ЖЕНАТА ЗОДИЯ РИБИ - 8

• 20 789
  • 445
  •   1
Отговори
# 165
  • в страната на абсурдите
добро утро!как сте момичета?

# 166
от днес имам НЕТ и ВИ пиша от моя дом  Mr. Green
Ха, здрасти! Mr. Green
Добро утро и от мен, Нели!
А да попитам, останалите, дето се записах, нямат време или не искат да пишат!? Thinking newsm78

# 167
  • Burgas, Bulgaria
къде не пишат,при нас ли  newsm78
уф май спя още.

# 168
къде не пишат,при нас ли  newsm78
уф май спя още.
Да, има момичета, които не пишат вече тук.... Thinking
А дали пишат във форума, не знам.

# 169
  • Burgas, Bulgaria
ами лято е може и пък да плуват из не4ии морета  Mr. Green

# 170
добро утро.как сте?
ааа Лунка,аз съм тук.и не исля да ви напускам. Naughtyама верно,кои пишеме само тук?уж много желаещи пък.....

# 171
Добро утро Flutter
Който го няма да се връща вИднага Naughty
Как сте рибчета Crazy

# 172
  • Burgas, Bulgaria
на мен ми е ску4но, мисля за надомна работа,4е ми обещаха от един хотел да запо4на от септември при тях.Лошото е 4е до тогава какво ще правя,а и мъжо ги сакратиха целия офис и сега работата дето я върши е супер непостоянна.С две думи-трябва ми работа  Embarassed
има някакъв сайт СМС трябва да пратя ама дали е истина  newsm78

# 173
на мен ми е ску4но, мисля за надомна работа,4е ми обещаха от един хотел да запо4на от септември при тях.Лошото е 4е до тогава какво ще правя,а и мъжо ги сакратиха целия офис и сега работата дето я върши е супер непостоянна.С две думи-трябва ми работа  Embarassed
има някакъв сайт СМС трябва да пратя ама дали е истина  newsm78
Кажи, за какво иде реч! Да разучим.... Да не е уловка само за платени ес ем еси!?
 Hug

# 174
# 175
оооооооо Дани,къде си бе мила?как си?
хора,в събота със скорпито имаме годишнина от сватбата.правиме 11години и се чудех какво да правиме,дали да ходиме някъде ,ама нещо нищо не измислих. Sadкак само си минаха годините. Simple Smileсмея да твърдя,че не съм ги усетила и са ми минали  без сътресения.говоря за лични сътресения м/у нас двамата.живота си показа,че явно сме добра комбинация.
смятате ли ,че като риби,и поради факта ,че даваме всичко от себе си за човека до себе си,времетраенето на връзката повече зависи от нас?от търпението ни?от себе отдаването и компромисите?не знам дали ме разбрахте.т.е. има ли връзка м/у зодиите и дългогодишните връзки?

# 176
Ау, тия искат да ис платиш, че после да гледаш.... А дали има нещо свястно вътре, спорен въпрос.  Naughty
Иве, ние наесен ща правим 10 години брак. Все едно вчера беше сватбата. Tired
Да сте живи и здрави! И още много по 11 да навъртите заедно!   bouquet
Зависи винаги от двете страни....
И аз правя компромиси заради него и той заради мен. Добре че е по-добър, де, инак аз малко проклета си падам.... Удовлетворението е важно. Ако само единият прави компромисите, се натрупва едно огорчение в него, тъй ми се чини...  newsm78 Ако и двамата се стремят да се срещнат някъде в една точка, да извървят пътя към другия, е в пъти по-лесно. Не тежи така. Нямаш бреме на гърба си, а другар, на чието рамо знаеш, че може да се опреш.... Колкото и клиширано да звучи, така си е за мен.  Peace

# 177
  • Burgas, Bulgaria
аз мисля 4е вси4ко е въпрос на компромиси и търпение....НО ако 4овека си заслужава,ина4е си е мъ4ение.
не съм сигурна дали зодиите са определящи защото всяко правило си има изклю4ение......

а на вас -спокоен живот с много трепет ВИ желая   bouquet  bouquet  bouquet

# 178
благодаря ви момичета.  bouquet
да,и аз мисля,че и двамата трябва да имат желание за една просперираща здрава връзка.и че двама души трябва да гледат в една посока,не саво да вървят ведна посока и да гледат на страни.но мисълта ми беше,т.е. неща като статистика на кои зодии повече им върви във връзките и съответно по-дългодишни връзки?

# 179
Статистиката не я знам.
Ама винаги има изключения, защото факторите, определящи стабилността и продължителността на връзката, не са само зодията  или нещо подобно, ами възпитание, нагласи, чувства, желание за себеотдаване във връзката, общи стремежи в името на семейството, подкрепа, готовност да дадеш, а не да правиш размяна /пазар/ на чувства и опора... и ред други, които не се сещам в момента....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт