Смешки от форума

• 98 715
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
  Култово е!

# 166
Oooo, не, Пумъкъл, така не съм се смяла много отдавна.
Чудна находка.   Grinning Grinning

# 167
Цитат
еее... нема ми поста.... де ли съм го пратила????
повтарям , а той като излезе от нейде - ще го сравняваме!!

Тон поучителен:
"Не ви ли е срам??Да впиянчавате чаветата от крехха бебешка възраст!" Почакайте ги поне да станат на по 2, че шоколад първо да са прояли! "

Тон обяснителен:
"то не че няма вече на пазара "ракия препоръчана и за деца"...  / за справка - господари на ефира - номинации!/

Тон съчуствен:
Я да ударим по едно довечера  Че ем да се сближим - "ти мен уважаваш ли ме веке"  хем  и да спите нощес
!
 newsm10

# 168
newsm78  здравейте ,искам да попитам има ли някоя мама на която са и объркали пола.

И да се окаже после, че не е мама, а татко?  Laughing

# 169
  • Бургас
newsm78  здравейте ,искам да попитам има ли някоя мама на която са и объркали пола.

И да се окаже после, че не е мама, а татко?  Laughing

rotfImao rotfImao rotfImao  Еее, не! Уникално!

# 170
Много мразя родителите и сестрата на моята съпруга.Живея семеен живот от 8 год ,но тъкава умраза не съм изпитвал към никого,дори ако мога да кажа,че не съм знаел какво е омразата.Слава Богу,че не живея съвместен живот с тях.С 2 думи мразя тези хора,ако могат да се нарекат така,за мен са изроди.Ако нямах дете бих се развел без да ми мигне окото.Искам съвет от вас!
    Какво бихте направили при съответна ситуация...!?
 Cry

Joy

# 171
"А и с моя как спим...винаги сутрин ме прегръща(т.е в поза "лъжичка"), а всички знаем,че сутрин мъжете са "на щтрек",а съм без гащи...замина ауспуха Mr. GreenНямам търпение да родя...."           Забравих от кого е.
newsm62

# 172
От един сватбен форум е, но не можах да се сдържа:
Цитат
Здравейте!
Искам да ви попитам за медицинските - трябва ли да се вади и свидетелство от "Четвърти километър" (лудницата) . защото знам, че за чужбина трябва и от там.
Трябва, трябва... smile3521

По темата хигиенично ли е кърменето на обществено място:

Абе най сигурно е циците в стерилизатора, и тогава излизаш. Ама за навън да си ги държиш в индивидуални найлонови торбички. Хигиена му е майката!
Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 дек 2009, 21:31 от Анонимен

# 173
Цитат
Не бих изпрала секцио.

е то с пране ако ставаше....

# 174
Цитат
Да беше прочела и упътването на теста, не само на хапчето
  Joy Joy Joy Култово!

# 175
Цитат
По мои наблюдения в БГ масово децата се оставят на баби и дядовци, но доколко те могат да дадат адекватно възпитание на едно дете? Повечето от тях са родени в началото на миналия век и как може човек който е толкова възрастен, не само буквално но и емоционално( тоест със стари разбирния) да възпитава човек който ще живее в 21 век?

newsm20

# 176
Eгати! Аз съм възрастен емоционално Shocked
Не знаех Laughing

# 177
Дедо, ти къде се редиш- роден си още в края на по-миналия век  hahaha
Цитат

Аз не съм против брака, а против срама от липсата му. Не е нужно нови 20 страни с предимства и недостатъци на едното или другото да се изпишат. Мисля, че всички ги знаем. Или не?
Аз не ги знам тези страни. Или ги знам?  newsm78

# 178
 Joy
Мда, тогаз съм мъртъв емоционално newsm78

# 179
Важно е религиозно да не си възкръснал.
 Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт