Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 446
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
   Здравейте на всички,
ние изпратихме малкия за събота и неделя при баба му и дядо му, и сега у нас е толкова тихо и странно. Разбира се аз се възползвах максимално от свободното си време. Днес ходихме до Хъшовете, басейна за големите е супер, но малкия е буквално зеленясал. Мислех да водя детето там но ще му се размине. Ум не ми го побира, по скъпо е, уж по луксозно пък детския басейн е под всякаква критика, на стадиона е по чисто.

Колкото до слави и концерта, щях да полудея, целия ден петък и цяла събота репетираха, Добре че сменихме старата дограма, че 100% щяха да ми изпадат прозорците. Имах чувството че цялата къща се клати. Мислех да се спасявам вечерта, ама не ме огря.

Грета, имам едно питане към тебе, получих чекове от Ларедута, и искам да ми ги обърнат във ваучери за да си ги използвам на куп, но незнам как става. Писах там някакви писма, ама цък.. никакъв отговор. Посъветвай ме какво да правя.

# 226
Здравейте, момичета! Май всички сме слушали по неволя концерта, а аз даже можех и да си го гледам от прозорците на стълбището, ама не съм му фенка. Mr. Green
Весе, трябва да им пишеш, че искаш вместо чекове- ваучери. На мен до сега не са ми отказвали нищо, всъщност веднъж ми отказаха един чаршаф, ама аз им писах едно гневно писмо, защото чаршафа си беше наличен и бързо-бързо ми го изпратиха. Mr. Green Получаваш ли автоматичен отговор? Какъв формуляр ползваш- от темата ли?От това, което съм чела в темата ще искат да им върнеш чековете и тогава ще ти изпратят ваучери. Ето ти информация, ако не си я изчела:
http://www.geocities.com/ina_bg/chekove.html

# 227
   Ползвах писмо шаблон от темата, но то е на английски и получих автоматичен отговор, само дето не знам дали го пратих на правилния адрес. Мисля че в петък им писах. Лошото е, че не разбирам френски и всичко минавам през преводача на гугъл и ме е страх нещо да не съм объркала. Дано да ми пратят направо ваучера, бе да искат да им връщам чековете, иначе кой знай колко ще има да си чакам.
   Работата е там че регистрирах нов акаунт, заради машината за хляб и ще получа 20те евро (на стария акаунт) след като съм използвала 10те евро от новия. А нямам търпение вече да си ги изхарча.

# 228
Здрвейте!

Започвам с кафенце и тортичка, за да се реванширам и да ви се подмажа малко. Срам ме е, че толкова време не съм писала Blush
Малко инцидентно стана така, че заминахме за море 2 седмици преди очакваното и трябваше да направя някои покупки, да събирам куфарите и да изчезваме. Та затова и нямах време да ви пиша. Затова пък сега ще ви дам няколко снимки да видите как си изкарахме Grinning

Това за сега. Трябва да изчезвам Whistling

# 229
Мишенце, браво за моренцето. Много хубаво сте си изкарали , предполагам.

Весе, предполагам хубаво сте разпуснали с таткото без малкия.

Ние сме добре, нищо ново покрай нас. Всеки ден едно и също....
След като се наобядваме излизаме на разходка, че времето не е за изпускане, няма слънчице и е прохладно.

# 230
Добро утро момичета къде стееееееееее?
Мише снимките са ви разкошни .Къде бяхте?
Малкото мише как изкара ,радваше ли се на водата ?
Разкажи малко по-подробно
Мойте чавете неизлизаха от водата
Лори ти къде се спотайваш а?
Ронка неможе да няма някоя новост при теб и ти взе да се спотайваш !
Даже и да няма пиши някои ред .
На мен ми е скучно без вас 
Ето малко закусчица с кафенце от мен

# 231
Привет момичета!

След няколко седмично гостуване по Перник вече сме си тук. Мале, много жега в тая Враца Whistling Направо бях отвикнала с този задух  Tired

Момичетата ми са добре. Малката бебешорка поставя рекорд след рекорд- 13 часа спане без събуждане, 18 дни без ходене по голяма нужда  #Crazy С това неакане вече незнам какво да правя. Уж, щом е изцяло на кърма, било нормално, но незнам  Outta Joint

Лоритка, ти ми беше споменавала, че сте имали такива проблеми, докато си кърмила. Как ги разрешихте в крайна сметка?

Hug

# 232
здравейте и от нас ние днес ще ходим на консултация с малкия имаме и ваксина да видим колко сме порасли иначе нищо ново при нас крием се вътре на хладничко гледаме се станали сме доста палави и ината ни е малко в повечко но търпи се ние сме по същия начин  с запичането и му давам дуфалак от малък по съвет на лекарката ни иначе няма спасение

# 233
 Момичета,мислех да поспя,че чаветата ми изпиват силиците(и жегите,де) Laughing,ама не се получава.Ще взема поредния душ,докато гадинките спят...
 Та по същество...
Слънчо,ние бяхме около 6 дни с запек,точно в жегите.Да не си се обезводнила,защото има вероятност и кърмата да е намаляла.
 Иначе на нас Доки ни даде някаква вълшебна свещичка и слад 5мин . като се започна... ooooh!омазахме се -и хавлии,и по пода...Не е за разправяне. NaughtyИмам такива свещички ,ако искаш. Hug

После хванахме диария,та на лечебна Хумана.После ,какато съм писла,се приключи с кърменето-от него пак получи разстройство Rolling Eyes
 Непременно се консултирай с Педи,защото(не искам да те плаша) в жегите може да се дехидратира детето и си е опасно Confused

Мише,стархотно сте се разнообразили,особено в този зной.Малкото Мишенце почерняло ли е?И не се стискай,ами докладвай на бойните си другари къде бяхте?а и цените може да споменеш ,междудругото...Току-виж септември ме огрее и мен Praynig
 Нинори,и малката ми е с отложена ваксина от месеци( 2-3),но ме е шубе в тези горещини да я заведа.И без друго вече не е кроткото дете на мама,а еднааа...алармаджийка,че и побойница стана Laughing
 Зузка,аз мислех ,че вече пътуваш   някъде на север на две колела и те брули вятъра,а ти...още се помотваш из Врацата  Mr. Green
 Рони,и ти като мен има винаги какво да кажеш...Айде,не се скъпи на думи Grinning
 Бубето*щеше да пуска снимкиии...Само ни излъга Wink

Ако някой пропускам ,ще се поправя в следващия пост,че стана пак ферман ,а уж по същество щеше да бъде Rolling Eyes

# 234
Цитат
Зузка,аз мислех ,че вече пътуваш   някъде на север на две колела и те брули вятъра,а ти...още се помотваш из Врацата
И аз чакам пътуването с нетърпение ,ама още има да си броя .
А да ви разкажа какви перипетии ни се случват :
Отиваме си в петък на вилата и що да видим водата на басейна почти готова да цъфне.Оглеждаме се за химията в басейна (едно сапунче издържа около 7 дни) няма го .
Гледаме около басейна и гледаме държача за химията разкъсан ,разръфан
По-късно пресякохме водата с химия изсмукахме три тона  вода от утайката на дъното,доляхме свежа вода и готово.
Но се оказа че си имаме белка  Shocked
Хора,помагайте казаха,че това е много лошо животно и отмъстително
Бубето какво става с ремонта докъде го докарахте?
Слънчо добре дошла си отново  HugДруго си ев Перник
Съжалявам ,но немога да помогна по въпроса за запичането
Много целувки на куклите  Heart Eyes
Лори пускай душ след душ щом като можеш
Питаш ли ме мен в тоя офис от сутрин до вечер
Нинори вие къде се спотайвате в тоя задух ,сподели колко
Мише хайде де сподели чакаме подробности
Грета ами вие ще се джитнете ли до моренцето ?
Рони ,а вие къде ходите там на моренце сподели град,селце
Хайде да неставам досадна

# 235
върнахме се сложиха ни само ваксината предния път бяхме 12,200 и 81 см и сега чак на година и три ще ни мерят но друго какво ни се случи бати миналата седмица от басейна му влязла вода и леко се възпалило ушето и го заведох при илиева /само тя беше на смяна/и тя като започна да пише един ферман рецепта като вътре имаше капки за нос/без хрема/капки за уше витамини ,за температура /без да имаме такава/ и накрая антибиотик зинат като те ни го изписват всеки път независимо болежките ни и аз реших да не купувам всички тези глупости и сега отидохме напроверка и тя попита дали сме изпили всичко и аз къде и казах че не сме и тя като  #Cussing out такава лекция колко сме безотговорни родители как ще навредим на детето направо ми идеше #2gunfire можеше да бъде и по любезна но различни хора сме да му се не види скапа ми цялото настроение Crossing Arms

