Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 443
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте всички! Рекох да взема да се включа, защото ми стана неудобно само да чета, а да не пиша. EmbarassedZuzyM , ще се джитнем, но на Средиземното- в събота ни е полета. За майчетата с проблема запек при децата- от скромния си опит мога да кажа, че на нас ни действаше пюре  в което има тиква. Тогава купувах на Ганчев- хапне си го и проблема е решен. Хайде лек и по-прохладен ден ви желая.

# 241
Аз лично бях до тук с всичко Френско! Отдавам се на пълна почивка. Ако Калин има желание да си взима срещи, да ходи по огледи, да ходи и за пари да се разправя...Аз лично повече нерви няма да хабя.
Ходих 2км. в едната посока и още толкова обратно + прилично баирче и накрая брокерката отмени срещата 5 минути преди часа. Повярвайте ми, че полудях, нямах кръв в главата си. Досега съмр евала като магаре... Детето се изплаши. Но настина вече нямам сили. Мисля да поставя един ултиматум на Калин, че ако не намери квартира да намери място на кучето. Така ще има някакъв стимул, иначе не вярвам да се впрегне много. Thinking

Хайде оплаках се и отивам да си взема душ, че умрях от жега.

# 242
Влизам набързо,въпреки отсъствието от форума.
В събота се върнахме от морето,беше прекрасно,още искахме да останем,но нямаше как заради защитата и държавния.
На Иван му беше непознато,малко страшно първия и втория ден,но след това си умираше от кеф.
Снимки ще пусна към края на седмицата.
Утре и вдругиден да ми стискате палци  Peace
Обзела ме една треска,направо не могат да ме понасят у дома  Mr. Green

# 243
Добро утро !
Грета извинявай по-назад го обсъждахме ,но забравих .
Весело изкарване ви желая и много целувки на Цвети.
Рони стъпи здраво и се дръж като истинска кокона .Нищо непечелиш като се правиш на силна .Съвет от мен аз винаги съм се правила на силна и се изгърбвах със всичко ,а сега несъм била правила нищо и все ми се намират кусури.А  една приятелка винаги е била страшна артистка и до ден днешен мъж и я носи на ръце и въобще не и е гузно от това .
 little angel вчера ви мернах пред банката и аха да ви обърна внимание и една позната ме спря .
Нищо друг път А сега стискам и на ръцете и на краката за твоя успех  Peace.Ще се справиш сигурна съм  Hug
Ехо къде сте всички !
Навън вали и само за спане ммммммммммм а аз ще работя
Хайде приятен и прохладен на всички  Hug

# 244
Добро утро  kaffeetrmker_2
ZuzyM ремонта върви някак си- но за да е интересно трябва все да е с клизма  Mr. Green ето например, днес Калин трябва да заварява на терасата, а навън вали и не може, отделно вчера прах един килим, и реших, че мога да го изпера в банята, по-добре отколкото, ако го дам на автомивка. То беше едно въртене, едно преобръщане- нямам думи, а сега колко време ще съхне просто не знам Crazy Иначе почти сме готови отвън- изолация, мазилка- хубавото е, че успяхме да се оправим без майстори ( даже и драна мазилка си сложихме  Laughing )
Виж това намерих за белката -
http://forum.dog.bg/-t25952.html
http://kak-da.bg/viewpost.php?idto=165
http://www.nalov.com/forum/lofiversion/index.php?t5461.html
Ронка направо нямам думи- ужасно трудно ти е, но бременността е прекрасен период, наслаждавай му се, нещата ще се подредят... знам, че отстрани е лесно да се говори, но ще видиш- всичко ще се подреди когато трябва  Hug
loritka Нали вчера говореше за хладилник  newsm78 А снимки ще пусна след малко, само да ги кача в нета  Wink
little angel Успех на изпита Hug
ninori И аз съм с две ръце за Вълчева, супер доволна съм от нея. Дано бързо да се оправите
Slyn4o Пробвай ти да похапваш круши и сливи, може би и овесени ядки  Thinking
А забравих да ви кажа тази събота и неделя ходихме на панаир на Мизия, малката беше супер щастлива на въртележките, пуснат я и в батут- първо не искаше да влезе, но после като се отпусна....Мина й времето и казах на циганина ( ще ме прощавате ама аз тъй им викам), че тя няма да дойде доброволно, той влезе и онова дете като побягна да се крие, паднах от смях, онзи тамън да я хване и тя се ухили и бяга  Mr. Green Айде стига толкова,че много се олях  Hug
Ето ги и снимките http://www.gladnishka.snimka.bg/album.php?album_id=407785

