Любители на котки - тема 27

• 31 045
  • 492
  •   1
Отговори
# 105
Много хубав този петльов гребен, по принцип не съм цветарка, но ще взема да стана.  Whistling
Форо днес ми ходеше по току-що изпрания юрган и направо подивях.  #Cussing out

# 106
  • Варна
Че то това им е любимо Laughing Аз тази сутрин прибрах прането от терасата в един леген, нагънах част от него, а другата остана, щото се разсеях нещо. След малко се връщам и гледам кебапчето наместено в легена и ровичка дрехите Crazy И то иска да сгъва bowuu

# 107
  • София
Че то това им е любимо Laughing Аз тази сутрин прибрах прането от терасата в един леген, нагънах част от него, а другата остана, щото се разсеях нещо. След малко се връщам и гледам кебапчето наместено в легена и ровичка дрехите Crazy И то иска да сгъва bowuu

Обичат чистотата  Mr. Green

# 108
Имам една молбичка..... Praynig Може ли някой на ЛС да ми обясни как да поствам снимки, но не като линк от Снимкабг.Как става така, че ги публикувате тука цяли  newsm78 Или пък пишете примерно „ виж тук“ и като кликнеш отгоре то се отваря ? Знам, знам...много съм проста  Blush Извинявам се за оффа, ама моля, пишете ми, че ми писна все да влизам в снимката и да копирам линкове  ooooh!

# 109
  • Варна
Ами то пак трябва да влезеш в снимката, няма друг начин. Само че като копираш линка, не го постваш само него, а цъкаш на първата иконка на втория ред в екрана за писане на мнение, точно под B-то за болднат шрифт. Има една картина нарисувана. И се появяват img и до него /img оградени в скоби. Между тях двете постваш линка и ще излезе директно снимката. За другото, което питаш, натискаш следващата иконка, там излизат url и /url, оградени в скоби. След първото url без интервали и вътре в скобите пишеш = и постваш линка. Между двете url в скобичките пишеш примерно "тук" или какъвто текст си избереш. Много лошо го обясних, дано си разбрала нещо.
п.п. ето така изглежда:
[имг]линк[/имг]
[урл=линк]текст[/урл]
Написах го с български букви, защото латиницата ще я приеме като съответната команда. Ти си го промени на латиница.

# 110
 #Crazy редактирам се, че нещо  не ми се получи обяснението....  ooooh!

# 111
  • София
Месечинка ние имахме в блока мравки , едни жълти мънички пъхат се в храна като най обичат в хляба и също налитат на месо  Mr. Green, абе лятно време беше ужас не помагаше и паничка с вода, слагах на Мери и каквото остане в хладилника, какво ли не пробвах , едни тебеширчета продават в аптеките и като нарисуваш по стени и около прозорци ги спират но те заобикалят, на комшийката бяха влезли в шевната машина  Shocked, а на дъщеря ми във видео касетите и там снесли яйца, също като бяхме на море и се прибрахме нали стояло затворено имаше и в леглата и така повече от 10 години, пръскала съм с препарати и затварям, два три дни ни няма и пак временно решение, те бяха в целия блок, та накрая един комшия напръска обилно мазетата, така и не разбрах с какво и изчезнаха, вече втора или трета година се родихме иначе никаква храна извън хладилника а във видеокасетите имало нещо в лентите което ги привлича, Близначе ами освен да напълниш един леген с вода и повечко храна, малко си ми далече, а не можеш ли да я вземеш  newsm78
Я и аз да се пробвам на Месечинка от обяснението Heart Eyes
ЕТО НИ
То било лесно Grinning
Брей при мен се получи едно празно пространство отдолу и не можах да го махна  Embarassed

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 15:13 от margita

# 112
  • Costa Rica
Добрютро!
Имам си рожденичка! Кака Сикозу става на цели 5 години - улегнала дама на средна възраст Wink А като я взех беше толкова http://vbox7.com/play:5b40f69b и никой не вярваше, че ще оживее. Нямам снимки от онзи период, за съжаление.
Малка почерпка:

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 15:02 от Делфина фон Ю.

# 113
Честита рожденничка Сикозу ! МНого да е здрава и послушна !   bouquet

Ще пробвам да ви пусна снимка, дано успея  Blush

# 114
Делфина, изчезнала е почерпката! Някой я изпил явно. Но да ти е жива и здрава писата.  bouquet Hug

Близначе, от това, което виждам, ти си натиснала бутончето за вмъкване на изображение, но не си paste-нала вътре онова, което си взела от сайта "прикачи" чрез десен бутон с мишката и "copy shortcut"

# 115
  • Варна
margita,
натиснала си enter няколко пъти, затова има празни редове надолу. Може да ги изтриеш с back spase.
Делфина фон Ю.,
честита ти рожденичка, да е жива и здрава и много послушна Hug

# 116
Защо не става ?  Sad Направих както трябва а снимка няма....

# 117
Мерси момичета, аз писах на 2развъдника, които намерих в нета и ми харесаха техни котенца, но за сега отговор нямам.
Ще си пусна и обява, че търся котенце. )))
Тези от вас, които са с перскийски, ангорски и кръстоски с тях котета ако може да споделят от къде са ги взели (тоест ако са от развъдник да ми дадат някакви координати). )))

# 118
  • Варна
Близначе, трябва да копираш адреса на снимката, а не на страницата. Най-лесно става като кликнеш с десен бутон върху снимката и избереш от менюто "copy image location" или "копиране адреса на изображението". След това го постваш точно там, където ти си го направила с десен бутон и paste.

# 119
  • Costa Rica
Делфина, изчезнала е почерпката! Някой я изпил явно. Но да ти е жива и здрава писата.  bouquet Hug

Ами не ми прие gif файла. Намерих заместител, но не е същото.

Общи условия

Активация на акаунт