Малкото врачанче е голямо калпазанче (Враца-30)

• 17 440
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте и от нас.
Лоритка децата са искали да се разхладят малко бре  Joy
афродитка как върви подготовката?Малко остана Simple Smile
Арвен успех с прегледа и всичко да е наред  Hug

За разхождането и ние ако речем да изведем Димана от количката задължително на всеки лист,хартийка или човек ще се спре хахаха Joy Joy Joy
Ако пък някой си е отворил колата ще иде при човека който е там да види какво прави.

# 31
Moмичета, безкрайно съм щастлива да ви кажа, че Калин преди малко си взе 10 годишната карта за работа във Франция! newsm44
Черпя по случая! newsm64 newsm38 beer cook cook

Лоритка, тази жега която ни е налегнала, хич не ми е до любов. Само се редим пред банята, сякаш раздават безплатно боза. Леле боза, как ми се пие не е истина, ама пусто ще почакам още година докато опитам. Mr. Green

Аз нямам ядове с Ема и нейните разходки. Почти не се спира, ама това сигурно защото съм нервак и не обичам да се размотавам. Или просто и тя не е от шляещите се. Wink

Я казвайте каква е тази диета?
Аз бях на Дюкан, свалих 12 кг. и тъкмо станах убава и пак забременях. Ама това, защото бях казала на Калин, че ще правим второ като спра да кърмя Ема. Като не мислех, че това ще стане преди 3-тата й годинка. Като се отби преди година, се спазарих да изчакаме докато отслабна. То взе, че стана сравнително бързо и вече нямаше измъкване. Joy Не, че съм се дърпала, радвам се, че стана сега, да минава от ред и да се приключва с бебета. И да се влезе в някакъв ритъм, работа, училища и т.н.

# 32
Рони,честито!Ето ,че и на твоята улица изгрява слънце Grinning
 Пак ли са ви налегнали жеги?Тука беше кучи студ с проливни дъждове,та чак се обърках кой сезон сме newsm78
 А иначе аз съм настртоена много романтично,откакто мъжлето ми пусна мухата да попътуваме някъде само двамата,па макар и само за ден CrazyМилия ,старда от угризения ,че не се завърта много-много вкъщи Rolling EyesА аз ,разбира се ,съм готова да му простя ,ако осъществи идеята си Wink Joy
   Момичета, диетата е 90 дневната,но съм новак  още и Бубето *ме изкара от информационното ми затъмнение Outta Joint,за което горещо благодаря  bouquetНе я правя много стриктно,но се учудвам ,че пак нещо съм свалила Peace
 А с Дюки имам много лоши спомени-беше само месец,свалих 5 кг първата седмица и повече не помръднах...
  Арвен,аз имам много мили спомени от Мазнейкова,но това беше преди около 6 години ThinkingВажното е ,че след прегледа при нея си избих от главата всякакви притеснения и най-после се насладих на бременността си Whistling

Здравейте и от нас.
Лоритка децата са искали да се разхладят малко бре  Joy

Какво ти разхлаждане Бубе?!Като се прибрахме дупето на Нани беше лед студено,та го топлих на чешмата LaughingНе знам дали се разхладиха,но определено си беше непредвидена закалителна процедурка NaughtyДано не й излезе през носа Laughing

# 33
Ронка , честито Simple Smile)
Ето това са добри новини Simple Smile)

# 34
Ронка честито и от мен Simple Smile
Какви са тез 90дневни диети?Пак ли са някакви мръвкарски?
А за жегите на магазина жената каза че са го давали до 38градуса тука тези дни,пак ще ни мори.Това време не може да се нагоди някъде по средата  Joy Joy Joy

# 35
Честито, Рони.  Hug Нареждат се нещата. Просто понякога трябва повечко търпение да има човек (кой го казва Blush )
Аз малко се позагубих, но покрай нас няма нищо ново.
Честити ходещи крачета на малките зъболекари Mr. Green
Арвен, надявам се всичко да мине на 6  Hug Стискаме палци задружно Hug Hug Praynig
Лорка, това беше моя реплика, трябваше аз да я кажа  Mr. Green Mr. Green hahaha - Лорето ще се сети за коя става дума не ми се търси да сложа цитат
 Лека и мека !!!!!!!!!  Hug

# 36
Добро утро  Hug минавам за бързо и ще бягам по задачи  Wink
Браво на Димана- към доходонодна професия се е ориентирала  Grinning
Ронка Честито, дано и другите работи да се наредят както искаш  Hug
loritka Браво на теб, продължавай в същият дух   bouquet Аз я прекъснах  Sad но спазвам основните принципи- иначе диетата е супер, не е никак трудна и скъпа, просто се храниш разделно, което за мен е най- доброто за организма. Колкото до Дюкан съм супер доволна, но за съжаление много ми писна и я спрях
Ето ви темата за 90 дневната http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=411201.0
примерни рецепти http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=347203.0
сайта на момичетата от 90 дневната http://fidanki.multiply.com/photos
Лек ден на всички, като ми остане повече време ще пиша   bouquet

# 37
На този ден преди 3 години, станах майка за първи път!
Чувството, емоциите и всики радости и грижи са незаменими.
Колко бързо минава времето, просто не е истина.
Малкото ми бебе, вече е едно голямо и самостоятелно момиченце. Не съвсем беззащитно.
Много емоции бошуват в мен на този специален ден.
Искам да го споделя с вас.
За здравето на моето слънчево Еме!

С нетърпение чакам да изпитам чувството да стана мама за втори път. Heart Eyes

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 13:16 от Ронка

# 38
Рони, честит рожден ден на Ема от всички нас! Да ви е жива и здрава, и все така чаровна и послушна. Много целувки и за двечките Hug Hug  bouquet

# 39
честит рожден ден на малката ема много здраве и щастливи детски мигове и пожелаваме !и за мама

# 40
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛАТА ВЕЧЕ ЕМА. КАКТО И МНОГО ПРЕГРЪДКИ И ЦЕЛУВКИ ЗА ГОРДАТА МАМА! НАИСТИНА ДЕНЯ Е ГОЛЯМ ПРАЗНИК ЗА РОДИТЕЛИТЕ И НАЙ-ВЕЧЕ ЗА МАМА! ВЕСЕЛО ИЗКАРВАНЕ НА ЩАСТЛИВИЯ ДЕН!
за Ема     за мама
Лек ден от нас с Миша!  Hug

# 41
Ронка,честита ви рожденичка!Да расте здрава, весела и щастлива!Весел празник!

# 42
Ронка ,пожелавам на твоята Ема да бъде здрава ,весела и много щастлива сладурана!
И да бъде отмяна на мама най-голяма

И най-специалния ден да ви бъде днес на цялото семейство  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 43
Честит Рожедн Ден на малката голяма госпожица Ема! HugДа расте будно,здраво и щастливо дете!Да бъде скоро и най-добричката и грижовна сестричка за радост на мама и тате! Heart Eyes

А за мама изпращам...  Море от рози!

# 44
 newsm18 Ронка ,да ви е жива и здрава и да бъде един добър пример за малкото същество , което е на път Simple Smilenewsm18

Общи условия

Активация на акаунт