Смешки от форума

• 98 711
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Хм , интересна тема!

# 286
  • Видин
Цитат
Генно модифицираната царевица НЕ е опасна

# 287
"Ти си жената в която се влюбих истински...." Имаше и още ,но това звучи още в моите уши. hahaha
Хубаво, но е смс.

# 288
Цитат
Уважаема,не усещаш ли как досаждаш с разни забележки и учености тук?!явно си с присадени гени от конска муха.
Това е невероятното хрумване на една съфорумка, която затвори устите на защитниците на ГМО в темичката.Браво   bouquet

# 289
  • София
Цитат
Уважаема,не усещаш ли как досаждаш с разни забележки и учености тук?!явно си с присадени гени от конска муха.
Това е невероятното хрумване на една съфорумка, която затвори устите на защитниците на ГМО в темичката.Браво   bouquet
  hahaha тая конска муха ме събори от стола

# 290
  • Пловдив
Цитат
  hahaha тая конска муха ме събори от стола
  hahaha  Joy Не е истина...

# 291
  • Пловдив
Цитат
Още помня момента, в който набучила сочно кюфте на вилицата сукваше от мен, хапваше от него, пак сукваше...няма ресторант с такова меню!
  Обаче това изби рибата.   smile3521  smile3532

# 292
не се притеснявай, ще отмине.Братовчедка ми така си смука пръстта до първи клас и после самичка си спря, за разлика от мен.Аз до ден днешен насън лекичко си цокам с уста все едно имам биберон и от време на време примлясквам Joy голям майтап съм

idealno_loshata, постът ти определено НЕ ме успокои  Rolling Eyes

# 293

Цитат
Още помня момента, в който набучила сочно кюфте на вилицата сукваше от мен, хапваше от него, пак сукваше...няма ресторант с такова меню!

Joy Joy Joy

# 294
newsm78  здравейте ,искам да попитам има ли някоя мама на която са и объркали пола.

И да се окаже после, че не е мама, а татко?  Laughing

Joy Joy  Joy   ........... Joy Joy Joy  Joy

# 295
  • сусурлево

Цитат

Joy Joy Joy
Joy Joy Joy

# 296

Фаворит ми е свеки още в родилното: Детенце се беше изподрало с ноктенцата си, а тя ми вика изгризи му ги, че да не се инфектират  от ножичката.  Joy Joy hahaha  ooooh!

# 297
Искам да си призная... като малък изядох немита круша... в тази моя постъпка ли да търся първопричините за всички мой отклонения...  newsm78
Само ако си я ял в час по български, когато са обяснявали за окончанието в множествено число.

hahaha

# 298
Дарик са снимали явление днес над софия, известно като дупка в небето. http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=472038
Пише, че са предвесник на нещо лошо. Вие чували ли сте подобно нещо??? Shocked

Щом няма огромно око, което да наднича през дупката, няма страшно.

# 299
Казват,че утрото е по-мъдро от сутринта .

Общи условия

Активация на акаунт