Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 444
  • 292
  •   1
Отговори
# 270
Рони, 4естита годишнина  bouquet
Мамета не съм на себе си. Свекървата ми взе каката на море за седмица и аз полудявам от мъка, а я няма само от 10 мин   Tired newsm45 newsm45 newsm45

# 271
26 не си единствена и аз довечера давам моите за 20 дни и незнам как ще издържа  newsm45
Знам че ще е само в началото че после ще пътуваме и няма много да се тормозя за тях,но дотогава ...Ужас
А ти вземи че се отпусни и си почини когато бебо ти дава възможност .Пък е добре и за детето да смени малко обстановката и климата .Догодина дано идете заедно на моренце и изкарате суперски

# 272
Здравейте момичета, извинете ме, че нахлувам в темата ви. Искам да помоля kristar_22 да разчисти кутията си за ЛС. Лимитът И е изчерпан, а спешно трябва да пусна съобщение до нея! Дано прочете!

Пожелавам ви всичко най-хубаво!  Hug

# 273
Момичета, наистина картичките и картинките са разкошни, за което много ви благодаря! Hug

Зузка, бързо да се оправяш от цистита, че лошо. Не съм имала, но знам, че е много болезнено и неприятно.

26, Зузи, предполагам как се чувствате. Аз лично не съм се разделяла с Ема за повече от денонощие, и няма изгледи скоро да се разделим де. Mr. Green Та не знам кое е по-добре. Иначе мен ме гони параноята и не бих пуснала Ема на море без аз да съм там! Naughty Все си мисля, че няма да й издържат на темпото, децата са непредвидени в тази си възраст...
26, май не те успокоих, а напротив. Но не се съобразявай с мен, аз само си говоря...

Лорич, как си с 2-те чавета, пиши като оцелееш довечера. Wink

Хей Дю, къде пък тук се намърда бре(шегичка)? Wink Heart Eyes Кристар скоро не е писала, дано прочете и си разчисти кутията.

# 274
Е, Ронка, бях забравила, че си врачанка.  Heart Eyes  Hug

# 275
 Леле,момичета,голямо патиланско царство сме... Mr. Green
Асе,аз имах предвид поспалив ден за дечора,бре душа,а следователно и за нас. Mr. Green

Как минаха при вас нещата в болницата нищо не каза

Мълча си ,иначе ще експлоадирам от негативни емоции и пак ще почна с големите словоизлияния.Вкратце...Бясна съм ,защото уж не било нищо страшно,а пък като попитах за  елементарен ехографски преглед,ми предложиха стая в болницата.Отказах да вляза с иначе здраво и енергично дете.Как да го травмирам при условие,че и навън може да се направи всичко необходимо.Склонна съм да си плащам,но и насоки не ми дадоха.Реве ми се,но ще намеря начин да разбера какво става.Хирургът казва ,че не е за гастроентеролог.Сега остава да чуя ,че Гастрото твърди ,че не е хирургически проблем ooooh!Да не говорим как намразих възрастните хора ,защото ме дискриминират да чакам с децата поне 10-ина пред мен и се правят ,че не виждат ,не разбират,не чуватМного нахитряват с годините...А аз нали съм млада -има време да ме полекуват,може да почакам,а бабите ще вземат да пукнат пред кабинета,та си е лоша реклама ,видите ли Rolling Eyes
 Весе,аз затова си замълчах по темата за бабичките,защото ще изблювам страшна помия по техен адрес.Знам ,че не е хубаво ,но  се изкефих мъничко ,че си ги постреснала.Те ,ако няма закъде да бързат вече,ние си имаме доста натоварен график и отговорности.Е,в основата на нещата е и моето свеки ,но да спра дотук...

Зузи,надвивай го този цистит,че си е гадно.Повече течности и чорапки...,но ти си знаеш вече Simple Smile
 26,разбирам те ,но си е радостно събитие все пак....Мисли си ,че каката ще е най-щастливото детенце през това време Crazy,докато ти тъгуваш  LaughingHug
  И да завърша с нещо положително...Вчера включихме новия хладилник CrazyГоляма одисея беше ,докато влезе в асансьора и докато излезе ,разбира се. JoyА и тези магазини за техника винаги  ще ме удивляват с високите цени и ниското качество на услугите.Носачи няма-стоварва се на тротоара,ако ти изнася... #2gunfire

Май нищо положително не казах... LaughingДенят ми е такъв явно и съм в кофти настроение...

Рони,права си   bouquetПразник -непразник проблемите вас  си чакат.Нов човек ще се появи-не е шега работа.Извинявай,че така директно си казвам,но е от чисто женска солидарност. HugНе знам за твоя мъж,ама  на моя си трябва солидно обясняване #Cussing out,докато проумее сериозноста на ситуацията(иначе ми е умничък ,находчив,работлив,любвен,гриживен ... Blush).
  Абе ,мъже-трудно им увират главите... Rolling EyesНе се ядосвай...Моят се разтъкава,пък като му дойде яйцето до дупето(пробуди се бащиния му инстинкт) ,да видиш какви чудеса направи,при това сам и за отрицателно време  Whistling.Сега ,уви,съм се заредила с търпение и изчаквам следващият му период на вдъхновение Joy Joy Joy

А стига съм разтягала локумите...
 Ама и вие не си поплювате-5 нови отговора сте заредили  Whistling

# 276
Абе Лори, аз така и не разбрах  какъв точно е проблема на Били? Thinking
Я поясни като имаш време и желание.
Честита ви придобивка. Винаги да е пълен Mr. Green, и да служи вярно!

# 277
Цитат
Абе Лори, аз така и не разбрах  какъв точно е проблема на Били?
Честита ви придобивка. Винаги да е пълен , и да служи вярно!
Всичко хубаво и от мен  Heart Eyes
А аз съм вече по-добре

# 278
Абе Лори, аз така и не разбрах  какъв точно е проблема на Били? Thinking
Честита ви придобивка. Винаги да е пълен Mr. Green, и да служи вярно!
И аз вече не знам какъв е проблема...Плака от запек ,после го подкара на диария и тумбачето се изду много неестествено.Пищеше и се превиваше...Хирургът опипал подути лимфни възли на коремчето и й изписа Дуспаталин и 2-ри преглед,за който вече споменах в предния си пост.
 Изследванията й са добри ,с изключение на високото Руе Rolling Eyes
 Все пак не мога да разбера защо  ми се отказва едно толкова просто нещо като ехография. За 5години един път искам да бъде направен подобен преглед,да не говорим ,че има и проблем.

Чудя се от настинка дали би могло да се провокира всичко това,защото си останах в неведение newsm78

Зузи,радвам се ,че си добре вече!!!И май ме наведе на мисълта за преглед от уролог...Знам ли ...
 Все си мисля ,че й е настинало коремчето онзи ден на реката...

Последна редакция: пт, 07 авг 2009, 16:46 от loritka

# 279
Лори, защо не отидеш при друг лекар и да искаш ехография?
Не съм запозната от какво може да се предизвика. Знам, че от настинка се подуват лимфни възли, но дали може и в стомаха нямам идея. Сигурно не си се сетила да питаш лекаря.
Каквото и да е бързо да минава. И най-вече да се разбере какво е и от какво е предизвикано.

# 280
 Мерси за окуражителните думи!Ми така е ,като не си заведох лично детето на лекар...А и мъж ми смънка някакви...По-скоро докторът не е наясно...А аз съм се запънала за ехографа и ще настоявам.Ако знаех кой специалист е най-добре да го извърши,щях да си платя и най -после да мирясам..Ама на...
 добре ме проскубаха ,докато пишех... hahaha

Слънчо ,мернах те насам...Пиши какво се оказа при вас с вашия проблем...Днес май разбрах коя е терасата ти,ако съдя по многото бебшорски дрешки... Rolling Eyes Grinning

# 281
Здравейте, Лори с две ръце ти препоръчвам да заведеш детето си при д-р Цветков и друг път съм го казвала няма друг детски лекар в нашия град освен него.26 разбирам те напълно как се чувстваш и аз изтръпвам само при мисълта че детето ми отива при свекърва ми.

# 282
ОФ писах,писах,натиснах ctrl и някаква буква и се затвори прозореца.Мързи ме сега пак да напиша всичко на ново.
Лоритка дано по-скоро се оправят нещата и по-бързо да установят какво е.

Въпрос имам към мамите които взимат кухня от Българчета.Вашите деца ядът ли манджите?Мойта в началото ядеше от седмица и нещо не иска.Само десертите яде след сън.Остана ми един купон в понеделник и ще спирам кухнята.Няма смисъл да взимам ядене и да го изхвърлям на кучетата.

# 283
Здравейте, Лори с две ръце ти препоръчвам да заведеш детето си при д-р Цветков и друг път съм го казвала няма друг детски лекар в нашия град освен него.
maya1982,чудих се дали  не се познаваме newsm78Ако-да,припомни ми откъде,ако- не...Е,вече се познаваме Grinning
 За шефа на Детското ли говорим... Rolling EyesАз не зная дори къде приема,нито дали работи със ЗК...Няма да се разсърдя ,ако дадеш малко повече инфо Simple Smile

Зузи,девойките ми ме омаламощиха днес,та чак сега стоплих намека,че тръгвате вече на голямото пътешествие...и да ти кажа ,че Биляна иска да се жени за моторист   Joy(като Скай от Уинкс).Помислете по въпроса  да моторизирате и Марти Mr. Green
 Лягам,че ще се разпадна вече...
 Лека и...(Мише???) нощ!
 П.С. Бубе85,и моята не ги ще,но днес видях кръв по венеца и най-после и излезе и другата половинка на кътника ooooh!Мисля ,че при нас това е причината Peace
Научих ,че отскоро се е върнала  старата готвачка,може и това да има значение...Поизчакай малко да видиш...

# 284
здравейте и от нас и ние се отказахме от кухнята като започнаха да ни никнат зъбите спря да се храни и аз реших че щего спра временно докато отмине този период пък после ще видим ние си стоим вкъщи в това лошо време и по цял ден с момчетата дивеем  Laughing и вечер малкия заспива на масата http://www.picvalley.net/v.php?p=u/1628/127910363661923087712496 … cHV9K35WTCF2Y.JPGhttp://www.picvalley.net/v.php?p=u/1594/127411106239451139612496 … 2YtGvVq3KkfhG.JPGно хитрец се извъди като го сложа в креватчето и той вече се е наспал  Twisted Evilта си играем до 11-12 часа но пък сутри се събужда около 10 -11 часа Joy

Общи условия

Активация на акаунт