# 245
Бубето снимките са разкошни .Тази Малинка страшно прилича на моята Миранда,като малка .Много ме е яд,че нямам на детето цифрова снимка като малка  .
Целувки много за нея .
Благодаря за линковете за белката
А това с клизмата ми е до болка познато .
Що има нещо да се прави винаги ние ще минем по най-трудня път .
Но вече сме свикнали и ни е много "сладко" накрая като го направим.Защото знам че не дължа на никои нищо
Леле много се улисах

Последна редакция: ср, 05 авг 2009, 09:18 от ZuzyM

# 246
 Добро и прохладно утрооо!
 Ние ревахме нощес:Нани не знам защо ,а аз -от нея LaughingСега малката си отспива,а следобяд сме на хирург с каката.Дано е безобидно,защото страшни работи изчетох ooooh!

Рони,познато ми е това чувство-да трошиш стени с глава...Звучи абсурдно ,но ако  оставиш нещата така и се примириш и поуспокоиш(поотпуснеш) ,може и сами да започнат да се подреждат.Сигурно се сещаш за законите на Мърфи..."Дават заем на този ,който най-малко се нуждае от него"(цитат).Надявам се да ме разбереш правилно Laughing
 Литъл Ейнджъл,стискам палци-ще се справиш Peace Peace Peace
 Зузи,и ние се справяме сами,затова и всичко се точи като керван  камили Mr. GreenПравих няколко опита да разчитам на роднини,но не се получава много добре.Трудно се издържа темпото,което се поддържа с две малки чавета.В тази връзка се сещам за 26...
26,аз отдавна обмислям идеята за детегледачка(почасово).Поне някаква работа да си свърша навън(особено зимата).Даже се запознах с две детегледачки в парка и ми се сториха страшно ерудирани и на ниво жени,но защо ли не им взех координатите Rolling EyesАз лично не си  представям как се прави това с детегледачките... newsm78
 Бубето*,хладилникът-пиши го купен,ако го харесаме и на живо Mr. GreenА и гости за дълго ще имам,та с малкия  х-к няма как да минем вече.
 А климатик си трябва,но спим в 2 стаи,което означава 2 броя за героя Mr. GreenМъжът ми не е навит за вариант 1 за 2 стаи.В старото жилище не сме имали този проблем ,тъй като с 1 охлаждахме/топлехме цялата бърлога Simple Smile

А Малинка е лъчезарна както винаги Heart Eyes

Грета,кога ще заминавате?Да направиш много снимки на малката Цвети Heart Eyes

айде ,изчезвам... няма да досаждам повече за днес  Whistling

# 247
А за детегледачка колко много съм искала докато бяха децата по-малки ,пък и после като поотраснаха а аз работех до късно .Бях станала 40 кг с мокри дрехи едно търчане напред назад нито на децата се обръща нужното внимание нито домакинството ми е било като хората .
Чудо е !
Затова ако имате възможност се възползвайте от тях с две ръце
Ние сме с два климатика ,но ползваше почти само единия .Страшничко ми е да не простудя децата с този в тяхната стая и затова пускаме само този в нашата стая на отворени врати .
А ако имаш път насам сериозно намини ще се джогаме и за отстъпка от съседите .Те са точни момчета  Peace
Един поглед не те задължава с нищо  Hug
А за хладилника и ние до миналата година карахме с малък Сименс и си направихме за Нова година подарък ,три седмици стоя празен и невключен .После купихме едно прасе и го включихме  bowuu    а иначе ми изглеждаше огромен и се чудех какво да сложа в него
Та така

# 248
Здравейте. Нямам много време за писане, защото Миша секунда не спира. Поне да седне като детенце да се нахраним. И това не го прави- тичам по нея с лъжицата до припадък. ooooh! И съм по-изтощена от нея. Като легне да спи правя набързо нещо, което съм запланувала и лягам и аз. Blush
А за морето- бяхме на Приморско. Квартирата беше доста прилична- 3 легла, хладилник, масичка, 2 кресла, гардероб и тераса, като част от нея беше преградена с ПВЦ и пригодено за баня и тоалетна. Жената ни даде стаята за 25лв, като каза че по принцип не ни взима пари за 3то легло заради детето, иначе стаята е за 35лв. Имам й телефон и координати, та ако някой има желание, да казва Simple Smile
Миша обича водата, но първите 2 дни морето беше по-бурно и вълните я плашеха. После искаше да тичаме във водата на плиткото и да се гоним. Беше голям кеф. Даже спеше на плажа в количката си. Не искаше да ляга на шезлонга или на пясъка. Копаеха дупки с баща си, но най й беше кеф да разваля каквото той й е направил от пясъка Mr. Green С кеф разваля Crazy И така, дружки, като цяло беше добре. С изключение на моментите, в които се опитваше да си налага волята да пипа нещо, което не е за нея, да иде където не може и други такива. Но оцеляхме  Mr. Green
Петя, ще ги вземеш изпитите. Не се тревожи Hug
Лори, дано всичко е безобидно. После разкажи как е минал прегледа.  Hug
Рони, бременей си спокойно и не допускай тези франсета да те тормозят. Hug
Грета, как ви завиждам. Приятно изкарване ви пожелавам и наистина направете много снимки  Hug Страшен спомен остава от снимките Simple Smile
Целувки на Малинка, както и на дргугите малчовци- по-големи и по-малки! Heart Eyes
Да не пропусна някой- не ми се сърдете, ако е така Hug

