подписка за лошото покритие на Мтел

• 5 819
  • 57
  •   1
Отговори
# 30
  • UK/София

Подписки, петиции........полудявате ли вече? ooooh!

Миналата година живеехме в едно градче, много близо до Лондон и Водафон там бяха с ужасно покритие.Беше мъка да се говори по телефон, почти невъзможно!От Водафон казаха, че нищо не могат да направят и ние просто сменихме къщата Simple Smile.Не само заради това естествено, но беше съществена причина.

Не казвам и на теб да си смениш апартамента, но опитай с друг мобилен оператор след като си толкова недоволна от Мтел.11 години работя за тази фирма и доста се дразня когато някой започне да плюе безпричинно.Мобилните оператори са много - избирайте!Адвокати има много - търсете си правата.Но не ставайте смешни с подписките и мрънкането по Интернет!

Весели Празници! Simple Smile

# 31
Възможно ли е преди вас в жилището да е живял някой, който да го е екранирал против електромагнитни полета?

# 32
Откакто скоро се отказах от услугите им, не ме вълнува покритието им. Иначе е истина, че на високите етажи Глобул са с по-добро покритие, отколкото Мтел, но чак пък подписка....несериозно е!

# 33
Откакто скоро се отказах от услугите им, не ме вълнува покритието им. Иначе е истина, че на високите етажи Глобул са с по-добро покритие, отколкото Мтел, но чак пък подписка....несериозно е!

Така е. Трябва да е петиция.

# 34
  • Перник
В офиса в Мтел в Перник, самите Мтел нямат обхват #Crazy

# 35
Обхвата зависи И от телефона. Много при това.
Има марки мобилни телефони, чиито антени не са така силни и улавят  мрежа по - трудно, при най - малкото отслабане на обхвата се бъгясват.
Мрежа може да се губи и от повреда в самата сим карта. Т.е. ако картата не е изправна е твърде вероятно апарата да търси мрежа постоянно.
Ако телефонът има някакви технически неизправности, например  е мокрен, изтърван, удрян също е възможно апарата да среща проблеми при регистрацията си в клетката и да губи обхват Peace

# 36
В офиса в Мтел в Перник, самите Мтел нямат обхват #Crazy

Laughing е не....

# 37
  • София
понеже явно тук е мястото да се напада всеки с лошо, аз спирам да пиша по тази тема...
оставям я на вас да я оплюете хубаво.
Приятен ден и благодаря , че споделихте . Peace

# 38
Мтел са лоши хора - или аз съм тъпо дете, едно от двете  Laughing  Изчезнал ми е един от номерата Семейство и приятели (един от първите въведени!) и на негово място някакъв, който не го знам какъв е...да ви разправям ли каква ми е сметката - приключиха я, ама така тлъстичка е станала  Stop

Не мога да кажа, че вината е тяхна, ама и аз не помня да съм махала точно този номер, с който говоря постоянно!

# 39
Подписка ooooh! Просто сменяш оператора!

# 40
deizy13, чакай малко да ти кажа нещо.
Подписът ти нарушава правилата на форума, затова имаш плъзгач вдясно от него.
Допустимата височина на изображенията е 200 пиксела.

# 41
Ние също от почти две години имаме проблем с обхвата.Проблема се появи в целия квартал.Много е неприятно,особено при лошо време да търся обхват някъде на 50-на метра от вкъщи.Подавали сме жалби до оператора и до Комисия за защита на потребителите,но резултат няма.Постоянно ни отговарят,че е предвидена още една антена,но досега нищо.В последните години кварталът се разрастна и може би това оказва влияние.Апаратът също оказва влияние.С другите оператори няма проблем.Заради проблема се принудихме да поставим стационарен телефон,за да имат връзка с нас роднините ни в чужбина.
Леля ми например живее във вилна зона в северозападна България и там обхват има само Виваком.

# 42
Аз и моето семейство живеем в къща на 2км от Пловдив , и на първият етаж никой няма обхват на Мтел, докато на Глобул имаме... За това и съм принудена да ползвам 2-та оператора. Само с Мтел вкъщи сме неоткриваеми... и проблема не е само в нас, масово на първите етажи няма или е много слаб обхвата  ooooh!

# 43
  • София
Аз живея в един от Витошките квартали и до преди 1 година обхвата беше много зле, трябва задължително да излезеш навън и евентуално да се свържеш...Така беше при всички наоколо, започнахме да мрънкаме, обаждахме се на Мтел по няколко пъти на ден и накрая ни обърнаха внимание и оправиха нещата, но беше след бая мрънкане от почти целия квартал. Сега положението е доста по-добре, пак има моменти, когато прекъсва връзката, но през 90% от времето е ок. Така че мрънкайте, но трябват повече хора и то от един регион/квартал/блок, а не обща петиция на хора от бгмама, живеещи в различни квартали...

# 44
Аз живея в един от Витошките квартали и до преди 1 година обхвата беше много зле, трябва задължително да излезеш навън и евентуално да се свържеш...Така беше при всички наоколо, започнахме да мрънкаме, обаждахме се на Мтел по няколко пъти на ден и накрая ни обърнаха внимание и оправиха нещата, но беше след бая мрънкане от почти целия квартал. Сега положението е доста по-добре, пак има моменти, когато прекъсва връзката, но през 90% от времето е ок. Така че мрънкайте, но трябват повече хора и то от един регион/квартал/блок, а не обща петиция на хора от бгмама, живеещи в различни квартали...

По този повод едни малоумници в Драгалевци са разрешили да им поставят на покрива няколко антенки... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт