Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 448
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте сладурки!

Днес с моята половинка имаме годишнина от "бракуването" Wink
Черпя ви за наше здраве

Весе, не се ядосвай. Постъпила си първосигнално. Аз лично те разбирам прекрасно, защото доста често и аз действам така. Не мога да търпя мудност или някой да се наслаждава на клюки и цял свят да се съобразява с него, защото са възрастни. Naughty Много е деликатна тази тема, истината е, че възрастните в Бг са мнооого мрънкащи, ама много. Тук никой не прави евала на друг. Като казвам никой, наистина е така. В автобус, в магазин на опашката..никъде. И това си е нещо нормално, никой не мрънка, всеки се извинява, ако е задръстил и не може да мине. Случвало ми се е с корема и Ема на ръце да се кача в автобуса и никой не ми прави място, но и на това се свиква. Не е болка за умиране, всички са изморени, едни от работа, други от училище, трети като мен от ходене наляво-надясно. Whistling

26, много неприятно с тези майстори. Мъжът ти нали е на Враца, да им седи над главите и да изисква, иначе няма да стане. Представям си какво ви е и на вас в момента. Хубавото е, че поне има кой да ти помага. а не си съвсем сама, че да си луднала досега.

Бубе, много ти е бонбонеста ученичката! Heart Eyes

Мишенце, мерси за кафенцето, чудно е. Но от кекса ще се въздържа!

# 256
Честита годишнина, Рони! Пожелавам ви мноооого години съвместен живот, изпълнен с радост, любов, щастие и здраве... и деца Simple Smile Hug

Отново ЧЕСТИТО!!!

# 257
Божеееееееее какво щях да пропусна нали все имам работа
РОНИ МИЛА ЖЕЛАЯ ВИ ИСТИНСКА ЛЮБОВ,УВАЖЕНИЕ,РАЗБИРАТЕЛСТВО И МНОГО ДА БЪДЕТЕ ЩАСТЛИВИ ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО
И ПОВЕЧЕ ВРЕМЕ ДА ИЗКАРВАТЕ ЗАЕДНО

# 258
Честита годишнина, Рони! Да сте все така влюбени, много щастливи! Страхотна двойка сте Peace Hug

# 259
 Рони,честита годишнина!Да я отпразнувате подобаващо и така още много години напред![/size] bouquet

Нямам време да потърся подходяща илюстарцийка(много неще сме захванали Rolling Eyes).А и гледам ,че "колежките" преди мен доста са се постарали Hug
 Зузи ,откъде я копна таз картинчица-разкошна е Heart Eyes

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 10:47 от loritka

# 260
Ронка Честита Годишнина и от мен Simple Smile 

# 261
Ронка Честита годишнина!!! Пожелавам ви щастие, късмет, любов, разбирателство и пълна къща ( ама голяяяяяма и много много хубава) с деца  smile3525

# 262
Момичета, благодаря ви за чудесните пожелания! Hug
Желая да се връщат на всяка една от вас, многократно! Heart Eyes

Ние с Ема днес цял ден седим вкъщи на климатик, жегата навън е просто непоносима.
За вечеря исках да направя нещо завъртяно,но моят мъж ме зарадва, че е взел прясна и вкусна пица! Heart Eyes А като разхлади мислим да излезем някъде да пийнем по биричка.
Не знам при вас как е, но аз обожавам вечерните, да не кажа среднощни разходки през лятото...Действат ми много разпускащо. Peace

# 263
Ронка, честита годишнина. Желая ви дълго семейно щастие и разбирателство.

# 264
рони честита годишнина !

# 265
Ето ви по едно бързо кафе и бягам, че Миша вилнее из къщата  Crazy

# 266
 Асе,благодаря за кафето! HugДнес наистина имам нужда от допинг LaughingСама съм с двете животинки... Whistling
 Имах планове ,но в това лошо време не знам как и до кухнята ще стигнем
.Е,не е болка за умиране... Thinking

А на вас лек и поспалив ден  bouquet

# 267
Добро утро и от мен!
Асе, мерси за кафенцето! Heart Eyes

Аз съм в ужасно настроение. Снощи с Калин се изпокарахме ужасно. Имаме трески за дялане, проблеми за решаване, но аз май не съм в състояние да разговарям спокойно.
Всяка година преди РД изпадам в някакви дупки и депресивни състояния...с 2 думи ставам непоносима, но сега в комбинация с хормоните съм станала ужасна.

Махам се, желая ви лек и прохладен ден!

# 268
Моля, дружки. Пак заповядайте! Да ви е сладко!  Grinning Hug
Рони, и аз като теб съм на такива моменти и всичко което имам си изкарам на най-близкия. Не е хич правилно, но съм такъв вид ДЗВЕР Embarassed Дано бързо ти мине депресията Hug Hug Мисли положително Peace
Лоре, на мен ми е поспалив деня, ама Мишето хич не одобрява Whistling

# 269
Здравейте и от мен !
Цитат
Зузи ,откъде я копна таз картинчица-разкошна е
Амииии незнам от нета е разрових се и тя излезе .Гледам че другите момичета  са се постарали.
Как минаха при вас нещата в болницата нищо не каза
Мише благодаря за кафенцето възползвам се ,че цяла нощ не  съм мигнала .
Снощи получих цистит .Какво друго може да се очаква от тази рязка смяна на времето
Вече съм на хапчета дано бързо отмине че са ужасни болкии

Общи условия

Активация на акаунт