Смешки от форума

• 98 730
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
много искам да започна този режим...моля ви ,ентусиазирайте ме...

# 181
Целият цитат  Peace :

Цитат
за мен е по-срамно да се живее без любов и уважение, пък макар и с брак...познавам такива хора...на мен и така ми е добре...
hahaha ...

# 182
потърси Бога, знаеш в кои книжки пише за Него, ако не знаеш пиши на ЛС
Точно така.Изпишкай се върху живака няколко пъти и МУ пиши на лични.

# 183
Размерът не е от значение, да се обичат младите.
да бе, няма значение  Crazy , тогава що никъде не съм видяла 7 сантиметрови вибратори, а, а, а  newsm78 newsm78

Последна редакция: чт, 10 дек 2009, 07:16 от Мрън

# 184
Цитат
Ние също минахме през едни зелени акита като беше по-мъничък.

Е защо?  Rolling Eyes Да бяхте заобиколили...

# 185

Цитат
Доста прочетох, но все пак много се притеснявам дали не съм бременна. На 30 12 2007 г с приятеля ми правихме секс, но презервативът се скъса. Веднага след това отидох до денонощната аптека и купих 1 тест за бременност и хапче за "спешни случаи". Направих теста, защото в опътването на хапчето за спешна контрацепция пише, че ако евентуално съм бременна , не трябва да го пия. Направих теста за да съм 100% сигурна. Изпих хапчето около 1 час след като се скъса презерватива. По изчисленията ми не съм била в овулация на 30ти, но аз съм си голяма паника. (все пак съм на 17) Цикълът ми трябваше да дойде на 12, и така и стана
...
 Crazy
Да беше прочела и упътването на теста, не само на хапчето  Confused

Не е истина просто  doh

# 186
Цитат
Точно пък спиди не споменавайте като пример за качествено работещ куриер, защото ако приемем че по земното кълбо има точки на концентрация на олигофренизъм, то те съвпадат до милиметър с всичките им офиси

# 187
Размерът не е от значение, да се обичат младите.
да бе, няма значение  Crazy , тогава що никъде не съм видяла 7 сантиметрови вибратори, а, а, а  newsm78 newsm78
hahaha Joy Joy

# 188

Цитат
Доста прочетох, но все пак много се притеснявам дали не съм бременна. На 30 12 2007 г с приятеля ми правихме секс, но презервативът се скъса. Веднага след това отидох до денонощната аптека и купих 1 тест за бременност и хапче за "спешни случаи". Направих теста, защото в опътването на хапчето за спешна контрацепция пише, че ако евентуално съм бременна , не трябва да го пия. Направих теста за да съм 100% сигурна. Изпих хапчето около 1 час след като се скъса презерватива. По изчисленията ми не съм била в овулация на 30ти, но аз съм си голяма паника. (все пак съм на 17) Цикълът ми трябваше да дойде на 12, и така и стана
...
 Crazy
Да беше прочела и упътването на теста, не само на хапчето  Confused

Не е истина просто  doh

Стига бе #Crazy[/b][/color]

# 189
arrows:

Цитат
Винаги съм била водещата във връзките ми. Накрая дотолкова ми беше писнало, че исках да видя мъж, някой истински мъж, който с държание и излъчване да ме накара да се чувствам жена... да кажа с възхищение "Е деба, е те тва е мъж..."
А бре, де са мъжете? Май не останаха...  Sad Пък не ми е много висока летвата...    Confused

newsm62
Ох, и аз туй питам, де е Жоро 1?  Mr. Green

# 190

Цитат на:  link=topic=456001.msg13581563#msg13581563 date=1261740639

казвам само че самозадоволяването ми е грозно поне на мен  Naughty

ooooh!

# 191
Как мога да си направя фон дьо тен у дома? Не съм привърженичка на фон дьо тените, които се продават в козметичните магазини заради това, че не са благоприятни за лицето ми. Чували ли сте за някаква простичка рецепта за фон дьо тен?Много ще съм ви благодарна, ако я споделите. Peace

...топло-топло Mr. Green

# 192
Откакто скоро се отказах от услугите им, не ме вълнува покритието им. Иначе е истина, че на високите етажи Глобул са с по-добро покритие, отколкото Мтел, но чак пък подписка....несериозно е!

Така е. Трябва да е петиция.
hahaha

# 193
Цитат
ама ей на-докиха ми се, а и трите ми ръце бяха заети.

# 194
Как мога да си направя фон дьо тен у дома? Не съм привърженичка на фон дьо тените, които се продават в козметичните магазини заради това, че не са благоприятни за лицето ми. Чували ли сте за някаква простичка рецепта за фон дьо тен?Много ще съм ви благодарна, ако я споделите. Peace

...топло-топло Mr. Green

И продължението:

... купи си тониращ крем.

... И тонизиращият крем би ми свършил добра работа.

Общи условия

Активация на акаунт