МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 12, чуй я, виж я ,наслади й се

• 17 501
  • 422
  •   1
Отговори
# 150
  • Атлантис, Галактика Пегас
тази Афифе...  Twisted Evil

# 151
  • Варна
ама Ламия и тя много смотана, не може ли да и затвори устата като и каже, да бебето е от него
оная щеше да хлъцне и да и се моли даже да не казва

# 152
  • Благоевград
Тази патица Афифе, направо ми иде да я убия  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Гаднярка такава, как не я е срам  #2gunfire

# 153
  • 221B Baker Street
Цитат
еее,и на Афифето й порасна работата вече  bowuu

Twisted Evil
Видяхте ли какъв е телефона на Ламия,на Питбулето е нокия а на Ламия някво самсунгче май.

ееее,и моя е Самсунг,любима марка ми е това,не само на телефони  Crossing Arms

# 154
ама Ламия и тя мноо смотана, не може ли да и затвори устата като и каже, да бебето е от него
не може ,защото и тя е като Кенан  

# 155
АБЕ какви са тия лъжи
пак мъка за Кенан и сега тая тъпачка ще подкрепи лъжата

# 156
  • Варна
ама Ламия и тя мноо смотана, не може ли да и затвори устата като и каже, да бебето е от него
не може ,защото и тя е като Кенан  
ами вярно е, лика прилика са си, смотани и двамата   Tired

# 157
  • 221B Baker Street
е,Ламия ко се шашка,нали не искаше да се знае,че е от Кенан детето,така е по-добре,сега ще я остави на мира  ooooh!

# 158
Цитат
еее,и на Афифето й порасна работата вече  bowuu

Twisted Evil
Видяхте ли какъв е телефона на Ламия,на Питбулето е нокия а на Ламия някво самсунгче май.

ееее,и моя е Самсунг,любима марка ми е това,не само на телефони  Crossing Arms
еееееее не се сърди аз нищо лично но все пак нокиа са по престижни Mr. Green
Видяхте лли Кенан как я гледаше  Ламия,тоя Пашата ся вече нацяло обърка работата. #Crazy

# 159
  • Атлантис, Галактика Пегас
Уф, да има вече развитие как се стигна до финала, че тъпчат на едно място вече 10 серии. Crossing Arms ooooh!

# 160
Афифе с нейният мъж не може да се оправи,тръгнала на брат си проблемите да разрешава. Thinking
Оба4е те Кенан и Ламия не бива да се женят помежду си,каквито са пут4ици на добре няма да излезнат.Така са си добре,да имат по_силни партньори,та да се грижат за тях.

# 161
  • au bout du monde
Аман от хора ,които мислят "все доброто"  Close Всички са виновни.Афифе и Джавидан  така ме нерват  ooooh!

# 162
Тая гадина Афифе как само наблегна,че Кенан чака ЗАКОННО дете. Мърла. #2gunfire

# 163
  • 221B Baker Street
Уф, да има вече развитие как се стигна до финала, че тъпчат на едно място вече 10 серии. Crossing Arms ooooh!

направо и на мен ми се отщява понякога,само го въртят това дете,на който баща си поискат  ooooh!
то един път да се роди,да порасне,че да им разкаже играта на всички  Crossing Arms

# 164

Видяхте лли Кенан как я гледаше  Ламия,тоя Пашата ся вече нацяло обърка работата. #Crazy
Може и да я е оправил,не се знае.

Общи условия

Активация на акаунт