Любители на котки - тема 27

• 31 067
  • 492
  •   1
Отговори
# 150
  • София
много красива маца , с лице и очи на мона лиза...тц , тц ех , че съдба, давай и по нещичко когато можеш

И е умна! Като застане на "работното си място" на входа на магазина на всеки влизащ и излизащ му говори, гледайки го с очите на Мона Лиза  hahaha. И не само моето сърце разтапя....Редовно я виждам да се облизва  Grinning.

# 151
Танче, БИЛската маца е много сладинка  Heart Eyes И мен да ме погледне и аз ще я нахраня веднага.
stefka.k , много красиви котки наистина ! Мисля си, че има защо да са толкова скъпи, та те са разкош  Peace Но и твоят Мишо е красив, спор няма.Въобще аз много харесвам такъв цвят като на Мъро и Мишо.А, и като на Миг незабравим малкия сладур.Миг , ами хайде с мен на парти де  Laughing  има големи сладури по тия партита  Blush
Маргита, какви са на цвят мъниците ? Дано успееш да ги докопаш и да ги понамачкаш  Grinning

Аз излизам по задачи, ама ми е толкова лошо....Направо съм се отучила да пия алкохол  Blush

За срещата.....ако искате може и да не е сега, а когато всички могат да дойдат и се завърнем от почивки, отпуски и т.н.Че за сега май само трима човека сме на линия.

Хайде до скоро и пускайте снимчици  Grinning

# 152
Таня, ами не може ли тая Маца да я вземеш... при вашия блок да я храниш? Поне докато е бременна. Горкото - хем е бременна, хем е слабичка.
А тези снимки от телефон... Какво е това чудо бе?! Те много качествени ми се виждат. С нещо от N серията на Nokia си снимала май?

Margita, Toyger се казвали котетата от тая порода. А нашият защо гледа свъсено ли? Ами знам ли го? Сериозен мъжки котарак в разцвета на силите си - тежък го дава сигурно.  Laughing

# 153
  • София
Таня, ами не може ли тая Маца да я вземеш... при вашия блок да я храниш? Поне докато е бременна. Горкото - хем е бременна, хем е слабичка.
А тези снимки от телефон... Какво е това чудо бе?! Те много качествени ми се виждат. С нещо от N серията на Nokia си снимала май?

За съжаление няма как - живея на една от най-мръсните централни улици в София. Само павета, коли и трамваи. И много, много шум и мръсотия. Снимките, които си виждала и на които храня котета са от Пловдив, а там ходим само от време на време. Телефона е LG и съвсем не е най-последен модел или с най-много екстри, но не мога да ти кажа какъв е - на половинката е. Според признанията му обаче, Samsung-ите на дъщерите правят по-хубави снимки, а са на 2 години и пак не са купувани с най-много екстри.

# 154
Таня, на коя Била е тая Маца? Направо се влюбих. Така искам да я взема. А в нас сме дядовата ръкавичка. Tired  Навремето като се преместихме да живеем при родителите на моя приятел те едва склониха за Мишо. Та представям си сега да им клепна и друго.
Обаче сега току що ни раздадоха купоните за храна в работата и може да се разходя към някоя от Билите хем да видя и Мацата.

О, или аз пак нещо се обърках в кой град е Мацата? Ще извинявате.

# 155
  • София
О, или аз пак нещо се обърках в кой град е Мацата? Ще извинявате.

Ще ти е трудно да дойдеш - в София е  Wink

# 156
  • София
Ами то няма да е интересно, ако не се съберем всички или почти всички софиянки. Тогава май ще е по-добре да се видим през септември... newsm78

# 157
За кой ден се уговаряте, че последните дни нямам много време да чета и не съм в час май.
Иначе, аз ако идвам може да е с децата, ако няма на кого да ги оставя.

# 158
  • София
Теди за събота привечер, да е по хладно  Wink
Близначе каза че в неделя отива при мама и Калина .

# 159
Аз ще говоря с мъжа дали ще ходим някъде събота - неделя и ще пиша дали ще дойда.

# 160
  • Costa Rica
Hello!
Малко радост от нета:

# 161
Делфи, много сладки снимки!
За събота вероятно ще сме извън софия. Срещата нека да я пишем малко по- натам. След 2 седмици пращам децата при баба и дядо и ще съм по - свободна за срещи. За мен дори е по добре да е делничен ден, след работа. Събота и неделя не ми се ходи пак към центъра.
Но нека да си пуснем анкетка в другата тема и там да решим на кого кога му е удобно.
Принципно е трудно да се организират повечко хора... а и мястото на срещата поне е добре да си го пращаме на лични, че както стана ясно, доста недоброжелатели но четат темичката.

Малко снимки от Нико  -

Днес им взех едно кило РК - тука е 14,30. Да ги видя колко ще  изкарат само на него.

# 162
  • Варна
Аууу, голям е чаровник този Нико Hug
При нас пък по-рано вечерта имаше страхотна буря, взеха да се блъскат врати и прозорци, не мога да сваря да ги затварям, на всичко отгоре столовете на терасата щяха да литнат, та мъж ми излиза в дъжда да ги прибира и Кетя от блъскането се изплаши, скри се зад дивана и изкара един сън там Whistling Сега е тихо, все едно нищо не е било, а тя седи на прозореца и се кокори Party

# 163
  • София
Месечинка гледахме в новините за бурята, да Теди и аз мислех да се разберем на лични, изпревари ме Peace

# 164
Принципно е трудно да се организират повечко хора... а и мястото на срещата поне е добре да си го пращаме на лични, че както стана ясно, доста недоброжелатели но четат темичката.

[/quote]
Нещо съм пропуснала за недоброжелателите  newsm78 , ако не е нахално, би ли рязяснила, че напоследък не съм от най-редовните четци.

Общи условия

Активация на акаунт