# 249
Добро утро! Hug
Ех, че е хубаво като се пораздвижи темичката. Simple Smile

Аз съм добре, опитвам се да не мисля за квартири, пари и т.н. Оставям всичко на случайността, пък да става каквото ще.

Лори, вие хладилник си търсите, до преди време и миялна...А нашите нови-новенички си гният при свеки-пълно кухненско обзавеждане. За това ми беше най-мъчно като тръгнахме насам. Аз не съм особен вещоман, но този път много се привързах към вещите си. Забранила съм да се пипат дори...защото както се досещате са при свеки. Ох много съм лоша, но моето си е мое и само при мисълта, че тя може да ги използва полудявам. Не, че тя има желание да ги използва де. На нея с малкия хладилник си й е добре. Mr. Green
Дано на Били й няма нищо. А ти недей чети толкова много, защото само си пълниш главицата с глупости.
Детегледачка...как ми се иска и на мен...Но това е само и единствено в мечтите ми. Confused Ако имате възможност възползвайте се, после никой няма да ви сложи тиквен медал, че сте се справяли сами. Simple Smile

Зузи, май тук само клизмари сме се събрали...Всичко по трудния начин става. Ама то бива да е каръщина, ама чааак пък толкоз не съм и предполагала, че може да е. ooooh! Дано скоро уморите белката.

Бубето, Малинка е един малък сладкиш. Толкова сладко носле и прекрасна усмивкааа...направо да я схруска човек. Heart Eyes Много да я нацелуваш. Дано скоро и вие приключите с одисеите около ремонта и разпуснете малко.

Пете, стискам ти силно палци. Ще се справиш повече от отлично.

По черноморието много ги е разтресло.

Буба85 ми се губи по трасето! Идвай да кажеш как е Димана.

Моят мъж днес си е вкъщи. Сутринта отиде да си сменя книжката с Френска. Дано успее да подаде документите, защото на 28 август изтича неговата и става гаф, ако изтече преди да е станала готова другата. Ама и аз как го обясних...
След това отиваме на пазар. Той искаше до Андора да се качим, но мен ме мързи. Там се ходи с много пари, за да се купят и много неща... Mr. Green Та от тук мисля да започна лека полека да набавям нещата за болницата. И на Бебока някакъв комплект за изписване ще му сглобя. Не искам да купувам комплект, защото има мнооого безсмислени джаджи, които не се и използват. Та така... Сега спирам и следобед по някое време пак ще ви навестя...

# 250
   Здравейте,
аз влизам за да ви се оплача. Нали са направили пазарни дни в Била, от понеделник до сряда от 12:00 до 14:00 и има намаления на някои стоки. Та влизам аз днес след кухнята на детето в 12:00 в Била. Бутам една количка а Емил зад мен носи детето на ръце. Вътре пълно с пенсионери. Първо една на врата се нагъзила и аз не мога да мина, викам и може ли да  мина, тя уж се мести ама явно не достатъчно и с края на количката закачих чантата и. Оная ми тегли една, ама аз се направих, че не я чувам. Продължавам при млеката - същата история. И вече на кашкавалите една бабка с 2 колички, едната от големите, дето децата сядат отпред се спряла на пътеката да си говори с друга бабка(също с количка. попитах може ли да мина, а тя ми отговори: почакай малко. Леле така ме хвана яд, позеленях направо, да я чакам да си говори с някаква си там, рекох и че няма да я чакам и избутах количката.. През следващия половин час нямах кръв в главата си, а сега толкова се срамувам от постъпката си. Тя бабката хубаво, изкуфяла е, ама какво ми беше направило детето та да го избутам с количката. Ми имаше и една майка от кухнята и замлко да я блъсна, та сега ми е още по гадно. Емил каза, че го е срам от мен и ми начете такова конско, че съм много прибързана и припряна. Лошото е, че е прав. Сега се чувствам още по гузна.
   Заричам се от повече в пазарните часове да не влизам в Била
ПП: на това отгоре, не можах да си взема нищо намалено, те старците със стековете изнасяха олиото.

