Отговори
# 195
Здравейте момичета! Най - сетне сколасах да седна и да ви пиша. Цял ден се разправям с нои и нап и дрън дрън. Омръзна ми да слушам ела утре ела еди когаси, все едно аз мога да шаря по цял ден по пътищата в тая жега  ooooh! Crossing Arms
Та за друго исках да ви питам. Л'юбимата тема количките: имам няколко критерия
- кош за новородено
- да е лека
- с големи гуми
- подходяща за момиченце , може и неутрален цвят
- и да е до 400 лв
- и ако може да се разглобява лесно, т.е. коша да се откача

Ако имате идеи за модел свиркайте, иначе за сега съм видяла едно чиполино Rush което горедолу ме устройва, ако някой го е ползвал да каже мнение Simple Smile
Айде хубав ден от мен!   Hug

За количката, виж Бертони Плазма, аз нея бях харесала...

# 196
Здравейте,вчера бяхме на ФМ при Марков и много сме доволни.Всичко с бебето е наред,100%момиче. Grinning

Разкажи за прегледа, моля те. Ние сме при Марков следващата седмица.
Преди знаехте ли пола на бебето?

# 197
  • София
Здравейте сладурки. Отдавна не съм писала, но не пропускам и ред от писанията Ви. Днес бяхме пак на фетална /че предния път поизбързахме/ - на беба всичко й е наред. По отношение на имената ние почти решихме да кръстим нашата беба Ина - почитател съм на кратките имена. А за количките - от 3 седмици правя проучване за Bebe Confort. При офиса една жена разхожда новородено бебче в Бебе конфорт, серия Kenzo. Подлудих се с този модел - но го няма вече никъде, била лимитирана серия, навсякъде се е изчерпала и така си останах само с мечтите. По всички магазини е останала само мъжката количка - е поне имам алтернатива, ако на нашата сладурка случайно и порастнат подробности  Grinning . Иначе се спряхме на Лоола - много са симпатични, но и бая скъпички... Целувки на всички  newsm51

# 198
  • София
 Здравейте пак..

Мия жалко че се разминахме. Аз често паля возилото и ходя до Люлин, та се надявам да има и други възможности за срещи. Simple Smile

Вече ме разпознават като бременна не като дебеланка newsm44( е с тясно потниче но пак е нещо)

Намерих един магазин за бременни на пазара, на изключтелно закътано място. Там има от пиле мляко, на горе- долу сносни цени. Не са сдържах и пак си купих разни парцалки, но съм доволна от покупките.

За подстригването: и се продстригвам и се боядисвам, в суеверия не вярвам и не мисля че трябва да ходя като "караконджол" Laughing така че давай смело. Може би само с боята трябва да си по внимателна.

За грубите хора: "под път и над път" без да давам примери...

Утре ще попиша още малко и в другиден рано сутрин пътуваме към морските вълни newsm68

Хайде майчета от мен толкова за днес: Лека и спокойна вечер.  bouquet

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 19:30 от Кики - cicico

# 199
Л'юбимата тема количките: имам няколко критерия
- кош за новородено
- да е лека
- с големи гуми
- подходяща за момиченце , може и неутрален цвят
- и да е до 400 лв
- и ако може да се разглобява лесно, т.е. коша да се откача

Ако имате идеи за модел свиркайте, иначе за сега съм видяла едно чиполино Rush което горедолу ме устройва, ако някой го е ползвал да каже мнение Simple Smile
Айде хубав ден от мен!   Hug

Аз също се стремя към описанието и цената, които си писала. И аз се бях спряла на тази количка, но тук обърнаха вниманието ми и върху летния вариант. Оказа се, че когато облегалката се смъкне до максимум, крачетата на бебо вирват нагоре. Самата седалка е като лодка и пада изцяло, а не само облегалката. За мен поне това беше достатъчно да се откажа.

Сега съм харесала тази http://family-bg.com/prX_2963.htm - с коша излиза 375 лв. или http://family-bg.com/prX_2972.htm - 385 лв. /не са леки обаче - първата е 10.5 кг, а втората 13,5 кг/. Още не съм ги видяла на живо и за това се колебая. Но наистина ако искаме нова количка, която да отговаря на тези условия... избора се свежда до Чиполино или Бертони. Вече разбрах, че и двете марки не са от най-добрите, но ще се примиря.

Иначе ако успеем да отделим още малко парички, съм харесала тази http://www.kasidabg.com/strollers_detski-kolichki-cangaroo-products_id-12361.html
и най-вече тази http://www.kasidabg.com/hauck-condor-all-in-one-circle-black-200 … path-181_517.html
За последната съм убедена, че е много добър избор, но и аз и таткото сме на мнение, че не е необходимо да е скъпа количка, за да върши работа. Може би се изказвам неподготвена, защото не съм видяла евтините на живо... Ще разгледам и после че му мисля.

Последна редакция: вт, 14 юли 2009, 18:22 от steysi86

# 200
Kremi,аз бях питала за Bebe Comfort Streety, но като видях Лолата и се влюбих в нея, така че последно се надявам да е тя. Решихме с милото да вземем количката и столчето за кола, че с коша за новородено става много скъпо, а разпитах и приятелки и реших че мога да мина и без него. Така или иначе се ползва само 6 месеца максимум, а нашето бебе зимата едва ли ще го изкарваме за дълго и за тази цел ще използвам столчето за кола, след това от март- с количката. Wink
За болничните и аз мислех да ползвам, но тъй като нямах 6 месеца във фирмата, нямаше как да е платен, затова реших да напусна, поне да не рискувам после да си загубя правата от университета.Иначе тъй като нямам намерение да прекъсвам ученето милото ще си вземе бащинството.Макар и да не го осигуряват на реалната заплата , а на 700- 800 лв, пак ще е добре.Някой знае ли как точно стои въпроса с бащинството?
За подстигването и боядисването от както забременях не съм посещавала фризьора, макар и да не съм от най -суеверните, но в най-скоро време мисля да си запиша час, че не се издържа вече.
А грубите лелки ги има навсякъде- за мен типичен пример са тези от администрацията в университета... #2gunfire
Хайде приятна вечер от мен. Аз отивам да готвя.  chef

# 201
  • Пловдив
Момичета, някой може ли да ми каже кой издава болничния 45 дни преди термин?
Лекарят при който ходя е частен, на ЖК не ходя.

# 202
Момичета, някой може ли да ми каже кой издава болничния 45 дни преди термин?
Лекарят при който ходя е частен, на ЖК не ходя.

Този от ЖК. Но в твоя случай не зная. Може би и личния, но не съм сигурна

# 203
  • Пловдив
Със сигурност не съм единствената, която не ходи на ЖК.
Май Джи Пи-то ще ми го издаде.  newsm78

# 204
  • София
Миралюба: И аз мисля, че болничния се издава от личния лекар, присътвала съм при моята, когато е издавала такъв болничен.
Защо не попиташ и твоят доктор при който ходиш да те следи, той със сигурност трябва да знае.

# 205
  • Пловдив
Здравейте,

Аз продължавам да си лежа.

Миралюба - и аз мисля, че е от личния ти лекар, но не съм 100%.

# 206
  • Пловдив
Ще питам личния тези дни.

xelita лежи си щом трябва, и без това отново започват жеги. Под климатиче, с книжка или компютър и само положителни мисли!  Hug

# 207
miraluba и аз мисля, че личния лекар трябва да ти го издаде.
Аз получих контракции и много се притеснявам. Май се преуморих. Реших да посготвя и 3 часа пред печката- супичка, основно, манджичка за кучето. Звъннах на доки, той каза да си пия нутри-мага и но-шпа, да легна и след час да му звънна. Ако не са преминали ме праща в болница. Много ме е страх. Имам толкова лоши спомени от лежането в болница. Cry

# 208
miraluba личния мила той ще ти го издаде сигурна съм  Peace

за болничния Аз от 22.06 съм в болничен и смятам до края на бремеността да не го прекъсвам днес си получих обещетението за 6 дни от юни, няма забавяне всичко е точно стига счетоводителката да е подала необходимите документи в НоИ Nana  май беше споменала, че нищо не е получила та затова ми стана чудно и казвам за себе си Confused

# 209
  • Пловдив
С тая преумора шега не бива! В момента в който почувствам, че корема ми натежава и посядам. Един ден чистих двустайния ни апартамент 6 часа. Чистя, полягвам, чистя полягвам.... На работата щом усетя тежест отивам до тоалетна. Може и 3 ml да изпишкам, но ми олеква.
Трябва да се пазим повече от всякога!

Общи условия

Активация на акаунт