Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 455
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Пак съм аз, но искам да споделя нещо прекрасно с вас, което ме просълзи...

"Златната хартия

Историята започва с това, как не отдавна една майка наказала своята 5 годишна дъщеря
за това, че изхабила цяла ролка от скъпа позлатена опаковъчна хартия. Парите не им
достигали и тя се ядосала още повече, когато детето използвало хартията, за да увие
кутия, която сложило под елхата.

Въпреки това, малкото момиченце поднесло кутията на майка си и й казало, “Това е за
теб, мамо.” Майката се засрамила заради предишната си реакция, но гневът й отново я
изпълнил, когато отворила кутията и видяла, че тя е празна. Тогава се обърнала към
дъщеря си и със строг тон казала: “Млада госпожице, не знаеш ли, че когато подаряваш
на някого подарък, се предполага, че в кутията трябва да има нещо?"

Сълзи се появили в очите на детето и то казало, “О, мамо, тя не е празна. Аз слагах
целувки в нея, докато тя се напълни." Майката била съкрушена. Паднала на коленете си и
прегърнала малката си дъщеричка, молейки я да й прости за безсмисления й гняв. Малко
след този ден злополука отнела живота на детето и се казва, че майката пазела тази
позлатена кутия до леглото си през всичките години на живота си. Когато и да била
обезкуражена или пък имала някакъв проблем, тя отваряла кутията и си взимала от
невидимите целувки и си спомняла за любовта на детето, което ги било сложило там.

В действителност на всеки един от нас ни е била дадена Позлатена кутия, пълна с
безусловната любов и целувки от нашите деца, семейство, приятели и БОГ. Няма по-голямо
притежание, което някой може да има.
"

# 211
рони много е хубаво   Heart Eyes

# 212
О ,Ронка направо си заревах като магарица
Защото в повечето случай децата искат нещо да ми кажат ,дадат или други а аз все след малко,че сега мама има работа.
И несъм потънала в неизвестното,а се стягам за пътуването ,че то малко остана а все още несъм се запознала с цялата инфо по маршрутите и чат пат работя  Embarassed

# 213
 waveyНаистина е мн трогателно.Понякога всички имаме нужда от такива разкази,който да ни напомнят кое е наи важното в този живот.

# 214
Ронка супер е историята Simple Smile

# 215
Добро утро  Hug
Леле Рони, снощи като го прочетох такъв рев му ударих...
luda glava Добре дошла  Hug
26 Кога за последно се местите? Надявам се скоро да приключите с майсторите, и всичко да си дойде на мястото  Simple Smile
loritka Що ви е тормозила така тази богомолка?
Иначе ние сме добре, беснеем, тези дни ще кача снимки. Оф бях се приготвила да пиша много и изведнъж ми се изпразни главата  Crazy сигурно вече е от ЕГН-то  Mr. Green
Лек и прохладен ден на всички  Hug

# 216
 Момичета,намерихме вув Възрожденския една момчешка количка (както казва Били Mr. Green).
  Предполагам ,че може да е на някоя мама-форумка,ама нали не помня играчки,особено момчешките... Rolling EyesПък и напоследък застъпваме все 2-ра смяна там,та обираме де що е останало...

Спорен и усмихнат ден!

# 217
Всички ли сте на концерта на Слави?

# 218
Аз не съм но няма нищо интересно прокрай мен и затова си трая  Hug

# 219
Бубе 85,ми той концерта у нас,бре Joy

Току-що му изгледах зарята,псувайки наум,че ще ми събуди децата Crossing ArmsМале,още ще святкат...Добре,че децата ми са калени на шум Whistling

# 220
и аз не съм на концерта той е близо и слушам на аванта hahaha

# 221
Щ е си кажете вие че на аванта слушата хаххаа.Зарята обаче не беше лоша в сравнения с тази на 2-ри юни.

# 222
Много ми се искаше да съм на концерта на Слави, но уви само 2500км. ме деляха от него. Joy

Никой нищо не пише на последък, темичката съвсем замря. Не с 1 ами с половин изречение минавате. Crossing Arms

Ние днес си поспахме добре. Аз до 11ч. а Калин и Ема до 11:45ч. Откъде го взема този съм това моето дете не знам, но определено обича да си поспива...като мен. Blush
При нас от снощи е хладничко и много приятно, дано се задържи по-дълго, че жегите вече съвсем не ми понасят.
Аз вече май се водя в 8-ми месец, леле как лети времето.... Вижда му се края. А ние сме до никъде, имам доста неща да купувам за бебето, все дребни но съществени. От другата седмица се залавям сериозно, че то моето е срамно вече.

Сега ви оставям и отивам да пусна машината да направя питки....

# 223
Привет! Изпратих Слави и компанията му. Язък, че се притеснявах толкова - страхотни са всички, никакви проблеми и ядове. Клюки -бол, хванахме  и няколко любовни връзки измежду екипа,певици,куку-бенд,балерини....омешали са се яко Laughing  ама това си е за лично ползване, само очи в очи разказвам Wink

# 224
Ееее Сисе, недей така де! Сън няма да ме лови бе жена, смили се над моята скромна особа. Praynig
Може и на ЛС да подшушнеш или Скайп. Wink

Ние отиваме да храним патици в парка. Хубав ден! Hug

Общи условия

Активация на акаунт