# 251
Весе не се ядосвай.Аз като тръгна за центъра и когато минавам през пазара постоянно срещам такива.Въобще не ги чакам,казвам им да се местят и това е.Те бабките друга работа си нямат освен да въртят клюките и да пречат.
Ние иначе сме добре,стягаме рожден ден.Днес оставих Димана на баба й и ходих за кухнята и да купувам шапки,чинийки,балони и тем подобни.Купих и едни лепенки от Евроленда да лепя по мебелите за Димана,тя като ги видя ги гледаше все едно е влюбена в тях.Сега ги мачка тук и ги бие хахаха.
Бубето много хубави снимки имате Simple Smile  Hug
Грета приятно изкарване на почивката.
Ронка ако бях на твоето място с тез разтъкавания нямаше да издържа дълго да им тичам по свирката.Почивай си и както са ти казали остави малко мъжа ти да се занимава с тез неща когато има време.Аз днес бях в една приятелка,тя е бременна в 4месец.Мъжа й постоянно я пита,да не е обула панталони които я стягат.Това да не прави,онова.Вика й хич да не ти пука от другите ходи както ти е удобно и не се натоварвай.Абе грижи се всичко да й е уютно и да се чувства добре.Всички трябва да са така.

А ето и една снимка на моята "ученичка" хахаха

Иначе влизам и чета на бързо,но по някога няма какво да кажа.
Сега мога да кажа едно времето е страхотно и прохладно.Много го обичам такова,единственото лошо е че няма как да извеждаме децата вън.

# 252
Денонощен телефон за майки кърмачки ще отговаря във Враца.
http://news.vratza.com/?id=1778746&adate=

# 253
ПРивет на всички Hug
Вие ли сте супер активни или аз не съм влизала отдавна newsm78
Не мога да ви изчета Laughing
loritka, на мен ми писа една майка отнозно детегледачка и аз нямам търпение да се запознаем. Но както вече казах, ще ми е нужна жена 2-3 пъти в седмицата ( ако мога да си позволя, бих я наела за 7 дни в седмица), та ако имаш нужда по нататък ще ти дам координати.
Ронка..... все едно че повтаряш моята история допреди 6 месеца, с разликата че няма да се местиш надалеч. ЗАПОМНИ - почиваи СЕГА!!!!!!
ZuzyM нашия ремонт върви толкова бавно, че ми иде #2gunfire, а да ти кажа с майстори върви още по-бавно. А сега пък и времето. МОите родителищяха да ме карат днес на Враца и дапомагат с боядисването, ама НЕ, вали при вас и ня може да се боядисват прозорците, та ще чакаме слънце Rolling Eyes
Няколко ??? какво можете да ми кажете за Д-р Румяна Павлова (педиатър)
Имате ли представа коя мебелна фирма прави добри неща на сносни цени?
Red_Sonya веднъж бях казала на мбабата на моя мъж, че е много неприятно за работещите хора, ученици и въобще заетите хора да отидат в 7 сутринта на спирката и да видят автобуса пълен с баби, които ходят до крайния квартал за да вземат млякото с 10 ст по евтино. И я питах защо не изчакат да стане поне 8-9 часа. Ей нямаш си на идея каква буря се развъртя в стаята, за нас мързеливите млади майки, които само си пият кафето и мерят улиците по цял ден. Нахока меи каза че като одъртея ще разбера Whistling
buba_85 , страхотна учничка Grinning

# 254
Здравейте! Ето едно кафе и кекс за ранобудните Щракнете по веднъж на тоя линкhttp://Asety86.mondozoo.com Мерси Simple Smile  bouquet
Бубе, много порасна и твоята ученичка- пу-пу Hug
26, дано се забързат работите около ремонта. Много е кофти, когато не попаднеш на майстори. Моят мъж се занимава с такива ремонтни дейности, та ако имате нужда, може да се свържем на лични. Да не излезе, че му правя реклама, но работи бързо и качествено Simple Smile Blush пу-пу, да не му е уроки  Mr. Green
За бабите... к'во мога да кажа- скоро не ми се е налагало да се бутам по опашки покрай бабки и може би затова толкова спокойно ще мина покрай темата. Иначе не веднъж са ме вбесявали и мен. Някои са мноооого нагли и смятат, че наистина като сме млади нямаме проблеми, грижи, а само се мотаем по кафетата ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт