VICHY

• 91 294
  • 447
  •   1
Отговори
# 180
  • София
значи взимам си назад думите за фон дю тена Нормадерм.Аз бях ползвала крема и реших че фон дю тена ще е със същия кир ефект,но не стана така.Много хубава покривност и много хубава текстура,абе това май ще ми е фон дю тена.Не си намерих обаче цвят,но те и тестерите бяха изпосвършили.Дано имат в по светлите нюанси.Иначе тоя новия хич не ми харесва,нито като цветове нито текстура,нито покривност.

# 181

Амра,според мен не би трябвало да запушва порите,говоря за този на Виши,много е лек и приятен.За Арт деко също мога да кажа че не запушва порите,точно обратното забелязах,че от както го ползвам се подобри състоянието на кожата ми,а аз се гримирам абсолютно всеки ден дори и събота и неделя понякога не правя почивки,сестра ми също го ползва и при нея не запушва порите.

bouquet Благодаря ти Simple Smile Аз съм решила да пробвам фдт на Revlon Color stay, защото много го хвалят, но ако не ми хареса ще си взема на Art Deco, защото ми се струва, че ревлонския ще е доста тежък и едва ли ще го понеса Rolling Eyes

# 182
Амра,според мен не би трябвало да запушва порите,говоря за този на Виши,много е лек и приятен.За Арт деко също мога да кажа че не запушва порите,точно обратното забелязах,че от както го ползвам се подобри състоянието на кожата ми,а аз се гримирам абсолютно всеки ден дори и събота и неделя понякога не правя почивки,сестра ми също го ползва и при нея не запушва порите.

Сега искам да споделя мнението си за фон дьо тена на Ла Рош,да ви  кажа много съм впечатлена от него,има течна консистенция,много е лек и същевременно е доста покривен,но без ефект маска,хубавото при него е,че може да се сложи малко количество и да стои много естествено,може да се сложи и повече,като въобще не изглежда напластено или изкуствено,според мен може да се използва и като коректор,има полу матов ефект.
Много добър продукт според мен и много икономичен,определено това ще е следващата ми покупка!
Още едно преимущество на фон дьо тена е че е със SPF20.
как е името на този на ла рош и цена ако знаеш ) ?   bouquet
казва се Toleriane и мисля,че е около 35лв

# 183
  • София
Аз си купих новото ФДТче, преди го ползвах също, но беше с оранжева капачка и без помпичка. Момичето в аптеката каза, че е същия новия, просто в друга опаковка. Не откривам и аз особена разлика. Rolling Eyes

Доволна съм много, не запушва порите, не дразни, нежен и лек е. Както сега е и с помпичка- нямам забележка. Peace

Ползвам и Акуалия термал кремче- 3та опаковка. Много ми харесжа, ползвам лайт версия. Имам и подхранваща маска, която е също хубава, но като цяло не обичам маски.
Измиващия гел-пяна от серията с розите е също добър. Млякото 3 в 1 е супер.

Само Нормадерм серията е гадничка  Laughing

# 184
здравейте на всички красиви мами!искам да попитам някой полэвал ли е виши-лифтактив ФДТ с лифтинг ефект,ИМА ЛИ   доволни от него?

# 185

Сега искам да споделя мнението си за фон дьо тена на Ла Рош,да ви  кажа много съм впечатлена от него,има течна консистенция,много е лек и същевременно е доста покривен,но без ефект маска,хубавото при него е,че може да се сложи малко количество и да стои много естествено,може да се сложи и повече,като въобще не изглежда напластено или изкуствено,според мен може да се използва и като коректор,има полу матов ефект.
Много добър продукт според мен и много икономичен,определено това ще е следващата ми покупка!
Още едно преимущество на фон дьо тена е че е със SPF20.
как е името на този на ла рош и цена ако знаеш ) ?   bouquet
казва се Toleriane и мисля,че е около 35лв
бЛАГОДАРЯ  bouquet

# 186
  • в реалността
Здравейте момичета, имам огромно желание да пробвам козметиката на виши, и чета тук из темите за различни промоции,ако някой може да ми каже къде в Русе, мога да намеря всички продукти на марката и да видя актуалните промоции ще съм безкрайно благодарна.

# 187
  • София
Аз съм ползвала измиващ гел от серията Норма дерм и кремчето - доволна съм. За фондьотена зная от моя приятелка, че е добър.

# 188
  • София
Пробвах тестер от фон дьо тен Нормадерм и мнооого ми хареса. Не е прекалено матиращ, както очаквах, и слава богу защото на мен не ми допадата такива, но въпреки това не лъснах цял ден и стои много естествено.  Heart Eyes

# 189
  • София
Пробвах тестер от фон дьо тен Нормадерм и мнооого ми хареса. Не е прекалено матиращ, както очаквах, и слава богу защото на мен не ми допадата такива, но въпреки това не лъснах цял ден и стои много естествено.  Heart Eyes
къде го пробва?Питам з-то не навсякъде имат пълната цветова гама и много ме дразни това.Искам да пробвам най светлото,ама уви все го няма,нито тестер нито наличност.Къде им зареждат цялата цветова гама?

# 190
  • София
В списание Joy имаше мостра номер 25.  Peace

# 191
здравейте видяхте ли новата промоция на виши фдт за 27 лв+подарък ексфолиант за лице норма дерм

# 192
  • София
 ShockedНе! Къде? Laughing

# 193
здравейте видяхте ли новата промоция на виши фдт за 27 лв+подарък ексфолиант за лице норма дерм
къде има промоция и хубав ли е този ексфолиан?
за кой фон дьо тен става въпрос?

# 194
  • София
Аз пробвах мостра на новия фдт на Виши (не си спомням името, но май не беше Нормадерм  Embarassed ), но някак си ми стоеше мазно на лицето, лъскаше... Бях много навита да си го взема, но усещането не ми допадна.

Общи условия

Активация на акаунт