс във водни домове може да бъде ефективен стимул за себеразвитие. 
          Венера във водни домове показва, че личността не може да намери емоционално удовлетворение в която и да е обикновена, повърхностна дейност или във взаимоотношени-ята, този факт силно е оплакван от някои автори астролози. Все пак, именно този факт може да доведе личността до по-плодотворно изследване на своя вътрешен живот или насочване на своята енергия към духовни цели, като средство за постигане на емоционално удовлет-ворение. На такава личност й е необходимо време за усамотение, за да изследва вътрешният си свят. С Юпитер във водните домове религиозните нужди могат да бъдат удовлетворени само с настройка към по-дълбоките жизнени сили. Обикновено тук присъствува вътрешно благородство на духа, което поддържа личността в трудни времена и й дава вдъхновение, когато всичко на повърхността на живота изглежда мрачно. Наличието на която и да е от  транс-сатурновите планети във водните домове обикновено посочва изразена психична чув-ствителност и/или забележимо активни, подсъзнателни сили.
.........."
 Crazy

# 154
Добро утро Hug
Чух те в съня си и се излюпих веднага Mr. Green
Казвай какви ще ги творим.

# 155
Добро утро Hug
Чух те в съня си и се излюпих веднага Mr. Green
Казвай какви ще ги творим.
Прочете ли по-горе, слънце мое!?  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Хрумна ми, че можем да разглеждаме дом по дом.. Mr. Green

"         

Астрология, основана на разглежданите планетни конфигурации, се занимава със следните видове персонална трансформация:
Слънце:           
                Трансформация на индивидуалността и форма на изразяване на
                творческата енергия.                                         

Луна:               
                Трансформация на самочувствието и доколко личността се чувст-
                ва комфортно със себе си.                     

Меркурий:       
                Трансформация на начина на мислене и възприятия и начинът, по
                който личността изразява интелекта си.

Венера:             
                Трансформация на емоционалните ценности и методът на изразя-
                ване и разбиране на нуждата от близост.

Марс:               
                Трансформация на способността личността да утвърди своята воля
                и да знае какво действително иска.

Юпитер:           
                Трансформация на убежденията, стремежите и дългосрочните
                планове за бъдещето – обещаващи някакъв вид подобрение.

Сатурн:             
                Трансформация на амбициите на личността, приоритетите
                и работната структура.

Уран:                 
                Трансформация на чувството за свобода, индивидуалното
                предназначение и персоналната уникалност.

Нептун:             
                Трансформация на духовните и/или социални идеали на
                личността.

Плутон:             
                Трансформация на използуването на вътрешните сили и
                ресурси, особено разумът и силата на волята.

Thinking Thinking Thinking

Последна редакция: вт, 21 юли 2009, 08:52 от luna

# 156
Картата ми е пред мен newsm78
Сега се опитвам да смеля информацията Crazy трудничко е Rolling Eyes

# 157
здравейте рибчета.как сти милички?аз пак имам много нервина работа и в личен план и незнам...,вече ми омръзна от доста неща.затова се губя по трасето. Sadхубавата мисъл ,която ме крепи е,че ще видя тази година пак морето и мисля да се отдам на тотал почивка.на пук на всичко. #Cussing out
луне,хубава идея даваш.ще се опитам да вляза в ритам и аз.

# 158
Иве, нервите ги имам и аз. Тюх, да му се не види! Обземат ме за един, два дни най-много, ама яко ме трескат по кратуната. Crazy Ще ти мине.  Hug Heart Eyes

# 159
знам Луне,всеки има проблеми и проблемчета. просто искам да се поокопитя малко,че да не мрънкам тука в теичката ни.чуствам се изхабена. Crazy

# 160
знам Луне,всеки има проблеми и проблемчета. просто искам да се поокопитя малко,че да не мрънкам тука в теичката ни.чуствам се изхабена. Crazy
Оня ден така мрънках на Нур... Цял ден.  Blush Rolling Eyes Crazy
Прекрасно те разбирам. Напоследък и аз се чувствам така - изтощена, без сили на моменти и с опънати като ластик нерви.... абе, струна! Close
Помрънкай, ако това ще те облекчи, па може и за глупости да мяцаш малко. От туй никой още не е умрял.
 Wink Hug

# 161
ох нур,тя милата май доста хора слуша да й се оплакват.душици сме си ние рибите.и аз така слушам като ми се оплакват и знам,че олеква.та ,хубаво си е да има на кого да си кажеш болежките.
ох,не знам,много интензивно лято имам тая година. ooooh!
и на теб не ти е лесно Луне.с тези две дечица непрекъснато с теб,свободно време няма за нищо.абе,живот ли е да го опишеш.и моето по цял ден е с мен на работа.моля се само да не роптаят колегите заради това. Rolling Eyes

# 162
  • Burgas, Bulgaria
от днес имам НЕТ и ВИ пиша от моя дом  Mr. Green

# 163
от днес имам НЕТ и ВИ пиша от моя дом  Mr. Green

Ееееейййцццц, наччииииииииииии  newsm47 Добре си ни дошла (завърнала) тогава  newsm10

# 164
  • Burgas, Bulgaria
мерсаж, готвя  Rolling Eyes после като звяра легне ще пиша

Общи условия

Активация на акаунт