# 236
 И аз имам недобри спомени от нея.Идете при Вълчева,ако ви се налага пак.А за антобиотиците... Под секрет... smile3505Аз се понаучих да шикалкавя и  на следвашия преглед ни минава без да  сме го пили Rolling Eyes Laughing
 Искам да кажа да поизчакаш с антобиотика,щом няма температура.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 16:40 от loritka

# 237
Здравейте и от мен!
Покрай наистина нищо не се случва, чак ми писна от скука. Whistling

Зузи, спомням си, че дядо ми на село имаше белка и доста време мина докато я умори. Наистина е много проклето животно. В събота ще се чуя с тях(умишлено избягвам честите разговори, че ме натоварват) и ще го питам с какво ги мори гадинките.
Кога ще пътувате вие?
Иначе на нас морето ни е близо на 150км. Нарбон е най-близкото градче, искаше ми се в събота да отскочим до там, но нищо не е сигурно....

Лорич, жегата е ужасно нещо, взех да предпочитам зимата като че ли... Thinking
Много ме мори и мене, сега при нас не е толкова топло, живее се, под 30 градуса е.

Иначе Ема е добре, расте, слуша, много ми е мила и добричка...Обзела я е някаква мания за пазаруване. Иска да ходи сама до магазина, а аз да я чакам вкъщи. Като вземе някоя брошура на магазин и започва-ще купя лаптоп, ще купя фотоапарат, ще купя такола(такова).... и така до безкрай. Crazy
Вчера имах някакви къде безболезнени, къде болезнени контракции почти цял ден. От къде се взеха идея нямам, важното е, че минаха...Полежах си цял ден, глава ме заболя от бездействие. Днес отново съм във форма, сутринта станах в 6ч. Бебето като започна едно ритане, хълцане, подскачане..пълен репертоар, и няма заспиване. Та в 7 вече си пиех кафето, събудих ема в 8 и деня ни започна от рано...Сега дребното спи и аз ще го последвам след малко. Следобед имаме важна среща и е много вероятно Калин да не успее да дойде..ще се самоубеся, обещавам!

Май пак доста се улях в писане...

ПП. Отивам да си сложа въжето! #Cussing out Калин няма да успее да дойде с мен на срещата, ще лудна ви казвам. До там няма удобед транспорт, което означава, че ще извървя с Ема километър и половина. Дано поне си заслужава, че иначе найстина ще се самонакажа...Това жените сме големи мазохистки. Всичко аз трябва да правя...писна ми от бюрокрации.

Последна редакция: вт, 04 авг 2009, 16:22 от Ронка

# 238
 Зузи,нямате ли възможност за климатик в този офис,ами се мъчите така? Thinking

Аз съм на вълна климатици ,та затова питам...Искаме да си купим за вкъщи ,но не знаем коя стая да е с тази опция Mr. Green newsm78

Рони,стискам палци да  се пребориш  с французката бюрюкрацията най-после,та да си отдъхнеш... Peace

Моята кака пък я водим на хирург и за 1 път чувам ,че може да се подуват лимфни възли на коремчето Rolling EyesНякой да знае нещо повече по темата?

Едната калпазанка се събуди,отивам да вдигам и другата-да поизлезем преди да завали

# 239
Ей Лори ела до офиса ми продават климатици
В момента е много изгодно .Те ще ти дадат инфо за това и ще ти обърнат внимание ,
А в нашия офис хазяйнът недава защото ще пробиваме стената  #Crazy
А това за лимфни възли на корема за първи път чувам
Ронка по-спокойно винаги съм ти казвала много нерви много нещо успокой се всичко ще мине  Hug
А не се ангажирай за това да говориш с дядо си сигурна съм че ще успеем
За Илиева няма да коментирам,но в часната клиника има една д-рка Мазнева страхотна е препоръчвам вия

Общи условия

Активация на акаунт